Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas, 

As avinzirnius paprastai i troskinius dedu. O, darzoves tai kas jau yra tuo metu namie: cukinija, paprika, koks salieras, pomidoras. Vakar spinatu sauja idejau, nes baiginejosi galiojimas. Na, kad ir kaip cia: https://worldrecipes...irniu-troskinys

Tik pomidoru padazo nededu. 

Vakar pakepiau svoguna, morka, cesnaka, paprika, cukinijas, pomidorus. Idejau prieskoniu: druskos, pipiru, ciberzoles. Biski spinatu, petrazoliu, uzpyliau sultiniu, idejau avinzirnius ir troskinau. Ir viskas. As labai megstu tokius troskinius. Va, su vyrais tai sunkiau, mazylis gal maziau mesiskas. Didieji tai be mesos sunkiai. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 11 24, 09:43)
<p>Labas rytas, </p><p></p><p>As avinzirnius paprastai i troskinius dedu. O, darzoves tai kas jau yra tuo metu namie: cukinija, paprika, koks salieras, pomidoras. Vakar spinatu sauja idejau, nes baiginejosi galiojimas. Na, kad ir kaip cia: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://worldrecipes.eu/lt/vegetariskas-avinzirniu-troskinys'>https://worldrecipes.eu/lt/vegetariskas-avinzirniu-troskinys</a></p><p>Tik pomidoru padazo nededu. </p><p>Vakar pakepiau svoguna, morka, cesnaka, paprika, cukinijas, pomidorus. Idejau prieskoniu: druskos, pipiru, ciberzoles. Biski spinatu, petrazoliu, uzpyliau sultiniu, idejau avinzirnius ir troskinau. Ir viskas. As labai megstu tokius troskinius. Va, su vyrais tai sunkiau, mazylis gal maziau mesiskas. Didieji tai be mesos sunkiai. </p>

Ačiū, bandysiu, troškinių metas dabar wub.gif
Atsakyti

labas,

pabudau  su tokia energija, senai taip nemiegojau, kaip naujai gimus  :D  tai ta proga ir prasisukau po namus, bet jau toks namų darbas nedėkingas, kad nelabai yra ką parodyti  :B

šalia mūsų gretimoj gatvėj kelio darbai vyksta, tai esam užkišti mašinom, dienos metu sunku net į savo kiemą įsukt, visą savaitė malonumų laukia  :unsure:

O taip, Horrid Henry dar ir knyga ir filmukas labai ant bangos, bus  musu vaiku vaikystes herojus. 

Obetaciau, tavo vaikai skaito lietuviskai?

AS siandien taip uzsinorejau vegetarisku patiekalu, ypac su avinzirniais. Tai gaminuosi sau asmeniskai avinzirniu troskini  :D 

abu vaikai gali skaityti lietuviškai, bet savo malonumui knygų lietuviškai neskaito jau. Dukra ir skaito, ir rašo geriau už sūnų, Ozo mokykloj dvi kalses baigė, jai įdomu buvo tai kažkaip ir daugiau dėmesio skyrėm, o va sūnui nekabino, kiek su mažiuku skaitydavom tiek ir liko, rašybos įgūdžiai nelabai geri, jei labai reikia google naudoja  :laugh:

Atsakyti
LAbukas

As jau po darbu mirksiukas.gif Patinka man taip biggrin.gif

Limcamcos troskinio pas mane niekas nesuprastu biggrin.gif Net as biggrin.gif Salieras is vis nevalgomas,cukinija tik is bado biggrin.gif Nu ir aisku mesos reikia biggrin.gif
As troskinius reciau darau,pas mane sriubos tirstos,beveik kaip troskiniai biggrin.gif
Yra vakarykscios burokeliu sriubos mirksiukas.gif Ryt i darba irgi turi ka nestis biggrin.gif TAi nieko ir negaminsiu biggrin.gif O ryt gal cebureku iskepsiu,jei labai nesusivelinsiu ir netingesiu biggrin.gif
Atsakyti

pas man kaip pas giega tirštos sriubos valdo :rolleyes:

salieras į žaliuosius kokteilius puikiai tinkamas, o cukinija tai kartais geriau nei agurkas  :ax:

vakar nieks nepasirašė keptoms bulvėms, tai troškinau raugintus kopūstus su grybais.

