Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Ai,tai vis del to gerai supratau,kad siais metais jau dvi knygas perskaitei biggrin.gif
MAn buna uzeina,kad daug perskaitau,bet buna,kad ilgai mucino kokia knyga,o ir atrodo idomia.Nes neidomiu knygu nesikankinu skaityt biggrin.gif

TA ,,Mano vyro zmona"lygtai skaicius,bet jau nebepamenu apie ka biggrin.gif

Tai va,gaunam sms,kad kita sav musu tiesioginis menedzeris karantinuosis,nes zmonos mamai atejo teigiamas testas..KAda jis su ta mama mates,ar pas pati yra ta korona...GAl jau senai pats serga..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Giega, mazajai jusu ir dukrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jus Vis baliovojat biggrin.gif nebijot ax.gif drauges pazystamos tevas 75 mire nuo koronkes. Jokiu kitu ligu neturejo. Krito ant plauciu ir vsio po keliu paru ir mire.
Siaureja vis ratas blink.gif
Atsakyti

Laba, 

Prasiėjau savo maršrutą. Lyg ir per šiltai prisirengiau, nugara šlapia visa. Bet, sakau, gal cia kalorijos, o ne šiaip prakaitas bėga  :D  :D Lauke pavasaris. 

Obetaciau, tai jo, ispudingai jeigu siemet jau spejai knygu perskaityti. 300 puslapiu, vistiek oho, laiko reikia tureti. As jo vis ieskau ir ieskau  :D  :D 

Dabar skaitau angliskai Eleonor Oliphant is completely fine, labai faina knyga. 

Mes irgi jau pazistam zmoniu kurie mire, gaila artimuju. Ir, siuo metu giminaite reanimacijoje. Siaubas. Giegos dukra tai isvis pavaro, vazinedama su virusu. Sorry, Giega. Bet, rimtai.  :blink:​ 

Atsakyti
O ka daryt, jei vaistu reikia, o jue pas mus namie. Juk niekur nejo, net pas mus neuzejo, tarpdury pasieme. Ir su masina atvare, ne viesu transportu.

O del baliu, tai mes is vidaus dezinfekuojam biggrin.gif
Atsakyti

labas,

toks gražus oras iš ryto buvo, saulėta...o dabar lyja.

tai man retai taip nutinka, kad ir knygos įdomios, ir laiko išpuola  :mirksiukas:  vakar dar pavakarojau su kompu, susitvarkiau failus, prasitryniau ko nereikia, tai šiandiena taip padoriai pamiegojau, atsimiegojau už bemieges skaitymo  valandas kai sakant  :rolleyes: 

mūsų draugai vieni irgi baliavoja, gastroliuoja  ir FB nuotraukomis dar dalinasi  :B  visokių yra, visokių reikia, kas jau lemta tas ir bus.

tinginių balandėlius orkaitėje kepu, FB pasiūlė įdėja pietums/vakarienei  :D  

Limcamca knygą į sąrašą įsidėjau, pasižiūrėjau, kad ir filmas dar bus  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 01 03, 15:08)
O del baliu, tai mes is vidaus dezinfekuojam biggrin.gif

Ir teisingai rolleyes.gif Mes ir pas draugus per Kaledas kelias val prasedejom, ir sveciu turejom per sitas dienas. Aisku po kelias valandas pasededavom, bet judesys sioks toks buvo ax.gif

Ir as taip manau kad kaip bus taip bus. Ar tu sedesi, ar nesedesi - jei bus lemta susirgt tai ir susirgsi biggrin.gif

Pas mus ir panasus oras. Is ryto -saule, po pietu nulijo. Salta, slapia... Net panos I lauka neina...
Atsakyti

Ir, rimtai jūs taip ir galvotumėt jeigu numirtų kažkas iš tėvų, sutuoktinis, vaikai, ar net tie patys artimi draugai? Taip ir sakytumėt, nu ką padarysi, matyt lemta. Aš apie save galvoju, man tai būtų didelis kaltės jausmas, kad galėjai apsaugoti, o to nepadarei. Net, jeigu žmogui tik komplikacijos būtų. Be balių galiu išgyventi, be tam tikrų žmonių savo gyvenime, nenoriu apie tai net galvot kaip baisu, liūdna ir skauda būtų. Man ta tema turbūt geriau nediskutuoti  :D 

Obetačiau, aš beveik niekada nežiūriu filmų, jeigu skaičiau knygą. Apskritai aš labai didelė filmų nemėgėja. Jeigu su MB ir susėdam kažką žiūrėt, tai aš tuo pačiu dar ir telefone skrolinu. Nu, labai ne mano "daiktas" filmai  :D Bet, kas liečia knygas, tai skaitai, susidarau galvoje įvaizdį, paskui žiūri filmą ir bac.. visai ne toks kokį susikūrei  :D  :D Retai tada ir filmai patinka  :D 

Mano vyriškis pradėjo žiūrėti Bręstantis blogis, tai vis užmetu viena akimi knygą skaitydama. Įdomus scenarijus. 

