Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Dar pakalbesiu su savim 🤭 Morrisons yra lasisu ,visa zuvis po 5£ kilas.As 2 pasiemiau, jau saldikly ilsisi 🙈

Atsakyti

Atrodo normaliai tas puslapis, svarbiausi dalykai yra. O ko ieskai? nera oficialiame Kurkdjiano puslapyje? 

Nupirkau broliui zibintus. Visai kitokius nei planavau. Radom range. Labai grazus, labai paciai patinka. 

Futbolo komanda iskrito. Vienas vaikas turi teigiama testa. Dabar jau man atrodo ir temperatura pakilusi ir galva skauda, ir gerkle skauda ir visi kiti simptomai yra. nervu tampymas

Atsakyti

Tikrai ta visa corona labai uzsitese, visas gyvenimas pagal ja reguliuojamas.

Smagu kai paciai patinka dovana.

Neturiu oficialus puslapis, isparduota, noriu skalbiklio ir minkstiklio. Va prancuzu puslapiuose, net keliuose radau.

Atsakyti
LAbukas

Limcamca 4u.gif 4u.gif
Jo,ta Corona tikrai labai pakoregavo gyvenima..IS mano aplinkiniu draugu pazistamu dar kol kas niekas neserga...

Reik ir man baigt tas dovanas pakuot,reik jau i LT pasiust..Lygtai dar sekancia sav vaziuos mano vezejai biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Ziuriu viena tik snekuosi biggrin.gif

Girdejau,kad LT prisnigo bigsmile.gif O pas mus +9 dabar ryte biggrin.gif Is inercijos ijungiau sildytis masina,o kaip ir nereikia biggrin.gif

Siandien kalediniu dzemperiu diena darbe.Valdzia tai labai apsirengia.Na bet jiems ka-siltai kabinetuose sedi biggrin.gif O mums su seifbaciais vazinet,lakstyt biggrin.gif TAi tik retas vairuotojas,kuris apsirengia..As irgi nesirengciau,bet pirkaus gi kaledine suknele biggrin.gif Ji visai trumpute,tai susikisau i kelnes ir bus OK-ir man patogu ir kaledinis dzemperis biggrin.gif Tik striuke uzsidesiu ir nebesimatys to dzemperio biggrin.gif biggrin.gif

148...Nu ka tie zmones tiek perka biggrin.gif biggrin.gif Man paciai turi 2 siuntiniai is Amazono ateit biggrin.gif Mes irgi vezam kazkokia tai dali amazono siuntiniu,tik nezinau,kaip jie isskirsto..
Atsakyti
Labas rytas

Giega, kad nekalbetum su savim ateinu ir as 4u.gif

Tai jau biziakas prasidejo pas jus? Ar vairuotoju vel daug prisieme ant svenciu turi kompanija?

Nachiort, uzmeciau svorio per ta koronke. Spinta kaip ir reiktu atsinaujint ax.gif
Is kokiu internetiniu pardu perkate rubus? Kiek perverciau nu nieko tokio normalesnio nerandu. Ziurinejuos tiesiog kiekvienai dienai patogius rubus mirksiukas.gif

Ka skanus sventems desertui gaminsit? Gal gera recepta aguonu vyniotinio turit?
Atsakyti

Labas, 

Atsimenu tas kalediniu dzemperiu dienas vaiku mokyklose. Siemet nera vakareliu, tai zmones daug dovanu perka, lyg kompensacija uz tai, kad nebus dideliu svenciu. 

Si savaitgali planuoju pasipuosti eglute ir tada jau bus galima apie meniu pagalvoti. Biski pradeda rimti darbai. 

Atsakyti

Laba, pas mus darbe siandien Kaledu dzemperio diena, bet as nedirbu, siaip dzemperio irgi neturiu, tik suknele, bet ji labai jau trumpa ir aptempta, netiktu i darba visvien 😃

Mano mazoji nuo siandien vel izoliacijoj, tik paejo i mokykla pora savaiciu ir vel, ilgos atostogos bus 😏 gerai kad metai tokie durni ir neturejom jokiu atostogu kur paeme, reiketu viska atsaukt per sita jos izoliacija.

Ka gaminsiu dar nieko negalvojau, kazkaip man dar nera kaledinio ikvepimo, kai koks grincas jauciuos 🤣

Atsakyti

laba,

aš pastaruoju metu jaučiuos kaip kokia voverė rate, lekiu lekiu ir niekur dorai nenulekiu  :D  

kalėdinių džemperių diena mokykloje bus, bet kaip keista, dėvėti teks kartu su uniforma, tai kaip ir nelabai šventė, labiau monetų surinkimas  :hmm: 

gavau vaizdų iš LT su sniegu, šįmet jau antrą kartą ir besmegenį mačiau  :wub: 

vyro giminė įveikė koroną, kas su lengvesniais, kas su sunkesniais padariniais, bet jau namie ir dabar tik jėgų atgavimas.

mano giminėj korona kažkur aplinkui raižo, tai brolis izoliavosi, dabar vaikų darželį uždarė, vaikai izoliacijoj, jaučiasi gerai, tai gal taip ir baigsis

aš vyniotinių su aguonom nekepu, bet aguonų pyragą Kalėdom visada , ir dar  pyragėliai  su aguonom Kūčioms,  čia kaip ir privalomi mūsų šeimos kepiniai žiemos šventiniam stalui  :rolleyes: 

Atsakyti

Obetaciau, imesk recepta pyrago su aguonom, aa 😉

As pries gera savaite iskepiau pyraga su aguonom, bet mano seimyna nubrokijo, tai isnesiau i darba, suvalgem mes ten ji, kai kas ir namo nusinese, po keliu dienu viena ir klausia, sako, visa vakara su seima sprendem kas cia tokie, paskui dukra sako kad gal kivi seklytes, na bet kaip gali but tiek daug.  

Atsakyti

Obetaciau, imesk recepta pyrago su aguonom, aa 😉

As pries gera savaite iskepiau pyraga su aguonom, bet mano seimyna nubrokijo, tai isnesiau i darba, suvalgem mes ten ji, kai kas ir namo nusinese, po keliu dienu viena ir klausia, sako, visa vakara su seima sprendem kas cia tokie, paskui dukra sako kad gal kivi seklytes, na bet kaip gali but tiek daug.  

kaip ten taip užmaskavai aguonas  :D

pyragas, panašiausias ką radau internete, nes mano užrašinėj truputėlį kitos proporcijos surasytos, iš kur nusirašiau neatsimenu ;)

http://valgomeuropa....lgiai-pats.html

aš kepu torto formoj, apvalioj

Atsakyti

Aciu, pagal recepta, tai turetu but labai skanus, bandysiu. O kaip ta grietinele verdant, gerai ji ten tirsteja?

Atsakyti