Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas, 

Jau po truputi pradeda matytis sviesa tunelio gale. Dickiui ketvirtadieni i koledza tik vienai valandai reikia. Jauciu, meluosim, kad izoliuojasi, nes nu kazkokia uzsispyrusi mokytoja. Visi praso, kad testa laikytu po Kaledu, ne pries Kaledas ir viskas. Dabar visiems vaikams reikia autobusais grustis, del 40 minuciu testo. O destytoju labai daug serga, pvz rytoj jam visos pamokos atsauktos, nes mokytojai serga. 

Siandien iskeliauja paskutines dovanos, kam i Amerike, kam i Lietuva. Jau liks tik vietiniais pasirupinti  :D  :D Vyras uzeme mini remontus daryti, skuba viska perdazyti iki svenciu, roletus keicia. Bus grazu, grazu  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Maziaus mokykla uzsidare nuotoliniam.  :4u:​ 

Atsakyti

labas,

kaip išvažiavau rytą tai tik dabar namo parsiradau, o tuoj ir vėl darban  :ax: važiavom su dukra jos atestao atsiimt, paskirtuoju laiku, taip griežtai  :B  

tai pakeliui dar  ir silkės prigriebėm, ir dar visai nepavėlavom bernelio susirinkt  :rolleyes:  bet eismas visur kaip kokį penktadienio vakarą  :oh: 

kaip giega tavo žandas?

vaikai turbūt dėl nuotolinio mokslo nelabai liūdi?

skaičiau, kad Londonas užsidarinėja mokyklas

pas mum iki atostogų pratems, bet nieko gero vistiek nenusimato, kasryt nuvažiavus parkinge vietos reik ieškotis  :mad2: prieš karantina buvom pirmam, o po karantino jau antram tier. 

Atsakyti
As irgi,kai ryte isejau,tik dabar grizau biggrin.gif Daug darbo,daug masinu...

Zandas jau puse velnio,kas nezino,tas ir nemato biggrin.gif Bet man paciai tai labai nemalonu..Kad skauda nepasakyciau,bet nei issiziot normaliai negaliu,nei krantyt ka...
Atsakyti

Mes gi jau treciame tier. 

Siandien labai daug darbo, tai kadangi ir vyras prapuoles nupirko is lietuviu parduotuves bulviniu blynu su mesa ir balandeliu. Nu siaubas kazkoks, viska isvertem i siuksliu deze. Ant tiek bjauriai gaminti dar reikia sugebeti. Sedim visi, laukiam picu  :D​ 

Atsakyti
Issiuntem dovanas I LT siandien. Is pradziu musu vezejai zadejo dirbti iki pat nauju metu, o siandien vsio, sis reisas paskutinis. Gryzta I LT ir vsio - atostogos.

Limcamca, jau net neprisimenu kada esu pirkus saldytus pusgsminius. Nusivylus ir as esu. Is viso is lietuviu pardos jau seniai nieko neperkam.
Paskutinis apsipirkimas buvo - prarugusiu saslu 3 kibiriukai.
Atsakyti

rytas labas,

visą rytą vargstu su internetu, o kaip tyčia visokių reikalų atlikti reikia.

aš irgi negerbėja lietuviškų pardžių, bet vakar va silkės pirkau  :D aš tai kažkaip nesu nusivylusi labai prekėmis,gal, kad retai ten užsuku, nors duonos supelijusios esu nusipirkus, bet man labai nepakeliui šios krautuvės, tai vis laiko gaila, o šiaip tai visko užtenka ir vietiniuose supermarketuose  :ax: 

Asos, kad sufeilino  :lol: užsakiau dukrai batus ir megztinį, nieks netiko grąžinimą padariau ir tą pačia diena vėl užsakymą kitų prekių padariau, tai vėl gavau tuos pačius batus ir megztinį  :oh: 

Atsakyti
LAbukas

As jau po darbu mirksiukas.gif Sustojau lietuvinej biggrin.gif biggrin.gif Bet ir tik duonos pirkau..Silkes tik kelios dezutes blink.gif IS vis lentynos tuscios blink.gif Sako-dar neatvaziavo deliveriai is LT..NA laiko dar yra biggrin.gif

Kitos zino,Obetaciau ne-as turejau savo lietuvisko maisto parduotuve biggrin.gif TAi tada daug ka pasiimdavau namo mirksiukas.gif TAda i visokias tesco,Asdas gerokai reciau vaziuodavom biggrin.gif Bet kai uzdarem ja,vel man nieko is lietuviniu nebereikia biggrin.gif Kadangi viena pakeliui,tai vis duonos nusiperkam mirksiukas.gif Ka dar-kefyra,slapianka,koldunus..
Is saldytu pusfabrikaciu,tai tik koldunus mes perkam..Dar va sitie cepelinai valgomi..Ner kazkas WOW,bet kai labai labai noris,o daryt laiko nera,tai sueina biggrin.gif
https://www.barbora....95-e9ab0549893c

