Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Kiviu seklos  :lol:  :lol: 

Labai isisukusi Corona i mokyklas siuo metu. Net dziaugiuosi, kad maniskis izoliacijoje. Vis maziau kontaktu pries sventes. Vyro draugas Lietuvoje nuo pirmadienio su deguonies kauke ligonineje. Liudnuma. 

Atsakyti
Aga,pasijuokiau ir as is tu kiviu biggrin.gif Bet paskui bandziau sugalvot-nu tikrai pas anglus jokiu pyrageliu su aguonom nera...

Po darbu jau mirksiukas.gif GAvom dovanu tokius advento kalendorius,bet su daiktais mirksiukas.gif TAi viska is kart su mazaja atidarem biggrin.gif Senio salcio kepure,pirstines,kavos meginukai,sausainiukai-saukstukai,guminuku,zvake,vonios bomba,meduolis,popkornai,karsto sokolado rinkinys su tais marshmallow,toks medinis eglutes zaisliukas su palinkejimu mirksiukas.gif
Visada gaudavom 10£ apsipirkt DPD parduotuvej,o ten tik baltas arba raudonas vynai arba tos yankee zvakes biggrin.gif Siemet gal verte ir ta pati 10£ bet nors idomiau biggrin.gif O pirstines kaip tik labai reikalingos,nes kaip tik vakar pameciau viena biggrin.gif
Atsakyti

Ka rimtai corona pagulde, tai labai nesmagu, gali ir visai blogai baigtis, klastinga liga. 
As siandien testa darbe dariausi, tai dar  reikejo parasyt ar skiepysiuosi, ar ne. Perzvelgiau bendradarbiu atsakymus, tai beveik visi parase “no” gal kokius du ar tris “yes” maciau.

Atsakyti

Giega, bet tai didelis kalendorius turejo but, daiktai nemazi tokie.

Apie tas kiviu seklas tai juode pasake, gal aguonu ji nelabai ir zino, nors as tas aguonas Morrisone pirkau, anglai manau naudoja kazkiek.

Atsakyti

Bet, mano galva kokia nukvakusi per tuos darbus. As gi esu uzsisakiusi saldumynu sventiniam stalui. Is mergaites kur man tortus gamina. Torto neemiau, bet pasiemiau desertuku-pyragaiciu tokiu. Nors, tas Obetaciau aguoninis mane labai vilioja isbandyti. Atrodo paprasta, nesudetinga. O, tokius patiekalus as megstu. 

Atsakyti

labas rytas su kava, vėlyva net, jaučiuosi  pailsėjusi kaip gerai ir ilgai miegojau šiandiena  :rolleyes:

planuose jaunikaitį į kirpyklą pavežėti  :ax:

dar atvežė man agrastų ir bijūną, tai net nežinau ne per vėlai bijūną į žemes kišti  :hmm:

Aciu, pagal recepta, tai turetu but labai skanus, bandysiu. O kaip ta grietinele verdant, gerai ji ten tirsteja?

na, skonis draugų neturi, bet man jis labai skanus, drėgnas, pakankamai saldus ir tarpudančiai pilni  :D  grietinėlė man pirmą kartą nesutirštėjo, tam viršutiniam sluoksniui, tai daugiau niekad ir nebandžiau, man gerai ir be jo, bet jei norisi galima kiek sokolado balto įdėti,na kaip ganašas , kad daromas ir aptepti viršų ;)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Obetaciau, gan idomus receptukas bigsmile.gif dekui 4u.gif

Kas del skiepu - manau vistiek visi turesim skiepitis. Anksciau at veliau. Niekur nuo to nesidesim jei noresim turet darbus, isvaziuot atostogu, ar siaip but priimtam pas daktarus. Gal as ir klystu, bet siuo metu atrodo kad link to visas pasaulis ir eina...

Vaziuoju I Romforda... Viena kaip karaliene virsuj sedziu rolleyes.gif ir be kaukes mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

LAbukas

Istrauke vakar man danti...TAi paskui jau nieko nebenorejau..20h jau lovoj buvau...Siandien kaip burundukas sutinusiu zandu biggrin.gif DAr gerai,kad neskauda..Nors bendrai galva skauda..
JAu vakar parasiau Sms,kad neisiu i darba..Tikiuosi,kad ir ryt nereiks...

