Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

LAbukas

Brrr,kaip salta...

QUOTE(*nova* @ 2020 12 07, 19:57)
biggrin.gif  biggrin.gif  dar nematyti tokie koldunai  rolleyes.gif  Romforde kazin ar gauciau as ju 🤔

Mixe turetu but,nes butent savininke ir uzrode juos biggrin.gif
Atsakyti

labas, panašu, kad vėl kaip ežiukai rūke ir su minusu, kaip šalta ...

vakar tai gal kokia 3val pakilo temperatūra iki nulio, tai tuoj šerkšnas nulašėjo nuo medžių, o vakare kai važiavau tai vėl šalo ir kaip piene viskas  :B 

visai nepatinka man tokie orai. Bet mano norų orai neklausia  :D traukiau vakar skaras ir pirštines

Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar buvo tiek darbo, kad nebesugebejau prisijungti pasilabinti. Siandien tas pats, tik greitai arbata isgeriu, kiausini su avokadu uzkandu ir dirbt, dirbt, dirbt. Jo, siuo metu kazkaip saltoka. Sekmadieni futbolo nebus, nes dalis vaiku izoliuojasi. Reiskiasi bus laiko pamiegoti  :D 

Tikra tiesa, nei koldunu nei cepelinu as rankomis neraitau. Perku saldytus  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

PAgaliau po darbu mirksiukas.gif Dar galvojau eit i gyma,bet siandien jau ir taip nemazai prisivaiksciojau,tai tiek to biggrin.gif Be to grizus privalgiau,dabar jei eit,tai tik uz kokiu 2h,o tada jau ir MB gris...Vnz-susigalvojau atmazkiu biggrin.gif

GAl reik dovaneles i LT supakuot,viskas jau supirkta mirksiukas.gif
Atsakyti

jungiuosi į greito maisto vartotojų klubą  :D 

šiandiena tiek reikalų išpuolė tarp darbų, kad nebuvo kada ne tik, kad gamint, bet ir galvot ką čia gamint.

Tai pasikepėm faršo su kiaušiniais, agurką pričiupom ir sotūs  :B 

susiskambinom su sūnėnu šiandiena bičiukui penki metai, tai pripasakojo istorijų, prirodė piešinių ir pašoko, ir dar savo "biznio" reikalus aptvarkė  :D  ech, tie vaikai  :wub:  ir kaip gaila, kad ta korona sukausčius visus  :unsure:  net siuntinys laiku neatėjo. Darželis saviizoliacijoj, keliose grupėse po keletą atvejų  :blink: jėtau, kaip neramu.

Atsakyti

Baigiau darbus. Laukiu seses ir duktereciu skambucio, atidarinesim kalendorius. 

Siandien vaziavom i Westfielda dovanu pirkt. Tvarkingai ir greitai, su sarasiuku, tam tas, tam anas. Apsisukom greit, kai ko negavom. 

Noriu broliui i soda nupirkti zibintus, patarkit, kur rasciau? Range?

Atsakyti

Labukas

161 stopas vel...Nu daug...Vel minimum iki 15h dirbt..Ir nesiaip pasivaiksciojant,o greit suktis reikia..

Gal ir butu tu zibintu Range g.gif O kokiu tu nori?Naminiu?Laukiniu?

Gerai,kai zinai,ka dovanot,tai greit ir susiperka biggrin.gif Mes biski ratais pavaiksciojom,kol zaislu isrinkom biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

zibintu tikrai buna Range, bet tokiu metu laiku, dazniausiai sodo prekes buna isnesamos i sandelius ir ju vieta uzima kaledines dekoracijos. 

Pas mus darbe neramios dienos, didzioji dalis darbuotoju stoja piestu pries vakcina, administracija bando gasdinti, kad kurie nesiskiepys praras darba, visi sudirge ir pikti. Paskaiciau rekomendacijas, tai raso jog gali buti tik labai rekomenduojama pasiskiepyti kai kuriems specifiniams darbuotojams, bet apie prievartos taikyma niekur nera, kolkas. O man paciai irgi durnyste, as tai jau sirgusi, o apie prasirgusius vel priestaringa rekomendacija ir nieko aiskaus. 

Atsakyti

Laba, 

Tokie dalykai tikrai nesmagu. O, svarbiausia, kad labai sunku issilaikyti, nes valdzia visada ras buda kaip darbuotoja palenkti i save arba tiesiog atleisti. 

Kaip greitai iki jusu tie skiepai daejo. 

Taip, man reikia laukiniu. Tokie dideli kur buna. Ir dar nezinau, kas graziau, ar kad netikra liepsna sviestu nuo saules pakraunamos baterijos ar, kad galima butu tikra zvake istatyti. 

Atsakyti

Nuo saules pakraunamos baterijos tinka tik vasaros sezonui, pas mane kieme yra pora zibintu ir girlianda, tai vasara labai gerai uzsikrauna ir sviecia ryskiai ir ilgai, o dabar tai nepakanka saules jiems uzsikraut, neryskiai paziba vos sutemus ir viskas, geriausias variantas , jei butu galima kombinuot, pasikrautu ir nuo saules, ir butu galima zvakes det, tik kazi ar yra tokiu. Pas kaimynus kaba prie duru pora dideliu zibintu, graziai ziurisi, tik man atrodo kad ten dedasi dideles batareikos.

Atsakyti

Tai jo, jo ta zinau, kad tik daugiau vasarai jos. Man kaip ir nereikia, kad sviestu visus metus, pas ji kiemas ir sodas kitaip apsviestas. 

Vasara terasoje kai sedi, gal jauku tas zibintas su zvake viduje. 

Atsakyti

Jei kiemas turi apavietima, as rinkciausi su zvake, naturali liepsna labai gerai nuteikia.

Limcamca, kaip manai, galima is cia pirkt?

https://shopping-pre...ancis-kurkdjian

Atsakyti