Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Laisvadienis, bet pabudaukaip i darba biggrin.gif Vakar as dirbau, siandien mb nors ir bank holiday biggrin.gif tai Dar pagulinesiu ir jau reiks keltis..

Persimatavau dovanas, tai puse grazinsiu biggrin.gif va ir is 3 liko tik 1,5 biggrin.gif Sunku pataikyt nesimatavus.. Nirs atrodo ir pastoviai is tu paciu pardziu, bet va kiekvienaa modelis vis kitaip gula.. O viena nubrokavau vien uz tai kad juodas biggrin.gif Nu rubai visi sviesus, o namie vien juodi apatiniai biggrin.gif Ir kiek kartu sakius, vis tiek uzsako juodus biggrin.gif Zinokit as pati jau net neatsinenu kada pati sau pirkaus apatinius biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Siandien jau ir as rprie darbo prisedau. LT darbo diena, tai nori nenori teko prisitaikyti. 

Vakar ziurejom filma apie Eltona Dzona, labai patiko. Tokia idomi jo vaikystes istorija, nezinojau tos dalies. Siandien galvoju, gal apie Fredi Merkuri pasiziureti, Bohemiska rapsodija  :hmm:  :hmm: 

Obetaciau, isbandziau, patinka. Kasdien leidziu. Visokius plaukus, dulkes surenka, fain. Neveltui senai jo norejau. 

Atsakyti

Labukas
brr kaip salta blink.gif Rodo +1,jutimine,kaip -2 blink.gif Gerai,kad masina pati pasisildo...

Girdejot gandus,kad Londona,Esexsa nori i 5 tier irasyt..Tada jau butu komendanto valandos-nuo 20-6 net i lauka iseit nebegalima butu..Mb i darba iseina pries 6..Kazi isimtys kokios tai butu ar tures veluot i darbus,jei rimtai ives g.gif

MAno dar skaneris neuzsikroves..Siandien gal labai daug nebus,nes vakar nedarbo diena buvo,tai ir furos envaziavo..bet ryt tai zaksesim biggrin.gif Nes po visokiu tokiu laisvadieniu sekanciai dienai visas kruvis gaunas..
Atsakyti

labas, 

per tas šventes aš tai kažkokiam paraleliniam gyvenime gyvenu  :B jokių žinių nežiūriu, niekuo nesidomiu, visai netikėtai vakar važiuodama iš darbo pamačiau, kad mes tier 3  :unsure: 

manau, kad į darbą galima bus važiuot  :ax:  juk nepaslampinėt ir pramogaut varys.

Man apie Merkuri filmas labiau patiko nei apie Eltoną. Vakar žiūrėjom Escape room, nieko visai  :mirksiukas: 

Kadangi vyrui atšaukė darbus, tai netikėtai gavo laisvų dienų, tai išnaudojom visokiem smulkiems darbeliams namuose, iki kurių niekaip rankos neprieidavo, visokios rozetės, jungtukai, šviestuvaitai ir pan.vonioj kampukų jau keli metai turbūt kaip nebuvo, tai  ta proga ir svetainėj baldus persistumdėm dar  :bigsmile: žodžiu į naujus metus apsikuopę žengsim  :laugh: 

Atsakyti

Laba, 

Labai gerai taip pasitvarkyti namus. 

Manau i darbus tai tikrai leis vaziuoti. Isvis kazkokia nelogika uzdaryti vakare, kai pvz siuo metu pilni parkai ir gatves zmoniu. Pas mus parke istisos futbolo komandos zaidzia, tai idomu kodel ju netikrina? 

