Heida, gruodzio 26 d. tu mums papasakosi kaip ja sekesi kept
Dovanos supakuotos, maistai suplanuoti. Nuo ryt ryto prasides: morkos, svogunai, liezuvis ir visos silkes Bet, man tai smagu.
Ar jus rytoj darysit varpeliu skambejima 6pm?
Sveikos,
Kaip anksciau ketvirtadieniais plodavo, taip dabar akcija Kuciu vakara, 18 val visi skambins varpeliais. Kas neturi varpeliu tie gali puodais, tauremis ir pan. Negirdejot?
biziakas, reikaluose užsikasę nieko negirdim, nieko nematom
ačiū, kad pasidalinai aš tai dar darbe būsiu, bet namiškius paskambėt įpareigosiu
šiandiena važiuodama į darbą mačiau gal dešim mocų, vairuotojai ir keleiviai senio šalčio kostiumais pasirėdę, visi, kad mojavo ir pypino jiems, na gražu
aš tai jau nuo laidų dingstu, po darbų kitos transliacijos bus sujungtos
taigi, gražaus jūms Kūčių vakaro, džiaugsmingo Kalėdų ryto Lai negandos aplenkia ir visi sveiki būna, dovanų lai nepagaili
ačiū, kad priėmėt į savo būrį
Oho, net 3 komplektai. Tada mano dovanos labai buitines, bet man labai patinka. Robotas siurblys,visokie rakandai virtuves, knygos maisto gamybos, grozio priemones. Siemet labai daug skanumynu, reikes viska kaisioti i spinteles. Kavos tai turbut metus laiko nereikes pirkti, vyno irgi.
Dar vakar prasiejom misku, taip gerai buvo. Ir dabar tik grizom, vyrai futbola zaide, as begiojau. Reikia viska susitvarkyti ir tada jau bus galima ant sofkes drybsoti.
labas,
atsibeldžiu ir aš, persivalgius nesijaučiu, nes drausmingai ėjom vaiksčiot nors aišku maisto ir skanumynų įvairių daugiau nei įprastai
šventės praėjo, ryt darban, trumpam, bet jau ...
Limcamca ar petenkinta robotuku, išbandei jau?
giegos , kad pasiutęs senis
mano viena dovana atkeliaus tik po Naujų, šeimyna susimokius tyli neišduoda kas o kitos mažos ir mielos- kojinės , saldumynai, grožio priemonių šiek tiek, knyga, ekspresso kavinukas ir puodeliai
šiemet kovidas šiek tiek praretino dovanas, su draugais sutarėm nesikeist, su giminėm anglijoj jau daug metų kaip nesikeičiam
Kalėdų dieną susitikom su draugų šeima mieste, pasivaiksčiojom, apžiūrėjom miesto eglę parke vaikai atrado ledo, tai pasidarė čiuožyklą, mes karšto vyno, vaikai karšto šokolado pagurkšnojom , grįžę valgėm antį
šiandiena jau pavargę nuo silkių ir mišrainių verdam cepelinus