Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

NA ir oras...Gerai tiek,kad nedaug darbo sake bus siandien...
Sestad darbe paprasiau nauju kelniu,nes jau sitos baigia susidevet..Nu dave biggrin.gif Bet namie issiardau-sortai biggrin.gif biggrin.gif Reiks eit vel prasyt biggrin.gif O pasigaut ta atsakinga uz rubus ner taip lengva..
Atsakyti

labas,

užmigau kaip meška žiemos miegu, savaitgalį, kad miegojau, net pati savim stebėjausi, nes paprastai aš vyturys anksčiausias ir šiandiena visai smagiai pamiegojau, vaikam į mokykla nereikia, o man į darbą ne taip anksti   :ax:

pakepėm su vaikais kūčiukų, meduoliukų, prie to pačio padariau kelis didelis blynus, sutepsiu medutį  :rolleyes:

visą savaitgalį saulutė žeme ritinėjosi, tai vakar visi draugiškai namų ūkio darbus apsidirbom ir išvarėm pasivaiksčiot prie ežero ir ką lietaus gavom  :D grįžom šlapi, bet gerai prasivėdinę, gavom dar viena siuntinuką iš LT  :wub:  tai prasilupom pyragiuko ir kas su arbata, o kas su karštu vynu pavakarojom.

pas mum pavaduojantis paštininkas visada su šortais, nesvarbu, koks metų laikas  :huh2: sveikuolis matyt  :D

Pridėta:

• Priedas  1.jpg   153,14KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.jpg   69,74KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
As irgi stebiuosi,kaip tiem pastininkams nesalta biggrin.gif Ir kur mums nesa-amziais su sortais.Ir pakeliui nemazai pastininku sutinku-visi su sortais biggrin.gif GAl jiems neduoda ilgu kelniu g.gif Net moteri pastininke maciau ir ta su sortais ir plikom buvo,nors ta diena ir salta labai buvo ir lietus pliaupe..
Atsakyti

Kaip grazu pas tave, Obetaciau. Cia ezeriukas ar tvenkiniukas toks? Prie tokio panasaus ir as gyvenu. 

Pastininkai gi nuolat juda, tai gal del to nesalta. Idomu kiek zingsniu i diena jie praeina.  :hmm:​ 

Atsakyti

Labukas

Na ka,man sventem tik sviezios duonos bereiks mirksiukas.gif Ai,24d pasiimt uzsakyta torta su visais kempiniukais ir jo draugais mazosios gimtadieniui..VAlgysim 26d,bet po 24d kepeja nebedarys jokiu tortu,pati ilsesis,sves..Tai rinkomes toki torta,kuris galetu ilgiau pastovet-rafaelo biggrin.gif
KAdangi sveciu kaip ir nebus,kazi kas suvalgys ta torta biggrin.gif biggrin.gif NA bet ne valgyme esme-vaikui reikia sventes mirksiukas.gif

NA ka,man dar 3d dirbt reikia.Siandien pranasauja,kad bus labai labai daug darbo,bet dar skaneris neuzsikrove,tai nezinau kiek..

As buvau kelias d uzsidejus MB ismanuji laikrodi,tai i diena apie 15000 nuejau.Tada buvo 100-120 stopu..Pastininkai gal biski daugiau nueina,nes jie is vis tik eina,o as dar ir pavaziuoju biggrin.gif Bet va butent,as dar ir i masina isedu,pasisildyt galiu,o jie taip ir brenda per lietu su sortukais...

Atsakyti

Tikra sportininke padaryti 15 000 zingsniu. Mes su panomis is kitos temos pavasari darem toki issuki, visos vaiksciojom. Man labai patiko, reikes vel pradeti, tuo labiau, kad oras kaip pavasari. 

Kiek stopu siandien turi?

Atsakyti

labas,

visiems atostogos, išeiginės, aš viena dirbanti, tai net iki kompo nėra kada prieiti  :D 

čia ne mano kaimo ežeras, bet jis  didelis, iš skirtingų vietų vis privažiuojam, nemažai ir užtverta jo, laivukų klubam visokiem  :ax: 

aš laikrodžio neturiu, bet telefonas nemažai mano žingsnių suskaičiuoja, gal labai nenusimeluoja  :mastau: 

Rafaelo labai mėgstu tortą  :wub: pati tepsiu medutį, ans kuo ilgiau stovi tuo skanesnis man. Tiesa FB kurią dieną užmačiau, kad čia ne medutis, o pensininkas, nes smedutis turi būti su prieskoniais kepamas, tai va gyveni ir mokaisi  :D 

liūdnuma apėmė kiek mažai išeiginių gausiu šįmet per šventes,  užėjo dirbymetis kažkoks  :B 

Atsakyti
Pagaliau namie...165 stopai..Nu daug..As tiek tingiu dirbt biggrin.gif Dar ryt ir poryt biggrin.gif
Paskui 25-26 laisvos,paskui 27-sekmad visi einam i darba ir pirmad vel laisva biggrin.gif
Atsakyti

Rafaelo ir man skanu. Dar Snickers tortas. Bet, Kaledoms nekepsiu nieko, uzsakiau saldumynu. Padarys ivairius ir labai skanius, jau zinoma mergaite, tai ramu. 

Atsakyti

LAbukas

Nu siandien is vis liutis...Fui veu,viskas slapia buna...Nors ir su striuke,bet nuo jos varva,sedyne net permirksta...Labai nemegstu per lietu dirbt...

As anksti pabudau..Dabar dar gera valanda namie pasedesiu biggrin.gif

KAledoms tai nupirksiu koki pyraga is lietuvines biggrin.gif Dar vakar marti su mazaja meduoliu kepe,uzteks mirksiukas.gif O tortas cia gimradieniui biggrin.gif Vargsas vaikas,taip nelaiku gime biggrin.gif Zaislu kruvas vienu metu gauna,nespeja pasidziaugt,kaip viskas greit atsibosta...

Vakar mazoji jau lygtai gult nuejo,pradejau dovanas vyniot biggrin.gif Nu ri aisku atleke biggrin.gif Gerai,spejau jos paslept,bet mate kitas masinas biggrin.gif Sakau-cia berniukui..Tai dabar bijau,kad nuvarius i svecius iskart ir pasakys-tau atveziau dovana,nors norejom po egle det Kaledom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas, atslenku su puodu kavos ir bulvytėm  :wub: torto trupinius sumaišiau su grietinėlės kremu, dar riešutų saują, nieks šeimoj nevalgo tokio gėrio, o man is vaikystės prisiminimas  :rolleyes: 

giegos elfo planas kaip nuplaukė  :hihihi: ech tie vaikai 

prasidėjo atvirukų keitimosi metas, anglai ir duoda, ir ima atvirukus :rolleyes:  Viena kaimynė tai senelių namuose jau, tai jos dukra užrašė atviruką, aprašė trumpai kaip bobulytei sekas  :wub: gaila, kad aš darbe buvau kai įmetė laiškutį, nes pas juos pašto dėžutė uždaryta, negalėjau savo įdėti.

o vienas kaimynas vienišas vyrukas, visad į rankas įteikdavo atviruką, pakalbindavo, tai mes vis jį arbatos puodeliui pasikviesdavom, o šiemet paslapčia įmetė atviruką, kai sakant be kontakto  :rolleyes: 

Atsakyti

Bulvytes mano mylimiausias vaikystes desertas, bet pati gamint nebandziau.

Nusipirkom zasi, pirma karta gyvenime, paskaiciau kaip ten ja kept, rodos nieko sudetingo.

Giega, ot tos mazos akytes, greit viska suziuri.

Atsakyti