Atsakyti
Butent..Nes vakare ir taip tamsu,nelabai kas sliauzioja gatvem..
Nors siandien ir taip kazkaip labai tuscia visur buvo..Gal kad salta...
NA ziuresim..Siaip tas karantinas man nelabai maiso,kaip tik visi namie sedi biggrin.gif Va tik labai jau siltu atostogu noriu ax.gif Buvo planuose Kanarai sausio men...
Atsakyti

Laba, mano visa šeimyna atostogauja, tik aš dirbu, oi kaip tyngiu ryte iš šiltu patalu ridentis 😔

Man ir apie Merkuri labiau patiko, bet labiau del dainu, o ne paties turinio. Pries tai dar rode Taip gime žvaigžde, tai ir tas puse bedos. 
O jau oro šaltumas, namie ir labai vesu, nors ir elektinis radiatorius papildomai ijungtas.

Atsakyti

O tas Taip gime zvaigzde su Lady Gaga?

Atsakyti

O tas Taip gime zvaigzde su Lady Gaga?

Jo, su Gaga, nera stebuklingas, bet toks ziurimas, net jautrus kazkiek.

Paejo pas mus darbe corona, vakar darbuotojus testavo, vienam skyriui 5 teigiami, siandien vireja atejo su temperatura, nu priedurne ka gali sakyt, greita testa padare, teigiamas. Rytoj visus gyventojus testuos 😏

Atsakyti

labas rytas,

vakar pas mum snigo, šiandiena viskas apšalę  :ax:  telefonas rodo, kad visi metų laikai šiandiena praeis ir saulės bus, ir lietaus, ir sniego, na žiūrėsim, visai to sniego nereikia, kai darban reikia važiuot  :D 

mano dvi rožės pražydo, mažiukai tokie žiedeliai, net nesužiūrėjau kada spėjo, šiaip jau neleidau jom žydėt, išdykėlės  :D 

Heida  :4u:  kad pro šalį eitų ir praeitų

Ką Naujiems planuojat?

Vakar sumąstėm su dukra, kad reik tiramisu pasidaryt, kabinsim šaukštais ir lauksim naujų  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba,

Šiemet, sako populiariausias klausimas, su kuo sutiksi naujus metus: su pižama ar chalatu?  :D  :D 

Mes kepsim steikus. Saldumynų dar daug visokių yra, nieko papildomai nereikia. Gal greičiau kokios keptos duonos su sūriu padarysiu ir kokios mišrainės norėčiau. 

Atsakyti

Labukas

O musu metai kazkaip nelabai uzsibaigineja..Vakar mazoji sokinejo sokinejo ant sofos ir prie visu akiu krito,kakta tiesiai i spinteles rankenele,o jos tokios astrios..Kakta praskelta,kraujo..NA bet graziai uzklijavom,antrus metus naujus mazoji sutinka su didziausiu guzu biggrin.gif
Na ir dukra korona susirgo..Jaucias gerai,tempos nera,tik biski kosejo..Galvoja kad greiciausiai nuo menedzerio,nes jo zmona irgi serga.O jis matyt tik nesiotojas..
Na bet cia sita liga nei sis nei tas..Sergi tai sergi,o visi tie besimptomiai?TAs menedzeris i darba ejo(beje,jie dirba tik 1d i sav ofise,visas kitas dienas is namu),kai dar net tai zmonai jokiu ligos apraisku nebuvo..
Dukra nebeatvaziavo Kucioms,kaledom ir i mazosios gimtadieni,nes jau kosejo ir galva skaudejo..Bet ji irgi neitare,kad cia korona,galvojo kad siaip persalo,nes ir kosulys lengvas,ir jokios temperaturos..I darba nejo,nes cia visos tos sventines dienos..Bet jos draugas tai ejo i darba..Dabar kaip ir jis potencialus nesiotojas..Ir toks jau kelias dienas buvo..Dukra testa tai pries 2d dares,ats tik vakar vakare atejo..Vel gi...Tiesiog cia net nezinai kada tu sergi,jei nera jokiu simptomu..As gal jau senai persirgus,gal dabar sergu,juk kasdien minimum 100 zmoniu sutinku..
Beje,vakar man visur dumais smirdejo,o kazkur skaiciau,kad cia jau gali but vienas is simptomu biggrin.gif Bet vel gi-nei temperaturos,nei kosulio,nei galvos skausmo..

Atsakyti