Nova,o nebijai,kad vienos jos kieme prasikas kur pro tvora?Juk taksai labai megsta kapstyt zeme.
Gailiuosi,kad kazkada susiklijavom tapetus..TAda atrode paprasciau,nei lygint spakliuot sienas..Bet dabar imtum,greit perdazytus ir OK..O jei dabar tapetus nulupt,tai ohoho kiek darbelio
As tik vis neapsisprendziu ka-virtuve ar vonia remontuot Nes dvieju tokiu grandioziniu projektu tai nepavilskiu MB tai is vis bijo pradet NA,bet be pavarasio,tai ir as nenoriu pradet...O pavasari galiu ir apsigalvot Jei prasides keliones,tai visi pinigai ten ir nukeliaus
labas,
pas man tai ne pradėti, o ne baigti remontai tai man paprasčiau susikaupt ir kažkur tašką padėt nors ir vėl kai pradedi tai nėr kada sustot, bet tik tiek, kad pinigų riboti kiekiai, o atsiranda vis kokie kiti prioritetai ir velkasi tas džiaugsmas eilę metų tai dabar kol dar žiema reik suktis, nes tik atšils orai garažas laukia ir vėl plytelės bus pastūmtos ir taip jau ne pirmas kartas, vis kas užlenda
o giegos pasirinkimas ar virtuvė, ar vonia, tai tokie brangiai grojantys projektai o tapetus lupt vieni juokai su tuo "lygintuvu", nžn kaip tas prietaisas vadinas, kur garus daro pas mum dažytos sienos, bet dukros kambary viena siena tapetuota, tai jau kelis kartus keitė dizainą nusilupa pati, klijuoti tik padedu
su vonia daugiau reikalų mums buvo, nei su virtuve, gerai, kad koronos tada nebuvo, tai į sporto salę eidavome labiau dėl dušo, nei dėl sporto ir vaikai stabiliai baseiną lankė
per tuos remontus ir pamiršau visai, su laisve vakar per lrt stebėjau laidą sausio 13-ajai paminėti, graudenausi, paauglė buvau tuomet...
Labas
30 metu. O, atrodo dar tik vakar tevai nakti prikele ir ziurejom visus ivykius.
Giega, klausei del skiepu, tai pirmose eilese nebusiu. Bet, mes ir siaip nesiskiepijam pvz nuo gripo. Bet, jeigu prades riboti gyvenima, ka padarysi, - teks. Stengiuosi galvoti, kad nu gal neduodu pavojingo produkto zmonems.
Nova, o kokios durys dabar bus? As galvojau jus statysit ta, vadinamaji catflip, pro kuri gyvunai gali vaikscioti. Jeigu ne, kokios bus durys?
Mano juoduke tai daznai issidirbineja is musu, prieina prie duru ir tipo negaliu pralysti, duris atidaryk. Kartais prastovi visa valanda. Jeigu pasakai, Simba, nesimaivyk, moki pralysti, ziurek lyg suprasdama, bac ir pralenda
Keiciam tuo paciu ir pagrindines duris. Senos jau, pro sonus saltis eina....
Giega, musu neira is viso nieko niekada nekasus kieme. Luna lyg buvo pabandzius pernai pakasinet po bijunu, bet kazkaip nepatiko ir mete ta darba Tikiuosi vasara nebus bedu su kasinejimais
O, tai liuks panoms. O kiemas sandariai aptvertas? Kad nepabegtu ar nepavogtu kas?
Mano rajono bendruomenes pokalbiuose pries Naujus metus labai dalinosi irasais, kad sunis vagia tiesiog is ranku. Dar nufilmuota melyna masina. Pamato jeigu vienas zmogus vedzioja, kokia moteris, dar jeigu vaikas ar vyresnio amziaus, sustoja, kalbina, kalbina, uzliuliuoja taip zmogaus budruma ir atima. Kad ir viduryje dienos. Nu, kai pagalvoji, kam reikia suaugusio suns?
Bet, jeigu prades riboti gyvenima, ka padarysi, - teks.
Vat ir mes taip
Dukterecia turejo taksiuke,tai vaje vaje,kaip ji viska kase..NAmie kaldros visos isdraskytos,iskastos...Atsiveze i soda(LT dar),ten visa pieva isrause
As vis norejau katinui padaryt tas dureles,bet pas mane stiklines durys,pagailejau pjaustyt Tekdavo jam langa atidarinet
Limcamca, kiemas pas mus sandarus. Dar pries barta visi kampai buvo kruopsciai apkamsyti. Pries neira vel aplink apejom laksto jos pas mus vienos lauke, ganyt ju nereikia
Giega, ar neieskot sau jokio gyvunelio
Tema visai pamirsot, issikraustet i fb
Nova, paziurineju kokius kaciukus.. Mazoji labai nori.. bet labai neieskau Kazkaip visi gyvunai patys ateidavo, savaime atsirasdavo
Pagaliau biski maziau darbo Tiek kiek man patinka-123
Aha, tenka varyt dviem frontais FB ir cia
Klausyk, Giega, bet darbo tai vistiek nemazai. Sventes visos baigesi, o va vistiek kiek nemazai stopu turi
Kaciuko, ne suniuko noretumet
Kaip as laukiu pavasario, kaip laukiu kad greiciau visas sitas koroninins reikalas pasibaigtu... Noriu I LT, pas savus, nors savaites...
Laba,
Del pavasario tai as vidutiniskai, sniego labai noriu, pasidziaugti kaip mazas vaikas.
Bet, i LT tai beprotiskai noriu. Tik prades laisveti ta pandemija is karto skrisim saviskiu lankyti. Labiausiai noreciau Velykoms i LT.
Skaiciau apie Primarka,kokie nuostoliai..Bet uz tokia suma jau galejo sukurt internetine parduotuve ir dirbt ...
Sniego visiskai nenoriu...Nu visai nepasiilgstu ziemos Pernai pabuvom Lenkijoj,pamatem sniego 3d ir dabar galiu vel kelis metus nematyt as jo O va siltu krastu tai labai pasiilgau..I LT manes netraukia,bet nors i Ispanija...
Ziurinejau Maldyvus Bet ai,pagailejau 4000£ dviem Geriau 2-3 x pigesnes keliones pasirinksiu