MB isvare i paintbola-a la ju darbo kaledinis vakarel-oi rytelis biggrin.gif As einu biski apsitvarkysiu,valgyt nieko nedarysiu biggrin.gif Gris MB,reiks iki maistiniu nuvaryt...

Siandien turi atvezt Kaledini siuntinuka is LT mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2020 12 11, 07:56)

Tai jau biziakas prasidejo pas jus? Ar vairuotoju vel  daug prisieme ant svenciu turi kompanija?

Nachiort, uzmeciau svorio per ta koronke. Spinta kaip ir reiktu atsinaujint  ax.gif
Is kokiu internetiniu pardu perkate rubus? Kiek perverciau nu nieko tokio normalesnio nerandu. Ziurinejuos tiesiog kiekvienai dienai patogius rubus  mirksiukas.gif 

Ka skanus sventems desertui gaminsit? Gal gera recepta aguonu vyniotinio turit?

Sukames su tais,kuriuos prisieme per karantinu pradzia.Agenturinius tik kelis maciau..KAzkaip visai normaliai,po 120-160 turim.MAn 120 per akis biggrin.gif

Internetu perku is tokiu parduotuviu,kurios yra ir tikros biggrin.gif Is to pacio TKMaxx,Debenhamo.Nexto internetine labai nustebino,nes turi ne tik NEXT rubu bigsmile.gif

Nieko saldaus negaminsiu,nes moku tik paprasciausius pyragus biggrin.gif Anukes gimtadieniui jau uzsakytas tortas mirksiukas.gif O sventem irgi ka nors nusipirksim biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2020 12 11, 17:07)
<p>Giega, bet tai didelis kalendorius turejo but, daiktai nemazi tokie.

Nu nemazas buvo,kaip kokios dvi batu dezes mirksiukas.gif
Atsakyti

labas rytas, 

išsiritau iš lovos savo futbolistą suruošt į varžybas, nuveš jį, tai man ir vėl laisva  :rolleyes: 

giegai burunduko žandu  :4u: 

vakar susitvarkiau visokius popierius, atsirūšiavau, susidėliojau tai dabar tvarka, dar atviručių užrašiau, su kaimynais keičiamės su kaikuriais ir saldėsiais apsidalinam  :ax:  

pas vienus draugus tai gatvikė tokia nedidelė, tai jie kartu puošiasi namus ir darosi ala Kalėdinį vakarėlį kieme, kaži kaip šiemet bus kai ta korona įsisukus yra. 

Atsakyti
Mes ir vis kaimynams imesdavom atvirutes,bet galvoju siemet ar imest..Is visu pusiu angliokai,gal jie bijos imt tas atvirutes g.gif NA ziuresiu-jei man imes,tai ir as paskui imesiu,atviruciu tai turiu biggrin.gif

Vovere man vel visa kiema isrause..Tokia duobe issikase blink.gif Ir toks oras,kad net sutvarkyt negaliu...
Atsakyti

nu gal ims  :hmm: kažkaip nesusimąsčiau, tiesiog iš įpročio pripaišiau tų atvirukų  :D  aplinkui irgi angliokai gyvena

Atsakyti

Labas lietinga sekmadieni, 

Panasu, kad einam i No Deal Brexita, sako vel prades panikuotojai pirkti. Na, vidurnakti viskas bus aisku. Geriau aisku butu, jeigu susitartu. 

Vakar supakavau kelias dovanas, reikia i Amerike issiusti. Kitas i LT. Neturiu staltieses sventiniam stalui. Ir, kur dabar jau belekti jos pirkti? Siaip, ir stalo padoraus neturiu. Butu gerai, dar ir sita nauja nusipirkti. Bet, va taip ir buna. Kai jau atrodo viskas yra, vis ko nors dar prireikia. Taip ir eina tie siuntiniai non stop. 

Atsakyti