Eglutės nupuoštos  :yahoo: 

Atsakyti
Nu kad cia visokiu spekuliaciju yra del to viruso....Gali net ir is lauko gryzes at su kokiais daiktais I namus parsinest.... Juk laikosi ant kietu pavirsiu 9 dienas....
Zinoma, turint nors maziausius persalimo simptomus geriau jau namie sedet.

O zmones mire visais laikais nuo gripo komplikaciju... Nu nezinau, o gal tiesiog kazkas rimciau uz viso sito stovi...

Nepajutau kur visos iseigines dingo, toks vaizdas kad ju net nebuvo. Ryt jau i darba.
Atsakyti

O, Nova, dar is namu dirbat ar jau i ofisa? 

Atsakyti
Aha, Is namu, ir iki kovo menesio. Yra zmoniu kurie ir is ofiso dirba. Atidarytas ofisas, tai zmones patys renkasi is kur jiems dirbti. Man 3 Val susitaupo kiekviena diena - nu tikrai daug... MB pradejo vis uzsimindinet kad reiktu darbti arciau namu...

Atsakyti

labas rytas,

baigės švenčių maratonas, grįžtam į vėžes  :ax:  

Ir, rimtai jūs taip ir galvotumėt jeigu numirtų kažkas iš tėvų, sutuoktinis, vaikai, ar net tie patys artimi draugai? Taip ir sakytumėt, nu ką padarysi, matyt lemta. Aš apie save galvoju, man tai būtų didelis kaltės jausmas, kad galėjai apsaugoti, o to nepadarei. Net, jeigu žmogui tik komplikacijos būtų. Be balių galiu išgyventi, be tam tikrų žmonių savo gyvenime, nenoriu apie tai net galvot kaip baisu, liūdna ir skauda būtų. Man ta tema turbūt geriau nediskutuoti  :D

Obetačiau, aš beveik niekada nežiūriu filmų, jeigu skaičiau knygą. Apskritai aš labai didelė filmų nemėgėja. Jeigu su MB ir susėdam kažką žiūrėt, tai aš tuo pačiu dar ir telefone skrolinu. Nu, labai ne mano "daiktas" filmai  :D Bet, kas liečia knygas, tai skaitai, susidarau galvoje įvaizdį, paskui žiūri filmą ir bac.. visai ne toks kokį susikūrei  :D  :D Retai tada ir filmai patinka  :D

Mano vyriškis pradėjo žiūrėti Bręstantis blogis, tai vis užmetu viena akimi knygą skaitydama. Įdomus scenarijus. 

Eglutės nupuoštos  :yahoo:

aš galiu ir gyvenu be balių, be išvykų, be susitikimų, viskas online. Bet kaip ir *nova* sako  niekada nžn kur tas virusas tyko, juk einam į darbus, į pardę, vaikai į mokyklas. Kitiems nieko nurodinėt negaliu, suaugę žmonės, bet piktina neatsakingumas. Artimoj aplinkoj yra liūdnų pavyzdžių ir grynai per ne atskingą elgesį, neigimą ir pan. Liūdna, aišku, kai per asmeninę patirtį reikia patirti, kad visgi tikra. 

O dabar apie filmus ir knygas  :D aš jei perskaitau knygą, tai filmą galiu žiūrėt, kartais ir patinka, bet atvirkščiai niekad nedarau  :rolleyes:  Suprantama, kai pats skaitai išgyveni stipresnius jausmus,įsivaizdavimus, o kai žiūri filmą, tai juk matai tai, kaip tai mato ir jaučia režisierius. Aš nesu nei fanatė filmų, nei nemėgėja. Anksčiau, tai kai vaikai mažesni buvo ir dirbau mažiau, tai  megzdavau daugiau, tai tada ir filmus labiau žiūrėdavau, dabar rečiau viskuo užsiimu, bet telefone nesėdžiu, tada kažkaip prarandu "ryšį" ir neįdomu žiūrėti. 

Atsakyti
Labukas

Nesiteisinsiu biggrin.gif Didelem kompanijom nesirenkam,susitinkam tik su vienais draugais,kurie irgi nebijo su mumis susitikt biggrin.gif I darbus nori nenori reikia eit..

Mes megstam i kino teatrus nueit,tik va uzdaryti jie dabar..namie filma,taip kad atsiset ir akiu nenutraukiant ziuret,tai retokai,nors telikas eina istisai biggrin.gif Mes labiau megstam visokias jumoristines laidas,tokias kaip Comedy club,odnazdy b rossii..Tai pagrinde ir eina TNT kanalas biggrin.gif
Knygas skaitau vakare.Dienos metu kazkaip nera kaip susikaupt..TAi telikas barska,tai mazoji ant galvos lipa..Ai,meluoju-skaitom su mazaja knygas biggrin.gif Tiek,kad as jos knygas jau mintinai zinau biggrin.gif DAbar ji man jau jas skaito biggrin.gif
Atsakyti