Obetaciau,del rubu gerai cia gavos biggrin.gif Nors gal patys deliveriai sumaise biggrin.gif Buvo karta panasiai man-kazkas jau paemes is moters asos grazinima,bet leibuka uzklijavo kitoj pusej..vnz vienoj pusej-tos moters adresas,kitoj puses-asos grazinimas..Kita diena virsutine puse su moters adresu,sistemoj yra,nuskanuoju,i masina,nuvezu-ta akis isputus-gi as vakar atidaviau kitam vairuotojui,kad grazintu biggrin.gif Pasuki maisa-akurat-kitas leibas biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

As nebrokiju pusfabrikaciu, anei pagamintu patiekalu, bet reikia labai atsirinkti kur. Mano vietineje mylimiausioje parduotuveje visada viskas sviezia (tfu tfu tfu), labai faina savininke. Babyte ten kepa, verda ne tik antrus patiekalus, bet ir spurgas, ceburekus, kibinus. Tikrai viskas labai skanu. Tiek, kad indelis pvz kokio guliaso su bulviu kose ir salotomis kainuoja 6.50 svaro. Na, nera pigu. Bet, va per karantina pavasari buvom sugalvoje paremti viena lietuve, kuri i namus veza. Slykstus maistas buvo. O, vakar vyras pirko is Tevynes, na irgi nekokia vireja. Neskanu buvo. 

Siandien vyrams prikepiau bulviniu blynu, patenkinti, laimingi, sake naminiai skaniausi  :D  :D 

Ka dabar toliau darysi su Asos? Vel grazinsi? Skaitysis vel grazinimas?

Atsakyti
Megstu bulvinius blynus labai net ax.gif jei dar mesa tai is viso tongue.gif
Nemegstu pusgaminiu, nemegstu saldyto maisto... Gaminames patys ax.gif

Ka gaminsit Kaledoms? As kepsiu kalakuta ir dar reiks pasidaryt vistienos drebuciu mirksiukas.gif jei gausiu mieliu, dar iskepsiu vyniotini su aguonom mirksiukas.gif silkes, zuvies bus like nuo Kuciu. Vat ir mano sventinis stalas biggrin.gif
Atsakyti

labas su kavos puodu,

vakar užmigt negalėjau, o šiandiena atsibust negaliu  :D 

Su Asos pas man ne taip kaip giegai, aš siuntinį grąžinau per Asdą ir užsisakiau naują, į meilą patvirtinimą gavau, o paskui parašė, kad mano siuntinys jau kely ir žiūriu, kad tos prekės , kurias grąžinau, bet kažkaip sujungiau, kad čia gal grąžinimas, o kai radau siuntinį, tai tada va ir išrišau, kad prisipjovė grybo,  parašiau jiems, tai atveš ryt, ką užsakius  :ax: 

bulvinius blynus ir aš mėgstu, ypač kai daug svogūno įtarkuota būna  :wub: 

Kūčioms tradiciškai troškinti rauginti kopūstai su grybais, silkė pataluose, pyragėliai su aguonom, kisielius, kūčiukai, o Kalėdoms antį kepsiu, baltos mišrainės gal dar :hmm:  galima sakyt kartą per metus mes ja gaminam, bus aguonų pyragas, silkės patalų bus nuo Kūčių, dukra  padarys panakotos su šaldytom trintom braškėm ir vakarui gal haloumi sūrio salotų susimeistrausim. Karšto vyno dar bus  :blush-anim-cl: jei nereiks dirbt Kūčių dieną gal ir tortą padarysiu  :ax: 

Atsakyti

Labukas

As jau namie po darbu mirksiukas.gif Uzlekiau i Asda,o zmoniu blink.gif Noriu nupirkt Sb gerimo buteli,o pamirsau kaip atrodo biggrin.gif Iki tiek pamirsau,kad nezinau ar viskis ar romas biggrin.gif GAlvojau pamatysiu buteli atpazinsiu,bet neatpazinau arba,nebuvo to,ko man reikia biggrin.gif TAi nieko nepirkau,apsisukau ir isejau biggrin.gif Jei ir reikejo kokiu smulkmenu,tai tikrai nestovesiu tokios eiles biggrin.gif

Einu namus sutvarkyt,kol nieko namie nera biggrin.gif DAr i gyma nulekt reiks ir 18h anuke is darzelio pasiimt biggrin.gif Nes visi gris gerokai veliau..

Bulvinius blynus as dabar su blenderiu(nutribulet) sumalu biggrin.gif Ir indu maziau plaut ir sumala labai gerai biggrin.gif
Atsakyti