Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

As jau gavau is LT dovanas biggrin.gif Sese atsiunte mano senus atminimu sasiuvinius,pazymiu knygutes biggrin.gif Tai as gi turiu pastaba-nesileidzia taisyt dantu biggrin.gif VA,jau mokyklos laikais man tokia baime ivare,kad po siai dienai neatsigaunu biggrin.gif

Dar pridejo visokiu gardumynu-suriu,desru,saldainu biggrin.gif Mazajai visas kalnas rubeliu,zaislu biggrin.gif TAi dabar tik su naujais ir tezaidzia biggrin.gif

Limcamca,o daug sveciu zadat sulaukt,kad net nauju stalu,staltiesiu reik?
Nors man irgi neprosali nauja staltiese butu..Bordine jau tokia nuskalbta,balta atvirksciai-nebeatsiskalbia biggrin.gif Turiu dar sviesia su spalvotais geliu rastais,bet kaledom irgi nelabai tinka biggrin.gif Nors kaip ir ne namie svesim,tai kaip ir nereikalinga ta staltiese biggrin.gif
Atsakyti

aš kažkada visai neprastą staltiesę Lidle buvau nusipirkus, skalbėsi gerai ir atrodė neblogai, tiesa, turiu ją ir dabar, bet jau stalo to tai nėra. 

Man koks ablomas ištiko, tiek džiaugiausi, kad iš namų kojos nekelsiu, kadangi praeitą savaitgalį taip rankos ir nepriėjo iki duonkepės, tai galvojau šiandiena, kadangi į futbolą nereikia, viską susiruošiu ir bac mielių namie nėra  :oh: tai nežinau ar susikaupsiu žygiui į miestą. O gi su sąrašu apsipirkinėjau, šventinius kepinius planavau, kaip pikta  :mad2:  ir nėr ant ko pykt  :B 

man mokyklos laikais žandą buvo nudeginę, įrankius tada dar virino ar ką ten su jais darė, tokiose metalinėse dežutėse, tai va. Vaiksčiojau su raudonu žandu, tai irgi trauma   :unsure: ir dabar visada prakaitas muša kai einu, nors po to kaip ir nieko jau būna  :D 

Atsakyti
MAno stalas didelis,reik ilgos staltieses biggrin.gif

PAtikek,vakar slapia atsikeliau nuo tos kedes biggrin.gif Ilgai trauke..Pats gydytojas nesitikejo,kad taip bus,nors as ji perspejau biggrin.gif JAu kazkada senai panasiai trauke-ir taip,ir kitaip,ir mazesnes reples,ir didesnes..Kol sutraiske danti ir po gabaliuka isrinko.
DAbar irgi pasiruose tik kazka viena ir paskui seseles vis prase papildomu irankiu paduot biggrin.gif Ir greze,pasidalino ta danti,ir 3x nuskausminamus leido..Prakaitas pyle..O kai pabaige viska,taip purtyt saltis pradejo.Pusiau is nervu,pusiau is tos baimes biggrin.gif
Atsakyti

Ne, mes busim tik 5, dukterecia atvaziuoja. Pas mane yra stalas, bet jis toks apvalus, kaip tik mums 4. Tilptume is bedos ir 5, bet tada jau nebera kur maisto padeti. Turejom kazkada prancuziska, senovini toki, fantastini 12os vietu. Man atrodo, dar jus prie jo sedejot kazkada su vyrais, kai buvot atleke. Bet, nu jau ziauriai vieta uzima. Butu atskiras kambarys valgomajam, tai butinai tureciau dideli, medini stala. 

Giega, o jeigu taip baisu, nedaro su daline narkoze? Na, kaip vaikams, primigdo kazkiek. 

Atsakyti

giega  :4u: man skaitant silpna darėsi  :bijau2: kokia  egzekucija, guodžia tik tai, kad su nuskausminamaisiais 

aš plepė šiandiena, kad tik niekur neit ir nieko nedaryt  :blush-anim-cl:

futbolistas grįžo gavęs į kaulus ir perkeltine, ir tiesiogine žodžio prasme. Įtryniau tepalais, nuėjo pagulėt.

Atvežė ir mums siuntinuką iš Lt  :wub: šiemet kojinių metai, aš mezgiau ir šokoladais pildžiau ir iš Lt gavom kojinių pilnų saldainiais, manosios su nomedos šokoladukais, pasidėjau po egle, lauksiu  :flirt2: na, fainas metas, ech, gaila tik, kad  pasitransliuosim per ekranus, bet svarbiausia, kad visi sveiki ir gyvi būtume  :wub:

bus šiandiena šeimynos išbandymas kurapkomis  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 13 gruodžio 2020 - 15:31
QUOTE(Limcamca @ 2020 12 13, 13:17)
>Giega, o jeigu taip baisu, nedaro su daline narkoze? Na, kaip vaikams, primigdo kazkiek. </p>

O tu galvoji as narkozes nebijau smile.gif)) Man didziausia baime-adatos..TAi pries leisdami vaistus man patepa saldanciu tepaliuku,kad nejausciau biggrin.gif Bet kol istrauke danti,3x suleido nuskausminamu...NA ten pulinys buvo,tai nelabai ir suveike is vieno karto..

