Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Koks liudnas sutapimas, mano klasioko (tolimo mano pusbrolio) tetis uzvakar mire nuo Coronos. Irgi senas zmogus buvo, sirgo, bet pagrindine diagnoze Corona. 

Labai jaukus tavo pirkiniai, Obetaciau. Kokias knygas pirkai?

Maniskiai kazkada turejo Lego kalendoriu, tai man jis pasirode nevertas pinigu. Ar 20 svaru atrodo sumokejau, tada. Na, bet vienus metus palepinti nieko blogo. 

Giega, koki krema pirkai?

Atsakyti
Sita.
https://www.allbeaut...-75ml-2-6-fl-oz

JAu turejau,patiko jis man mirksiukas.gif

As nelabai tikejau tais visais coronos skaiciais...Bet bet..Va draugelio tevukas mire.Pries kelis men kito draugo patevis(irgi metuose,irgi visokiu kitu ligu pilna) mire..Dar kita drauge isvarius i Lenkija,nes mamos draugo laidotuves,irgi nuo coronos..KAs svarbiausia ta mama ir uznese,pati sirgo,bet lengvai,o ta jos drauga per 3d susuko..Bet vel-ir metai,ir diabetas...
Atsakyti

Labas apšalęs rytas,

vėl reiks langus gramdyti  :rolleyes:

Mano uošviai irgi skeptikai buvo, grįžę į LT izoliavosi tik dėl to, kad baudos didelės. Turbūt supratimas atėjo kai visi vienaip ar kitaip iš rikiuotės iškrito, nors anyta dar išdidžiai laikėsi ir neigė, bet kai atsidūrinė kovidinėje palatoje aprimo. Na, pikta, kai per tokius atsipūtusius, kiek išplinta liga.

Kokias knygas pirkai?

Maniskiai kazkada turejo Lego kalendoriu, tai man jis pasirode nevertas pinigu. Ar 20 svaru atrodo sumokejau, tada. Na, bet vienus metus palepinti nieko blogo. 

pirkau  po vieną iš serijų Alex Rider ir diary of a wimpy kid, tada "1984"  ir dar vienos nuorodos laukiu  :D galvojau apie the Goldfinch, bet draugė perleido, tai kaip ir nereikia pirkt. O aš filmą mačiau, neblogas toks, nelengvas. 

už lego ir aš panašiai mokėjau, nevertas ir man pasirodė. Bet kai ėjau pasitikslinti kiek mokėjau, tai šiemet kokios kokios kainos  :blink:  kad ir senų metų. Pasisekė anam pernai, šiemet nepirkčiau  :D

Atsakyti
Labukas

Mano darbine elektrine masina turi privaluma-paspaudi mygtuka is namu ir ji pati prisyla,langai atitirpsta biggrin.gif Bet siandien i darba nereikejo mirksiukas.gif
Planu kaip ir jokiu..Skalbinius sutvarkyt,valgyt padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Jau vis dazniau pasigirsta mirtys nuo koronos... Baisu labai.
Mano drauge su vyru serga. Vakar kalbejau tai sake, kad vyrui 8 diena jau, visdar nieko gero. Skausmai galvos, viso kuno nezmoniski, kosulys draskantis...Rankas skauda, su viena ranka nieko pakelt negali. Tik tiek gerai, kad dabar jau tempos nera. Pirmom dienom abiem iki 40 buvo sukile. ...
Atsakyti

Labas, 

Jo, Corona siuo metu atrodo labai arti. Na, tikekimes aplenks, o jeigu ir ne, bus lengvai. Nesmagios tokios patirtys pries sventes. 

Diary of the Wimpy kid ir ir Alex ryder mano vaikai skaite kazkada. Dar vasara uzmaciau kelias Alex Ryder knygas ir nupirkau is turgaus, o pasirodo jie jau viska senai perskaite. Ta Wimpy Kid serija tai kazkokia nereali vaikams. Nezinau vaiko, kuris jo neskaitytu ir kuriam nepatiktu  :D Bus musu vaiku vaikystes knyga, nors siaip visi technologiju vaikai  :D 

Giega, anuke tavo Lenkijoje? Ant svenciu gris?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 11 23, 10:45)
Giega, anuke tavo Lenkijoje? Ant svenciu gris?</p><p></p><p></p>

DAr Lenkijoj,Kita pirmad grizta mirksiukas.gif Bet sventem vel planuoja isvaziuot i Lenkija,jei kokiems rimtesniems karantinams neuzsidarys..
Atsakyti

Mano dukra tai mėgsta skaityti, pastaruoju metu kiek mažiau gal skaito, bet skaito. O sūnus galėtų tai neskaitytų, netrūktų jam. Bet sutarę esam, kad kasdien  bent po skyrių perskaityti turi,tai tik tiek ir skaito, jei mokykloje nebūna skaitymo,  nesvarbu kokio įdomumo knyga. Man jei įdomi knyga, būna sunku atsitraukti, o čia - vienas skyrius ir gana  :D 

Kiekvienam amžiaus tarpsny turbūt savos knygos būna, abu buvo pasinešę ant Horrid Henry, susipirkę buvo turguose, vėliau kitiems vaikam perleido. Su Kakės Makės knygom kažkada miegojo, ech visgi kaip greit auga tie vaikai  :ax: 

kaip neturiu minčių, ką vakarienei gaminti, nes pačiai taip sukasi mintys apie keptas bulves, taip norėčiau su raugintais kopūstais :essen:   :rolleyes: 

Atsakyti
As irgi megstu skaityt mirksiukas.gif MB tai gal tik kokias 3 knygas perskaites biggrin.gif O vaikai vidutiniskai biggrin.gif MAzi skaite,dabar gerokai reciau.MAzoji tai labai megsta knygutes pavartyt mirksiukas.gif Anksciau tai klausydavo,dabar pati pasakoja pagal paveiksliukus biggrin.gif

Nuvariau iki LIDLo,kita sav bus tas puodas-Casserole 4,2l uz 19,99.Atseit anksciau kainavo 109,99..Visai man jo reiktu biggrin.gif

Ir maciau viena kirpykla veikiancia,ir net jokiu uzuolaidu neuzsidariusia.Lemputes sviecia,3 kedese klientai sedejo..

As isviriau burokeliu sriubos,MB vakarienei uzteks mirksiukas.gif O sau nusipirkau LIDLiniu sushiu,visai valgomi biggrin.gif
Atsakyti

O taip, Horrid Henry dar ir knyga ir filmukas labai ant bangos, bus  musu vaiku vaikystes herojus. 

Obetaciau, tavo vaikai skaito lietuviskai?

AS siandien taip uzsinorejau vegetarisku patiekalu, ypac su avinzirniais. Tai gaminuosi sau asmeniskai avinzirniu troskini  :D​ 

Atsakyti
Sveikos

Langų gramdyt nereikia kai per pietus keliesi biggrin.gif

Limcamca papasakok kaip troškinį darei ir ar skanus? Pas mane šian pamarinuotos vištos šlaunelės orkaitėj keptos su bulvytėm free ir salotom, suėjo skaniai smile.gif

Pas mane ir corona jau girdisi vis arčiau ir arčiau unsure.gif
Atsakyti

As ta puoda Lidle irgi nuziurejau, na kad jis 100 kainavo, tai netikiu, bet uz 20 tai man jo labai reikia.

Avinzirnius labai megstu, bet gaminu tik su vistiena, kitaip nesugalvojau kaip pagamint.

As coronos testa dariau penktadieni, tai neigiamas, dukra irgi sveika, neuzsikrete vadinasi. 

Atsakyti