I Debengama nuo ryto taip ir neieinu Vis eilej stoviu,vis 3 minutes,bet jos niekaip nesibaigia
KAlakuta kepiau gal tik 1x Ten irgi visa istorija Tada daug zmoniu buvo,daug nakvot pas mus liko,sakau-kas pirmas atsikelia,tas ijungia kept kalakuta Uosviene pirma pabudo,bando ijungt ta kalakuta,o pas amne orkaite is jungiklio atjungta
PAskui kepe kepe jis ten kelias h,jau visi valgyt nori,o kalakutas,kaip neiskepes,taip neiskepes..GAliausiai supjaustem mes ji gabaliukais ir tada jau greit issikepe
O pas viena drauge kalakutas kasmet buna Ten draugelio gimke Gruodzio 25 d,tai ir KAledu,ir gimtadienio proga kepa.Skaniai pas ja gaunas.Net ir ta krutinele skani Bet as daugiau nebezaidziu
PAs mane kaledinis patiekalas-avies koja
As pagalvojau, kad siemet labai noriu liezuvio. Va, pirksiu ir virsiu butinai, jeigu tik bus parduotuveje.
labukas
Kazko ner intiko namie.. Lygtai rase kad bus kazkokie tvarkymai... Nepamenu ar dabar ar jau turejo but..
Siandien darbo tiek kiek man patinka-117 Vakar 177 buvo Tai Gal net i gyma nueisiu Nes juk jau viska atidare
labas,
na, va atslenku su kava, susiplakiau su sviestu šįryt už lango lietus.
liežuvį valgiau, net neatsimenu kada, valgomas daiktas, bet kad labai norėčiau tai ne, o dar ir darbo su juo visai nemažai.
su aviena iš vaikystės ne kokie prisiminimai, tai kažkaip ir dabar jos nevalgau.
gal reiktų savaitgaliui duonkepę į dienos šviesą išsitraukti, kūčiukų, bandelių su cinamonu išsikepti kol kas apart futbolo lyg nieko nenumatyta daugiau.
O va aviena cia kazkokia kitokia nei lt Ji nei to baisaus kvapo neturi ir tas lajus nesivelia burnoj.. gal kad cia maziukai aviukai, o ne lt senos avys...
Labas rytas,
As delioju reikalus, ir niekas nesigauna. Reikia buti keliose vietose, skirtingu laiku, ir tokiais durnais atstumais ir laikais viskas, kad niekaip neina sudeti i marsruta. Jauciu reikes dvi dienas vazineti. Siandien einu tvarkytis antakius
Liezuvis mano seimynoje labai valgomas. Su majonezu ar krienais, kam kaip patogiau. Niam niam
Liezuvis ir man- is bado valgomas ir tikrai pati neuzsiimciau gamint
O va aviena cia kazkokia kitokia nei lt Ji nei to baisaus kvapo neturi ir tas lajus nesivelia burnoj.. gal kad cia maziukai aviukai, o ne lt senos avys...
tai tada papasakok kaip tą koja kepi
Limcamca te kad su tais reikalais kuo paprasčiau
Kas gali but skaniau uz liezuvi su majonezu ir zirneliais 🥰
Lietuvoj avienos gauti labai sudetinga, jos nera prekybos centruose, turi pazinoti ukininkus kurie tuo uzsiima, kad nusipirkti. Tarybiniais laikais pardavinejo paprastu aviu mesa, uztai ji buvo neskani ir mums like seni prisiminimai, dabar visur auginamos spec aviu veisles mesai, kuri jau neturi to specifinio kvapelio. As pati visai nesenai pradejau valgyti, kai MB pradejo gaminti, negaliu pasakyt kad man ji labai jau skani, bet kartais visai nieko.
Aviena Perku ta visa koja(kazkaip nemaciau dabar pardese,matyt ispirkta) Pridarau skyluciu,ikisu cesnako i jas..Ir siaip daug cesnako,druskos pipiru,jei turiu avies prieskoniu,jei ne,ir nereikia Tik jokiu vegetu.Gerai istrinu ta avies koja ir marinuoju 1-2dienas..Tada i maisa ir i orkaite geroms 2-2,5h KAmade kepem,i folija viniojom,iskepe per 1,5h
ačiū giega reiks pabandyti, ne šventėms, nes jei nepatiks tai nebus kur dėtis
man tai apskritai gali nebūti mėsos, nemėsinė aš visos pastangos tik dėl šeimynos
Chopsus kartais tik zolese marinuoju Metos,kalendros-patiesi sluoksni kokiam inde,sudedi chopsus(tik druska ir pipiriukai),vel sluoksni zoliu,vel mesa,ant virsaus ves zoles.Irgi kokia 1-2d marinuot
Giega, tokius skanius receptus nakciai dalina, seiles tysta