Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Šiandien buvau sugalvojusi prasieiti iki pašto ir atgal. Na, maždaug 7km, bet gerai, kad vyras paprotino, sako, šalta labai. Važiavau su auto ir tikrai kaip šalta šiandien. Br.r..  :ohmy: 

Namiškiai šiandien visi namie, dar nė vienas vaikas neturi rimtų mokslų, tai visi makaluojasi ir man trukdo  :ninja: Katinas ir tas, rėkia ir rėkia: tai skanuko, tai eglę gražink  :ninja:​ 

Atsakyti

labas rytas,

pas mum vakar vakare kokia šlapdriba buvo, išėjau į lauką ir taip netikėtai per marmuzę tokiom didelėm šlapiom snaigėm gavau  :B 

tai vėl karantinan  :unsure: 

giegos tv repertuaras mano vyrui patiktų, jis kartais pažiūri per youtube komedžių klubus ir pan. o man tai buvę nebuvę  :irnesakyk: aš nemėgstu ir dėl fono kažką paleist, geriausiai atsigaunu tyloj, kartais visi išmauna lauk kur nors, o aš namie viena, tyloj  :wub:  nėr geriau.

Limcamca tai užjaučiu dėl katino, bet taip ir įsivaizduoju katuko intonacijas skanukui ir eglei  :hihihi: 

o Heida gyrėsi kaip šeimyna žąsiną įvertino?  :mastau: 

pradėjau Judi Picoult "paprasta tiesa", bet tik 10 psl. kolkas, vat kaip kai grįžti į realų gyvenimą  :ax: 

Atsakyti
Labas rytas

Aha, vakar labai salta buvo. Isejom po darbo ratuka apsukt, tai toks zvarbus saltas vejas buvo. Tikriausiai ziema ateina.

Visdar neturiu laiko nei knygoms nei mokslams. Mintyse laiko randy, nu bet va, realybej - niekaip biggrin.gif bet jau savaitgali reiks kazkaip prisest prie kompo ax.gif

Tai ka, LT blogai skaiciavo korona viruso mirtis biggrin.gif atsiprasinejo valdzia uz tokia klaida blink.gif ar cia nebus tokio pat scenarijaus biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

pati nepamenu ar rasiau apie zasi, bet gavosi visai neblogai, gal kiek perkepem, bet man uz anti siek tiek skaniau. Kaip pirmam kartui, visai neblogai. 
Mirtis nuo covid blogai apskaiciavo ir cia, nepamenat pavasari kaip dadejo viena diena ar tai 4000, tiksliai nepamenu. 
Pas mus vos ne puse darbo sedi namie, arba teigiami covid, arba izoliacija, blyn kaip sunku, reikia suktis su tiek kiek yra.

Atsakyti

Laba diena, 

Orų prognozė rodo snaiges. Gal sulauksiu, pagaliau  :nail:  Mažius užsinorėjo į parką, nu sakau, galiu pavežti, jeigu tau nešalta. Kol aš pašto dėžutes apibėgsiu, tai jis gali pasitreniruoti. Aš praleisiu savo žingsnius šiandien, kelias dienas taip rimtai buvau užsiėmusi, biški pašalau matyt, sveikata pašlubavo. Reikia pagulinėti ant sofkės. Dabar turiu daug laiko, tokia palaima  :nail:  :nail: 

Obetaciau, idėsiu katiną pamaivą į FB. Kaip skanuko prašo, bet ten tylusis variantas, tai su tokiu galima gyventi  :laugh: va, kai užeina rėkimo laikas tada nekas. 

Aš turiu draugę LT ir porą med.seselių čia, kurios dirba Covid skyriuje, tai man nereikia nė statistikos, užtenka matyti kaip moterys jaučiasi. Pvz šiandien iš LT parašė, kad per naktį numirė 2 žmonės, atvežė 12 naujų ir dar kelis teko į reanimaciją perkelti. O, alga nedėkinga. 

Užjaučiu, Heida. Turėtų būti sunku, jeigu trūksta žmonių. Laikykis ir tu, nesusirk. 

Atsakyti
PAgaliau namie..Niekaip biziakai nesibaigia..KAi buvo pirmas lockdaunas,tai gatves tuscios tuscios buvo.O dabar net nepasakysi-eismas kaip eiline normalia darbo diena blink.gif
Atsakyti

Bet, internetine prekyba tai ohoho kokia buvo populiari per pirma lockdown'a. Ir, dabar gal panasiai bus. Kuo daugiau zmones online perka, tuo daugiau tau darbo. 

Atsakyti
Sugalvojom duris pasikeist. Ir lauko, ir kiemo. Nereikes panu isleisdinet ir issileisdinet. Pacios gales vaiksciot laisvai biggrin.gif

Musu gatvelej labai tylu... Dar kai toks oras prastas, tai net ir zmoniu nesimato vedziojanciu sunis.

Giega, kaip dukra jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
Gerai dukra. nei nebekoseja, nei galvos skauda. O tempis jai taip ir nebuvo.
Atsakyti

Nova, desit duris su tom durytem gyvunui? Idomu ar pacios atsidarines, nereiks jums patiems panom dar tu dureliu atidarinet 😀

Oras tai ziauriai bjaurus, visiska ziema.

Pas mus siandien vienas zmogelis su covidu pradejo mirdinet, atvaziavo greitoji, tai pasake paprastai, dar turi sansa isgyvent jei liks cia, jei vesim i ligonine ryto nesulauks, nes jis reanimacinis ligonis, o tures gulet koridoriuje eileje, kad tent patekt, ir geriausiu atveju pateks tik ryte. Tai pajunge deguoni ir paliko.

Atsakyti

labas rytas,

žvarbu pas mum, net nesmagu į mašiną sėst, pati nesišyldo, o kol iki darbo nubirbiu irgi nespėja sušylti  :D 

per pirmą karantiną ir pas mum ramiau buvo, dabar pakankamai daug verslų neužsidarė suvisam, pas man ofise kartais 4 žmonės, kartais 7, bet dirba.

Limcamca katukas tai toks fainuolis,o ir gražuolis koks, dar ir vaikam rodžiau koks paprašaika  :wub: 

Atsakyti
Sveikos

Heida, kaip ligonis - ar sulauke ryto?

Giega, lyg tu zadejai pas dantistus cia vaziuot ax.gif gal paklausei kiek implantas cia kainuotu ax.gif
Atsakyti