Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Man taip gaila del praeitos Eurovizijos, tokia gera daina buvo.

Reiks paskui paziuret irasa atrankos, dabar angliska Voice ziuresim.

Atsakyti

pernai tikrai gera daina buvo  :wub:

vat, atrankų tai nemėgstu žiūrėti  :ax:  

Atsakyti

LAbukas

O pas mus vakar netiketai sveciu uzejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tie patys draugai biggrin.gif biggrin.gif TAi pasisedejom truputi mirksiukas.gif Vaikai galutinai namus apverte biggrin.gif

MB siandien i kazkokius kursus isvaziavo visai dienai..TAi as pamazu ir tvarkinesiuos mirksiukas.gif
Ryte lovoj beguledama prisisakiau sukneliu is Asos biggrin.gif Kita sav turetu atvezt biggrin.gif Persimatuosiu ri ziuresiu ka pasilikt biggrin.gif

Lietuvisku kanalu mes praktiskai is vis neijungiam biggrin.gif LAbai labai retai..O eurovizija megstu,tik atranku ir as enziuriu biggrin.gif LAbai gaila kad pernai nepavyko sudalyvaut,tikrai verta demesio daina buvo..JA retkarciais pagroja per radio ,,Matrioska" biggrin.gif Vakar kaip tik leido biggrin.gif
Atsakyti

labas,

saulėta gražu šiandiena pas mum, po ilgų lietaus dienų ir greičiausiai dėl to, kad MB savanoriu išėjo vonios tvarkyt  :rolleyes: 

aš darban nulėkus buvau, dabar ramu, galima ramiai laukt pirmadienio  :D 

giega man tokio turbo variklio moteris, tiek dirba, dar namų kampus laiko, baliai festivaliai ir visada su tokia energija, aš tai jau snaigės poza, atrodo, gulėčiau, o ta su šypsena ir visur jos pilna  :wub: 

reik gal lėtapuodį išsitraukt, prikraut visko ir eit pasivaiksčiot, toks oras  :wub: 

Atsakyti
GAl taip atrodo biggrin.gif biggrin.gif KAi dirbu,retai namus tvarkau biggrin.gif Valgyt irgi ne kasdien gaminu biggrin.gif O sveciai biggrin.gif Apie juos irgi nesokineju biggrin.gif Papjaustai ka uzkandai,jei kam mazai-lai eina ir pats saldytuve pasiiesko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Oras koks fainas siandien wub.gif einam su SB akiu tikrint I Tesco. Ka tik paskambino ir patvirtino kad galim ateit mirksiukas.gif

Giega, ir as siandien ryte I asos uzsukus buvau. Suknia kokia noriu vasarai nusipirkt, bet nieko gero neradau. O klausyk, ismieros is asos atitinka, ar nebuna sumazintos ax.gif
Atsakyti

Laba, 

Po tiek  lietaus tikrai grazi diena isauso. 

Oi, del Eurovizijos kaip gaila praejusiu  metu dainos tai ne tas zodis. Kai jau atrodo tikrai gera issirinkom, tai turejo koja pakisti. Kazin ar dar kada taip gerai pataikysim  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos

Oras koks fainas siandien wub.gifeinam su SB akiu tikrint I Tesco. Ka tik paskambino ir patvirtino kad galim ateit mirksiukas.gif

Giega, ir as siandien ryte I asos uzsukus buvau. Suknia kokia noriu vasarai nusipirkt, bet nieko gero neradau. O klausyk, ismieros is asos atitinka, ar nebuna sumazintos ax.gif

Aš kai aukšta tai is serijos TALL ieškausi ko nors, tai dėl dydžių labai  skųstis negaliu, bet va avalinė, sakyčiau mažinta, nes ir dukrai nelabai tinka, vis didesnių reikia  :ax:

Atsakyti

Asos juk prekiauja ivairiu firmu drabuziais, tai gali but labai ivairiai su dydziais.

As apsipirkau Tkmaxx’e, kad jau gyvai negalima, tai nors taip 🤦🏻♀

Atsakyti

Koki as cia dieda uzsidejau, net pati nesiprantu kaip 😂

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: čia pas tave kažkoks vos ne kunigas su kryžiumi  :lol: 

Ką pirkote? 

Aš šiandien kaip tik susižiūrėjau, kad reiktų gal patalynę atšviežinti. Pries Kalėdas pirkau iš Aldi flanelinę, man labai patinka. Bet, dabar žiūriu, gal jau ir paklodžių naujesnių reiktų. Gal iš kokio Dunelm pažiūrėti? Esu ten pirkusi, labai patiko kokybė. 

Atsakyti
Aga,Asose visokiu firmu yra..Kiek pirkus,tiek tiko dydziai..Labai daznai neperku is ten biggrin.gif Bet va siandien kazkaip sukneliu uzsinorejau biggrin.gif biggrin.gif
Tokia pasiemiau
https://www.asos.com.....Ref=my orders

Tokia panasia turiu,bet cia kaina suvyliojo biggrin.gif

Ir tokios nu taip noriu,nu taip noriu biggrin.gif Bet kiek kartu esu pirkus,amziais netinka biggrin.gif Pirkau dzinsine suknele su tokiais peciais,kazkokia bliuska taip nunuoginta,baline suknele,nu amziais negraziai gula,bet bandau dar karta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti