Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Sveikos 4u.gif

Labai itempta savaite buvo, menesio galas. Is viso paskutinem dienom tokia pavargus jauciuos... Ar cia oras taip veikia at kas...

Mes laukiam kada pardas atidarys. Reikia dovanas I LT supirkt mirksiukas.gif savaitgali vaziuosim pasizvalgyt I Romforda mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas

Ar cia tikrai geriau issimiegu ant to naujo ciuzinio ar tik siaip sutapimas,bet jau visa sia sav anksciau pabundu biggrin.gif

Vakar pas draugus uzlekem,jie turi perkraustymu firma ir turejo kraustyma i Ispanija,i Torevieja,kur musu butas biggrin.gif Vien tik jie i ten iskrausto antra lietuviu seima per pora men biggrin.gif PAtys apsvaige,ziurineja namus sau pirkt biggrin.gif
TAi parveze kalna apelsinu,mandarinu.Tik kai jie niekuom nepurksti,tai tiesiog akyse puna.Reik greit valgyt mirksiukas.gif KAzi,kiek dienu pastovetu isspaustos sultys?

Vonioj kazkur issirito voriukai..PAcio lizdo niekur nerandu,bet pilna vonia,palange tokiu mikroskopiniu voriuku..
Atsakyti
Labas rytas

Giega, eina sau tokie gyventojai blink.gif o kazin vorai greit auga unsure.gif Kai pasipils visas sitas gerus po visus namus blink.gif

Atsakyti
Ispurksta jau visa vonia, nieks neleis jiems po namus issilakstyt biggrin.gif

154 stopai.. truksta 14.. dar telefai iki gali neisrusiuoti.Bet jei laiku isvaziuosiu, tai kokua 15 h tureciau pasibaigt darbus.
Atsakyti

labas, su žiema, kad ir kalendorine,  pas mum šiandiena truputį pašalę, saulėta, na beveik ir žiema   :D

kaip keista, kad tokiu metu išsiperėjo tiek voriukų  :blink:

išspaustas sultis, gal užšaldyti galima  :hmm:

mano fronte tai nieko naujo, miegu pastaruoju metu irgi gerai, gal kad tamsu. Šiandiena pasūdžiau kavą  :D šiaip tai ir be cukraus geriu, bet kol kaito arbatinis sumąsčiau užmarinuoti žuvį, tai va prieskoniavau ir kavą padruskinau prie to pačio, nei pastebėjau, kažkokia automatika suveikė, prisipatoginau su skanuku kavos pagert, o ten viaukt :blink:

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 01 gruodžio 2020 - 11:35

Laba, 

Jo, is ryto lyg saltoka buvo, o dabar saule sviecia, silta. 

Giega, mano vyras dabar i paieskas pasineres, tai visai fainai jusu miestelis atrodo. Tikiu, kad zmones vilioja. Nepriestarauciau ir as ten nusikraustyti. 

O, apelsinus gerkit, valgykit, anti marinuokit  :D  :D​ 

Atsakyti

labas rytas   :bye:  

giega čia darbuose paskendus, ar anūkės glėby ištirpus   :hm:

vis po truputį naikinau šaldiklio atsargas, kad ten galėčiau įkišt kalakutą, tai gerai, kad prasitariau,  pasirodo nieks nenori to kalakuto  :D 

tai va ir užsiimk saviveikla :B 

Dar papūga gal apsigyvens pas mum keliom savaitėm, draugai išvyksta atostogų, sūnus tai gulė ant žemės, kad tik papūga nevažiuotų pas mum  :D vasarą MB važinėjo pas papūgą pabūti, kad labai nelūdėtų  :rolleyes: 

https://calendar.myadvent.net/?id=456e166d56ed57642ad9a2f30c79914d&fbclid=IwAR3cT6Pr78k-bnrR48TV_JqtoWIfDcT-c3gKe-sqn24GRGaACiI1MnbzXqQ&door=1 :ax: 

