Man taip gaila del praeitos Eurovizijos, tokia gera daina buvo.
Reiks paskui paziuret irasa atrankos, dabar angliska Voice ziuresim.
labas,
saulėta gražu šiandiena pas mum, po ilgų lietaus dienų ir greičiausiai dėl to, kad MB savanoriu išėjo vonios tvarkyt
aš darban nulėkus buvau, dabar ramu, galima ramiai laukt pirmadienio
giega man tokio turbo variklio moteris, tiek dirba, dar namų kampus laiko, baliai festivaliai ir visada su tokia energija, aš tai jau snaigės poza, atrodo, gulėčiau, o ta su šypsena ir visur jos pilna
reik gal lėtapuodį išsitraukt, prikraut visko ir eit pasivaiksčiot, toks oras
Sveikos
Oras koks fainas siandien einam su SB akiu tikrint I Tesco. Ka tik paskambino ir patvirtino kad galim ateit
Giega, ir as siandien ryte I asos uzsukus buvau. Suknia kokia noriu vasarai nusipirkt, bet nieko gero neradau. O klausyk, ismieros is asos atitinka, ar nebuna sumazintos
Aš kai aukšta tai is serijos TALL ieškausi ko nors, tai dėl dydžių labai skųstis negaliu, bet va avalinė, sakyčiau mažinta, nes ir dukrai nelabai tinka, vis didesnių reikia
čia pas tave kažkoks vos ne kunigas su kryžiumi
Ką pirkote?
Aš šiandien kaip tik susižiūrėjau, kad reiktų gal patalynę atšviežinti. Pries Kalėdas pirkau iš Aldi flanelinę, man labai patinka. Bet, dabar žiūriu, gal jau ir paklodžių naujesnių reiktų. Gal iš kokio Dunelm pažiūrėti? Esu ten pirkusi, labai patiko kokybė.