Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

laba,

man darbinga diena šiandiena ir jei nesutrumpins, tai ilgai ir dirbsiu, tada tai jau tikrai pižama  :D 

saldumynų ir pas mum dar yra, bet dukra labai megsta tiramisu, aš retai darau, tai palepinsiu, ana per kūčias silkės ragavo, tai kaip ir nusipelnė  :ax: 

jokių rimtų maistų pas mum nebus vakare, gal tik haloumi sūrio salotų pasidarysim, o jau kitais metais antį vėl kepsiu, nes kažkada pamiršau iškept tai taip ir liko, tai ir iškepsim, kad vietos neužimtų. o jei iš darbų anksti parsibelsim, tai užsisakysim ko nors, po pietų jau ir aišku bus kada švęst laisvi būsim  :bigsmile: 

Atsakyti

oi, giega te balionų ir už mažąją ir už dukrą, ir už visus kitus  :4u:  guzas negražu, nu bet  praeis, o dukrai, kad taip lengvai ir pasibaigtų  :4u: 

o čia visai į šių metų naujako temą instagrame užmačiau - gal miegamajam. o gal net kokioj virtuvėj. dar tiksliai nenusprendėm. kur per Naujus varyt  :D 

Atsakyti

Giega, baliuons mazajai  :4u:  :4u:  :4u: Kaip skaudziai nuskambejo. 

Deja taip, daug besimptomiu yra, uztai ir karantinas uztai ir prasoma zmoniu nesimiksuoti, namie sedeti. Sveikatos dukrai! 

Mes jau viska susinesem, susimarinavom. Su mazium dar sudalyvavom policijos gaudynese. Roveris bego nuo policijos, priespriesine linija masinu isstumde, isdauze. Vos vos musu neuzkabino. Biski negeru ziniu is LT sulaukem, viena giminaite isveze i ligonine, Corona stipriai puola. Nu, bet sampe jau imeciau i saldytuva, tikiuosi nuo dabar viskas tik geres.  :4u:  Reikes perziureti kokia TV programa siemet  :D​ 

Atsakyti

Laba visoms,

Užsiėmę merginos nėra kada net plepėti. Ar dar ilsitės? 

Aš jau išsitraukiau dėžę dekoracijoms, ryt laikas nupuošti. Šiandien virsiu sriuba, jau taip norisi tokio švelnaus maisto. Ir, dar lietuviškų karštų sumuštiniu labai noriu, jau kelinta diena. Nieko nebus, reikės nesveikai dar pasimaitinti  :D 

Giega, kaip tavo anūkės ir dukros sveikatos?

Atsakyti
Labukas

As siandien dirbau biggrin.gif Bet nedaug buvo,jau 12h namie buvau mirksiukas.gif
Vakar pabaliavojom linksmiau,nei kad pacius naujus sutikom biggrin.gif Sampas liejos laisvai biggrin.gif Siandien biski sunku atsikelt buvo,bet grizus pamiegojau ir vel galiu svest biggrin.gif Is tikro planavom varyt i sodyba,bet tingis biggrin.gif

Dukra gerai jaucias,tuoj atvaziuos..I namus neis,viska prie duru padesim,nes dar net dovanu nepasiemus biggrin.gif
Anuke irgi gerai.Ten tik tas kritimas atrode baisiai,o prakirtimas tik mazyte skylyte,kaip degtuko galvute,net mazesne..
Atsakyti

Na ir liuks, kad nesmarkiai ten. Kartais išgąstis baisesnis nei žaizda. 

Aš apėjau ratą parke, o jau žmonių kiek. Šlapia visur, purvas, ir tiek keliukai praeiti išmauroti, kad baisu. Reikės kažkokį kitą maršrutą galvoti. 

Atsakyti

Labas visom Naujuose metuose,

džiugu už giegos mergaites, kad viskas gerai  :wub: 

viriau raugintų kopūstų sriubą, tai atgaiva kūnui ši rūgštelė  :rolleyes: 

eglę nupuošiau vakar, net neatsiklaususi vaikų  :B  neteko žado, bet neburbuliavo  :D 

šiandiena vyras su sūnum iškuopė garažą galutinai, išvežė kai ką į šiukšlyną, kai ką į šedą perkraustė, kai sakant naujas metų projektas- pakeisti garažui stogą ir duris  :huh2: bus matyt kaip pavyks.

o man skaitymo banga užėjo šiais metais jau dvi knygas perskaičiau, tai tikrai nepersidirbau namuose, džiaugiuosi tokiu laisvo bėgio įjungimu  :ax: 

nuo pirmadienio darbymetis tikras prasidės.

Atsakyti
TAi kokio storumo tos knygos buvo,kad net dvi perskaitei biggrin.gif As niekaip nuo pernai knygos neuzbaigiu..Skaitau vakare,lovoj ir labai mane uzmigdo greit biggrin.gif

Dukra ir mums kalna dovanu atveze biggrin.gif TAi viska dezinfekciniu skysciu nupurskem biggrin.gif Atvare su kauke,mumz dovanas paliko,savo susirinko,bet viskas tarpdury..MAza ka,testas tai teigiamas,nors jau net nebekoseja biggrin.gif
Atsakyti

TAi kokio storumo tos knygos buvo,kad net dvi perskaitei biggrin.gifAs niekaip nuo pernai knygos neuzbaigiu..Skaitau vakare,lovoj ir labai mane uzmigdo greit biggrin.gif

na, vidutinio storumo :ax: " Mano vyro žmona" 320 psl. ir "Anyta"  366 psl. užkabino abi kažkaip, nors jei pirma "Anytą" būčiau skaičius, tai jau "...žmona" taip greit nepraeitų, o prieš naujus tarpušvenčiu pabaigiau "Meilužis japonas" ta tik 250 psl., bet gal kelis mėn skaičiau tarpuose tarp darbų. 

Atsakyti

Oi, tai storos knygos, nepasakyciau, kad vidutines. Bet, as galvojau, kad siemet pradejai ir siemet baigei. Nu nieko sau, galvoju. Saunuole, ne kitaip! 

Ar idomios knygos? 

Giega, tai dukra vazineja sirgdama? Ta prasme dar nera ne 10 dienu praeje nuo teigiamo?

Atsakyti
Aga, as ir supratau kad siais metais pradejo ir iskart per pora dienu ir perskaite biggrin.gif Uz tai ir klausiau kokio storimo biggrin.gif

Vaistu reikejo.. Jos gp vis dar musu adrese, tai praktiskai del ju ir vaziavo. Vaistus is vaistines mes paeme buvom. Tai tik is namu i masina, is masinos atgal i namus.
Atsakyti

Oi, tai storos knygos, nepasakyciau, kad vidutines. Bet, as galvojau, kad siemet pradejai ir siemet baigei. Nu nieko sau, galvoju. Saunuole, ne kitaip! 

Ar idomios knygos? 

tai vakar vieną perskaičiau, šiandiena kitą  :ax:  tai šiemet ir pradėjau, ir baigiau. Įdomios, užkabino. Mano vyro žmona detektyvas, painus, pabaiga kiek netikėta ir nelabai man patiko. Anyta irgi užkabino, graudino, pabaiga taipogi netikėta  :D  Mano šeimyna mėgsta pamiegoti, o aš tai vyturys, tai kol jie sukilo aš jau ir  įpusėjus knygą   :rolleyes:

Skaitau (aišku retai iki jos prieinu) knygą apie Staliną, gal jau pusę metų :hmm: , tai ta stora virš 900psl. 

Atsakyti