Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(*nova* @ 2021 01 06, 13:22)

Giega, lyg tu zadejai pas dantistus cia vaziuot  ax.gif  gal paklausei kiek implantas cia kainuotu  ax.gif

JAu karta buvau biggrin.gif Danti istrauke,bet galvoju kad kokia atplaisele paliko..Is pradziu nieko,o dabar lyg skaudet pradeda..GAlvoju reik kokia diena nuvaryt,kad patikrintu..
O del implanto,tai manau kazkur 1500 desiu biggrin.gif Kai LT kainos litais buvo,tai apsimoekjo vaziuot ten tvarkytis..Dabar eurais...GAl biski ir pigiau,bet kai paskaiciuoji bilietus,nedarbo dienas,tai tas pats ir gaunas.O juk 1x nuskrist neuztenka,minimum 2x reik...Tai ir nusprendziau cia detis.

Rytas toks pasiniaukes buvo,bet dabar grynas ankstyvas pavasaris bigsmile.gif As jau zydinciu narcizu daug maciau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Heida, kaip ligonis - ar sulauke ryto?

Giega, lyg tu zadejai pas dantistus cia vaziuot ax.gifgal paklausei kiek implantas cia kainuotu ax.gif

Nezinau, nedirbau siandien. Na bet ka reiskia nedirbau, tik tiek kad darbe nebuvau, o taip, tai namus apsimeciau, praskalbiau, valgyt padariau, kalna popieriu uz visus metus sutvarkiau.

Atsakyti
Giega, o jums kompanija uz atostogas nemoka? Dabar LT implantas kazkur 500 - 600 euru, priklausomai nuo medziagu. As tikriausiai ten varysiu, jei tik galesiu artimiausiu laiku tai padaryt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2021 01 06, 21:22)
Giega, o jums kompanija uz atostogas nemoka?  Dabar LT implantas kazkur 500 - 600 euru, priklausomai nuo medziagu. As tikriausiai ten varysiu, jei tik galesiu artimiausiu laiku tai padaryt  biggrin.gif

Nemoka man uz atostogas.Be to tas atostogu dienas as geriau kur prie juros praleisiu biggrin.gif

Gal nuo klinikos priklauso..Sese Kaune dejos,1000 viso gavos.PAts implantas tai ir cia kazkur 700 kainuoja,bet kai susideda visas gydymas,gaunas virs tukstancio.
VA,man jau istrauke danti,kainavo 130.Vasari eisiu persisviest,ziures,kaip sugijo,vel moket.Kova jau statys stifta-moket.Paskui uz keliu men uzdes ta danti-vel moket.Tai jei tiek kartu reiktu parskrist i LT...
Be to as jau lauk nelabai galejau..Man luzo saknis..Aisku issitraukiau ir galiu taip but,nu bet su kuom kramtyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas,

kaip jums siaubas Amerikoje?  :blink: 

apie dantis tai kainos ne tik, kad nuo klinikos priklauso, bet ir nuo miesto  :ax: nors dantims tikriausiai reik pradėt kaupt, kaip ir pensijai, vos pradėjus dirbt  :oh: Vyro brolis dantims atidavė  daugiau nei namo pradiniam įnašui  :B  kai pagalvoji... na, bet kramtyt reikia  :D ir išvaizda dar svarbi, juk jaunas vyras.

Sausio mėnuo, reik apie atostogas galvot ir jas užsisakyt, o kaip žinot dabar?! 

Pašalę pas mum,stogai balti, vakar grįžtant iš darbo ir slidu buvo 

Atsakyti

Labas rytas.

Amerikoj tai siaubas, zuvo zmones lygioj vietoj, Trumpui visai pasimaise, juk pralaimejo, nieko nepakeis taip kirsindamas visuomene. 
Implantu jau reik ir man, bet dar stumu ta reikala tolyn 🙈

Atsakyti
As tai irgi nesuprantu g.gif ta Bidena jau kazi kada isrinko,tai ko vis dar tas Trumpas vadovauja?

PAmazu tvarkysiuos tuos dantis biggrin.gif Gerai,kai gali po truputi susimoket,o nereik iskart visos sumos det biggrin.gif MAn dar ir kitoj pusej reiktu det implanta,bet kaip nors dar pakentesiu biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Bet, tai galima tik isivaizduoti kokio bjaurumo zmogus tas Trumpas, jeigu net budamas tokiame poste nesiskaito su niekuo. Skaiciau apie ji, kad labai nemegsta pralaimeti (o kas megsta?), bet cia tai jau tikrai smelio dezes lygio elgesys. 

Priguliau ant sofos, katinas ant koju susiraite. Tai spekit, ar labai man patogu. Betgi ne, nepajudinsi, gaila kaciuko  :D  :D​ Vyras vakariene gamina kazka mandriai, knygoje abu su maziumi sukise nosis skaite, skaite. Tikiuosi bus skanu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 sausio 2021 - 19:15
As kepu Piri piri vista pagal NAndos biggrin.gif Ta prasme Asdoj nupirkau maiseli su prieskoniais,viska sudejau ir kepu biggrin.gif

KAciuko ir as nejudindavau,jei salia priguldavo biggrin.gif
Atsakyti

Pavalgiau skaniai. Su naminemis bulvytemis fri. 

Pas mane kartais abu ateina ir bengaliukas ir Simba. Jeigu pagal charakteri tai musu Simba isvis yra tobula kate, geresnes nesu maciusi. Gal tik savo vaikysteje. Visiska vaiku drauge, bet ne zaidimams, o siaip. Labai jaucia ju nuotaikas. Pvz kai maziui blogai, jam geriausia terapija yra su Simba miegoti. Jeigu susipykstam, as negaliu ant vaiku balso pakelti, is karto Simba i koja kabinasi, aplink sukasi, lyg liepdama nurimti. 

Atsakyti

Labas rytas,

šalta  :dry2:

pagaliau penktadienis, o tai kažkaip pavargau po tų švenčių dirbti, sunkoka kažkaip judintis  :B

giega kaip piri piri?

Limcamca tai ką ten vyrai į knygas sulindę pagamino prie bulvikių?

aš tai galvoju, kad mano diedui vidurio amžiaus krizė  :laugh: daro kursus po kursų ir vis ne tie, vis ne taip, vis kažko dar pritrūksta, o kai pareplikuoju, tai kaip jau pyksta, kitaip net  nžn kas jam užėjo   :mastau:

As tai irgi nesuprantu g.gifta Bidena jau kazi kada isrinko,tai ko vis dar tas Trumpas vadovauja?

tai valdžios perdavimas didelės šalies ilgesnis, juk tik laimėjus rinkimus, nieks tuoj pat nepuola naujai  vadovauti. Formalumų nemažai  :mirksiukas: Tik kad Trumpas nebendradarbiavo nuo pat pradžių, triukšmą kėlė, tai ir atrodo ilgai, kitų nei pastebėdavom kada ten kas  ir kaip  :ax:

Atsakyti

Laba ryta,

Obetaciau, kokiu ten kursus daro taviskis? Mokosi kazka? 
Piri piri su tuo pirktiniu maisu as ir esu dariusi, ten atrodo tas maisas kepimo popierinis ir keli skoniai yra, tas ju astrus, dar citrininis visciukas, ir dar lyg kazkoks, man tai visai skanu pasirode. Siandien noriu kazko is bulviu, gal reik kugeli kept. 
Prizadino deliveris per anksti 🙈 

Atsakyti