QUOTE(Obetačiau @ 2020 12 13, 13:30)

<p>futbolistas grįžo gavęs į kaulus ir perkeltine, ir tiesiogine žodžio prasme. Įtryniau tepalais, nuėjo pagulėt.</p>

<p>bus šiandiena šeimynos išbandymas kurapkomis  unsure.gif</p>
<p> </p>

MB irgi susaudytas grizo is to paintbolo biggrin.gif PAtaike prie ausies i zanda,melyne nemaza.Nors ir veido apsaugos uzdetos,bet kazkaip praslydo biggrin.gif Ir i koja gavo,bet gal nebus melynes biggrin.gif
DAbar isvare i restorana,o as koldunais maitinuosi biggrin.gif biggrin.gif

Ir kaip tos kurapkos? bigsmile.gif
Buvo tarpas,kai putpeles baliams kepdavau..Tik jei daug zmoniu,tai gana brangiai iseina,o valgyt-vien kauliukai biggrin.gif
Atsakyti

Oho, kokia prabangi vakariene. Parasysi kaip ivertino seimyna? 

Pas mus tai tik makaronai su vistiena ir spinatais. 

Kokias grieztas taisykles Lietuvoje ivede karantinui  :unsure:​ 

Atsakyti

vakarienė pinigine prasme visai neprabangi  :mmm:  skoniu, beje irgi

mes su vyru suvalgėme, o vaikai tik paknibinėjo, o dar kai rado šratų, tai ir pasibaigė valgymas  :ninja:  žodžiu nelabai kaip nusisekė vakarienė  :D nekartosim. Aš mėgstu gaminti išsyk visiems , o ne atskirai.

man pas Limcamca vakarienė patiktų dievinu makaronus su špinatais ir grietinėle, vištienos nereikia  :rolleyes: 

MB įpylė porto, tai Portugalijos vyno rūsius prisiminėm, pasileidom muziką, foto albumus pavartėm, pakeliavom, taip sakant  :ax: 

Atsakyti

Mano mazylis makaronus dievina, vien tik jais gyvas galetu buti. Vyresniesiems vyrams per mazai vakarienes buvo. 

Tiesa, prisiminiau Heida, skaiciau spaudoje, kad daugiau nei puse globos namu darbuotoju atsisako skiepytis. Vadovai, jau net galvoja kreiptis i ministrus, kad padaryti juos privalomais. 

Atsakyti
Turbut visi vaikai megsta makaronus biggrin.gif Ir mano kai augo galejo tik makaronais(ir blynais) maitintis biggrin.gif Ir dabar mazoji labai megsta makaronus biggrin.gif
As irgi megstu makaronus mirksiukas.gif Ypac pasta carbonara mirksiukas.gif

Jei skiepai nebus padaryti privalomi,as irgi nesiskiepysiu.
Atsakyti

labas rytas:)

mano mažyliui makaronų galėtų nebūti  :D ko gero kiekvienoje taisyklėje yra išimčių.

dėl skiepų net nžn, juk kiek ligų suvaldyta skiepais. Na, sukūrė gan greit, bet galima pasiguost , kad ir technologijos, mokslas irgi pažengę. Vakar dar filmą pažiūrėjome "diena reaktoriuje" tai gydytojai užsilipdę lipniom juostom  kostiumus, nuteikia nedžiugiai.

Mamos kolegė persirgo kovidu, tai dar nieko apart juodos duonos negali valgyti, nuo visko pykina ją. Vyro močiutė jau grįžusi namo iš ligoninės, bet vienos jos nepalieka, nes būna, kad sublūdija, gydytojai sako, kad liga veikia psichiką. Viena pažįstama sirgo besimtomia forma, visai atsitiktinai sužinojo, nes turėjo planinį vizitą pas gyd, o kaip žinia be testų nieks neįsileidžia, tai va taip ir sužinojo, nieko nejautė, taip ir pasveiko be simptomų, o dabar tatsirado bėdų su kvėpavimu, daro visokius tyrimus, o atrast negali kas jai ir kaip padėt. Tai kažkaip tokios visokios istorijos netolimos aplinkos nuteikia labiau būti už skiepus , nei prieš  :ax: 

Atsakyti
LAbukas

Sutinku,kad daug ligu suvaldyta skiepais..bet tie koronos virusai taip mutuoja,kad pasiskiepijus nuo vienos rusies,nuo kitos jis nepades..

LAisva siandien mirksiukas.gif Ir gerai,nes ir zandas dar sutines,o ir iki maistiniu vakar taip ir nenuvaziavom biggrin.gif
Kazi kaip dabar eiles i ta Costco..
Atsakyti