visai norėčiau čeburėkų  :bigsmile:  bet labai nepatinka prisitaškiusi virtuvė, nemoku neprisiterlinusi jų gaminti  :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 24 lapkričio 2020 - 18:04

LAbukas

PAbudau anksciau,tai yra laiko SM pasedet biggrin.gif Skaneris dar neuzsikroves,nezinau kiek darbo biggrin.gif Na bet tikiuosi labai daug nebus,nes reik iki vetinio centriuko nulekt,yra mano siuntinukai mirksiukas.gif
Dar i maistine.Nes ar makaronai su farsu,ar ceburekai-ir ten ir ten reikia to farso biggrin.gif O namie tik vistiena..

Anksciau kepdavau fritiurinej,ten is vis nesitaskydavo..Bet dabat ji jau daug metu palepej,nebetrauksiu..Bet ir siaip nelabai man prisitasko..Didesne problema nuo miltu viska isvalyt biggrin.gif
Atsakyti

labas 

pastaruoju metu labiau viberis pas man su kava ryte, supermama pasislinko į vėliau. Įvedus karantiną mano mamos visos veiklos užsidarė, tai sėdi namie, na kartais išeina pasivaiksčiot su draugutėm, tai dabar rytais plepam, politikuojam ir pan. reikia dvasinį ūpą palaikyti  :rolleyes:  greičiau tos koronos ir tamsus laikas praeitų  :B

su stomotologais total košmar mano kaime, vasara skambinausi nepriėmė, mol neskauda sėdėk namie, eilės susidariusios dėl karantino, o dabar jau jaučiu dantį, skambinuosi, užduoda begales kalusimų, sako gali tekt pačiai plombą nusipirkt ir įsidėt  :blink: dar bandai kalbėt, pasako- perskambins, pikta aš šiandiena dėl dantų, lietaus ir visko  :mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 25 lapkričio 2020 - 12:24

Laba,

Per radija girdejau kai kurie stomatologai dar ir Covid apranga iskaiciuoja i kaina. Lyg klientai kalti, kad pasaulyje pandemija ir jiems dantis skauda. Jau taip kainos nenormaliai sukeltos. 

Mano vaiko dantis priziuri del breketu ir pan. Tai paskutini karta vizitas buvo kovo men  ir tuom baigesi. Nebedirba klinika. Nors, privacius klientus priima. Absurdas. 

Tirstas sriubas ir pas mane megsta. Va, kokiu raugintu kopustu nevalgytu tai tikrai. Tik mes su vyru. Salieras labai skanu troskiniuose, arba su zuvimi. Cukinija pas mus vos ne pagrindine darzove. Labai  megstam ir sriuboje ir troskiniuose ir blynuose ir ant groteliu pakepta ir net pyraguose.. Va, idarytos cukinijos tai jau ne, nepatiko seimai. Nors, man tai skanu. 

Siandien is Aldi nusipirkau antienos. As vis jos bijau, nes nezinau kaip kepti, kad ir iskepus minksta butu ir nekieta. Rizikuosiu.  :D 

Tiesa, jeigu yra norinciu Aldi yra satino patalynes pirkti. 

Atsakyti

Laba,

o kaip paciai plomba isidet? 🤭 mano ne tokia laki vaizduote 😂

MB labai megsta ceburekus, o as taip tingiu juos gamint, labai jau daug darbo, nemegstu gamint kur reikia kociot tesla.

Atsakyti

Ei, pasidalinkit cebureku receptu. Visai idomu butu isbandyti. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 11 25, 12:33)
<p>Ei, pasidalinkit cebureku receptu. Visai idomu butu isbandyti. </p>

Pasidarai farsa pagal savo skoni,toki biski skystensi mirksiukas.gif Tesla as darau varskine.Kiekvienam 250gr varskes 1 kiausinis.DAzniausiai darau is 3 pakeliu varskes.Druska,miltai,kad prie ranku neliptu mirksiukas.gif Miltu dedu biski maziau,nes kaskarta kociojant viena cebureka,vis dasideda miltu...
Vnz pasidarai ceburekus,i puoda prisipili aliejaus ir kepi is abieju pusiu mirksiukas.gif
Atsakyti

As dazniausiai darau pagal si recepta

https://giedrius-v.l....com/30220.html

Atsakyti