Nusipirkau antklode su silko uzpildu, kokia maloni liesti, lengvute tokia, jau noreciau isbandyt, bet ji vasarine, plonyte, teks palaukt siltesniu oru, bet jei bus tokia kaip aprasyta, tai pirksiu ir normalia ziemine.
Laba,
Kokia faina parduotuvė, Heida Ir, apatinės maikutės gražios
Na, lauksim atsiliepimų, kai gausi, žiūrėsim ar patiks. Šiaip, apie šilko patalynę daug gerų gandų esu girdėjusi.
As jau ja gavau, tai tikrai tokia miela liesti, lengvute, net gaila i uzvalkala vilkt, bet dar per anksti miegot po ja, na labai plonyte, turetu but gerai vasara.
Koks fainas oras, eisim su maze geliu i kiema pirkt, o dar ir kiausinio sokoladinio nori velykoms, sakau gal jau per didele, na bet labai jau jie vilioja, tokie grazus, nusprende kad jau paskutini karta
Heida, kokia faina antklodike per atstuma jauciu, kad minksta kaip pukas
Prasau, nesnekek apie ora sirdis plysta kad reikia darbe sedet tokiu oru tikiuosi neuzpus saltu oru savaitgaliui
Susitvarkiau darbus, mažių nuvežiau į parką treniruotei, ant žolės sėdėjau, malonumas
Didysis tai važiavo į darbą su tėčiu, užsidirbo pinigų, tai patenkintas kaip braškė. Tuoj, lys į ebay, ieškos kur juos išleist
Aš, kažkada buvau gavusi dovanų tokį įdomų patalynės komplektą. Nebeatsimenu iš kokios medžiagos buvo, bet žodžiu: žiemą šildo, vasarą vėsina. Nu, fantastinis buvo. Tik, susinešiojo greitai.
Ir ka visos veikinejat,kad cia tyluma?
As kas antra diena dirbu VAkar dirbau,siandien laisva,ryt dirbsiu,poryt laisva
Eina MB i gyma,as per ta laika namus apmetysiu.TAda planuojam iki O2 arenos pavaziuot,ten gi outletai atsidare,paziuresim,kas gero Maciau,kad 5 mano mylimos pardes yra,gal rasiu,ko reikia Juk vis dar maudimkes ieskau Cia kuria diena issimatavau grynai visas maudimkes River islande Tos kurios grazios ant pakabos,apsirengus nieko gero..PAsiemiau vientisa,bet dar galvoju..Siaip noriu atskiros
Dar prisisakiau is Boohoo Patiko,kad is vakaro uzsisakiau,kita diena jau gavau Nu bet kokybe tai...Spalvos grazios,atitinka internete.PAsiuta irgi tvarkingai..Nu bet viena suknele kazkokia suskersuota,taip ir jauti,kaip tempia..Kitos sukneles nugara vercias..Trecia tokia pliazine,gal visai ir nieko,bet tam River islande matavaus grazesne TAi sita irgi grazinsiu ir gal RI nusipirksiu..Jei outletuose nieko nerasiu
Laba,
Na va, sakiau, kad Boohoo kokybė ne kažką.
Lauke, kaip karšta
Laba,
super orelis, buvom fermoj, prisipirkom vaisiu, darzoviu. Reik gal nestis gulta i lauka ir pagulet ant saules.
As visa diena lauke. Buvom b&q is ryto. Nusipirkau geliu dar. Bijuna gi ruzava, pilnaviduri gavau dabar ir balta ir ruzava turiu
MB padare tvorele braskiu lysvei, tai ryt reiks susisodint braskes. Vakar naujos 2 obelys atvaziavo, tai tas dar vakar susisodinom. Zodziu, smagu kuistis lauke, kai oras toks grazus