Kiviu seklos
Labai isisukusi Corona i mokyklas siuo metu. Net dziaugiuosi, kad maniskis izoliacijoje. Vis maziau kontaktu pries sventes. Vyro draugas Lietuvoje nuo pirmadienio su deguonies kauke ligonineje. Liudnuma.
Bet, mano galva kokia nukvakusi per tuos darbus. As gi esu uzsisakiusi saldumynu sventiniam stalui. Is mergaites kur man tortus gamina. Torto neemiau, bet pasiemiau desertuku-pyragaiciu tokiu. Nors, tas Obetaciau aguoninis mane labai vilioja isbandyti. Atrodo paprasta, nesudetinga. O, tokius patiekalus as megstu.
labas rytas su kava, vėlyva net, jaučiuosi pailsėjusi kaip gerai ir ilgai miegojau šiandiena
planuose jaunikaitį į kirpyklą pavežėti
dar atvežė man agrastų ir bijūną, tai net nežinau ne per vėlai bijūną į žemes kišti
Aciu, pagal recepta, tai turetu but labai skanus, bandysiu. O kaip ta grietinele verdant, gerai ji ten tirsteja?
na, skonis draugų neturi, bet man jis labai skanus, drėgnas, pakankamai saldus ir tarpudančiai pilni grietinėlė man pirmą kartą nesutirštėjo, tam viršutiniam sluoksniui, tai daugiau niekad ir nebandžiau, man gerai ir be jo, bet jei norisi galima kiek sokolado balto įdėti,na kaip ganašas , kad daromas ir aptepti viršų ;)
labas rytas,
išsiritau iš lovos savo futbolistą suruošt į varžybas, nuveš jį, tai man ir vėl laisva
giegai burunduko žandu
vakar susitvarkiau visokius popierius, atsirūšiavau, susidėliojau tai dabar tvarka, dar atviručių užrašiau, su kaimynais keičiamės su kaikuriais ir saldėsiais apsidalinam
pas vienus draugus tai gatvikė tokia nedidelė, tai jie kartu puošiasi namus ir darosi ala Kalėdinį vakarėlį kieme, kaži kaip šiemet bus kai ta korona įsisukus yra.
Labas lietinga sekmadieni,
Panasu, kad einam i No Deal Brexita, sako vel prades panikuotojai pirkti. Na, vidurnakti viskas bus aisku. Geriau aisku butu, jeigu susitartu.
Vakar supakavau kelias dovanas, reikia i Amerike issiusti. Kitas i LT. Neturiu staltieses sventiniam stalui. Ir, kur dabar jau belekti jos pirkti? Siaip, ir stalo padoraus neturiu. Butu gerai, dar ir sita nauja nusipirkti. Bet, va taip ir buna. Kai jau atrodo viskas yra, vis ko nors dar prireikia. Taip ir eina tie siuntiniai non stop.