Atsakyti

Laba,

kalakuto mano seima irgi nemegsta, nebent kokias slaunis keptas, o jau viso arba neduok D krutines, tai is toli kratosi. 
Obetaciau, o kodel sunus papugos nemegsta? 
As vakar pasiskaicius apie Debenhams, tycia atsistojau i eile paziuret ka parduoda, atstovejom po valanda su dukra, ji savo tel, as savo, ismete abi gal po triju minuciu jau kai ziurinejom ileistos 😂 bet as nemaciau kad butu geresnes kainos, nei buvo penktadieni, tokia pati nuolaida atrinktai kosmetikai ir kvepalams. 

Atsakyti

Laba,

kalakuto mano seima irgi nemegsta, nebent kokias slaunis keptas, o jau viso arba neduok D krutines, tai is toli kratosi. 
Obetaciau, o kodel sunus papugos nemegsta? 
As vakar pasiskaicius apie Debenhams, tycia atsistojau i eile paziuret ka parduoda, atstovejom po valanda su dukra, ji savo tel, as savo, ismete abi gal po triju minuciu jau kai ziurinejom ileistos 😂 bet as nemaciau kad butu geresnes kainos, nei buvo penktadieni, tokia pati nuolaida atrinktai kosmetikai ir kvepalams. 

triukšmadarė baisiausia, jei tik pakeli balsą, tai ta garsiau už tave ima rėkti  :D anksti atsibunda ir rėkauja, o dar kiek apsišiukšlina aplink narvą  :B

aš tai užpraeitą savaitę Debenhams apsipirkau, vakar prieš darbą dar įlindus buvau, o vakre nesupratau apie kokias eiles kalba vyksta, šiandiena patikrinau akurat virtualioj eilėj reik stovėt, nestovėjau, nieko ypatingai nereikia  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 02 gruodžio 2020 - 12:22

Laba,

Oi ne, cielo kalakuto ir pas mane neivertintu. Siaip kalakutienos mes daug valgom, bet kojas arba file. 

Bet pas mane namie ir ciela kepta vista nevertinama. 

As siemet turbut antiena kepsiu. 

Jo, del Debenhams labai gaila, stovejau ir as vakar eileje, ir nieko gero neradau kai ileido. Ir labai gerai, sutaupiau  :D  :D 

Papuga gal idomus paukstis. As laikiau vaikysteje tai irgi pamenu, kad jos labai nevalyvos ir reksnes. Tekdavo laikyti narva uzdengti, nes ryte tik saules ar sviesos gauna ir rekia  :D Musu augintiniai grupeje tai vis parodo tokia kur kalba. TAi labai idomi, palinksmina. 

Bet, kaip gerai tokius draugus tureti kaip Obetaciau. Ramiai ir saugiai palieki gyvunus  :wub: 

Atsakyti

Pamenu papuga buvo pas MB, dar nevede buvom, kalbedavo ji ten kazkiek zodziu, bet nenoreciau tokio gyvio namie.

Oj ciela kepta vista, o ypac kepta pasodinta ant skardines ar butelio, pas mus labai vertinama 😁, jei iskepu supjaustyta, iskart gaunu pastaba, kad isdarkiau vista 🙈 sventem visai noreciau iskept zasi, nesu jos kepus ir net nesu valgiusi, nebent vaikystej, tai nepamenu.

Idomu kaip siandien praejo parduotuviu atidarymas 

Atsakyti

per savo savarankišką gyvenimą kalakutą esu kepus du kartus, kartą  per šventes kai su vyro giminę šventėm ir antras kartas pernai, kai sūnus paklausė ar negalėtume iškept kalakuto šventėms kaip visi normalūs žmonės  :D Tada nieko nesakė, kad neskanu ar kažką, bet va šiemet jau nenori. 

aš kai dirbu centre, tai parduotuvių atsidarymas labai pasijuto, kamsčiai, pilnas prekybcentris liaudies ir pilnas parkingas, vos vietą radau  :rolleyes: 

Atsakyti