Sunkus, neramus metas tau Obetaciau, laikykites
As jau po darbu Patinka man taip anksti pasibaigt Ir piniga uzdirbi,ir dar sau nemazai laiko turi Ta proga prisigalvojau darbeliu-patalus pasikeist,isskalbt,sriubos isvirt,virtuvej spinteles pereit Dar ir siaip apmetyt daiktus reikia..MB primetes visur savo irankiu..
Ačiū už balionus, joms tikrai jų reikia
Vakar ryte lijo, o paskui tokia graži diena buvo, saulėta ir dangaus židrynė, maniau kad ir šiandien truputį prasilis ir nušvis, bet ne ir dar kaip šalta.
Eglę gar reiktų nusipirkt? Bet garden centrai turbūt nedirba
Sveikos,
mes pernai egle pirkom labai velai, home base visos egles buvo isparduodamos po 5£, tai paemem tokia didele, kuri siaip 40£ kainavo pries tai, atlaike iki triju karaliu, bet jau byrejo, tai jei butume pirke gruodzio pradzioj, tikrai nebutu svenciu sulaukusi. Tos is vazonu su saknim ir tai ne visos isgyvena.
Laba,
Bet, jeigu nupirkta egle laikyti lauke, kas jai turetu nutikti? Viduje tai gali byreti pradeti, o lauke?
Manau,visos tos egles jau senai nukirstos..LAuke vesiau,tai ir laikos tie spygliukai,namie siluma,tuoj ir pradeda byret...Kazkokia rusis-kenis lygtai,is vis nebyra,bet kaip jas atskirt ir ar ju cia buna,nezinau Dar is drauges zinau,kad Ikejos egles yra nebyrancios.Atseit ji tik ten perka r niekad nenubyra pas ja..KAinuoja Ikejos egles 25£,bet gauni vauceri uz 20 sv,kuri isleist gana greot reikia..Bet va-egle tik 5sv tesigauna
As dirbau siandien...Bet anksti grizau Jau ir pietu nusnaudziau Nesuprantu su tais kinieciais..Vel onlainu niekaip orderio nepadarom..PAskambinom-sako tik nuo 17h..NU OK palauksim,bet sakom-o galim dabar uzsakyma pasidaryt telefonu?OK,galim Ir maistas jau bus uz 10 min gatavas Tiek,kad dabar reiks grynais sumoket..Vnz,taip ir nesupratau
Limcamcai jau atsake apie Lara Grill Net nezinojau,kad kazkas is ju veza,nes anksciau tikrai nedarydavo deliveriu.Mes visada patys pasiimdavom..Is kinieciu irgi MB pats nuvare paimt
labas,
kaip nusikaliau šiandiena, kai supuolė visokių reikalų sutvarkyt ir darbiniai, ir naminiai. Bet dabar jau ramu, technikinės auto sutvarkytos, darbai nudirbti, o pilvas tai taip alkio maršus grojo, kad grįžtant picų užsakiau, tai kol iki namų atlėkėm, tai ir užsakymą privežė, pavalgiau ir nulūžau nepasakyčiau,kad kūnui lengviau tapo.
Eglė su šaknim puode pas man gyvena tris metus, ilgiau neištempia, nors ir persodinu į didesnį. Draugai Kūčių vakarą yra pirkę ir už svarą eglę, bet aš nenoriu tiek laukt nors vaikystėje būtent tą vakarą ir puošdavom eglę.
Aga,LT kaime ir mes is vakaro ar 1d pries Kucias egle puosdavom..NA ten seneliai patys neuzsiimdavo puosyba,laukdavo kada anukai atvaziuos O visi sveciai ir atvaziuodavo tik kuciu diena,tai tada egle visi vaikai ir puosdavom
Bet namie egle anksciau pasipuosdavom
Cia UK puosiu kokia gruodzio antra savaite
koks gražus vakarėjantis dangus pas mum, lauke tai vėsu, bet dėl to ir grožis turbūt
iškepiau skardą kalėdinio pyrago, susivėlinau kažkaip šiemet, bet gal subręs.
Išskalbiau striukes, perrušiavau batus, nes jau batelių turbūt nebelabai reiks, dar liko išlyginti marškinių kalniuką
pusdienį prasėdėjau online krautuvėse, ieškot ko nepametus sunkiau nei gyvai po krautuvę slankioti na, bet apsiprekinau
Sveikos,
Labai geras oras siandien buvo, visus langus laikem atidarytus, atsisaldem namus, dabar sildomes. Vyras kepa vakariene orkaiteje, taip skaniai kepa.
Vaikysteje as pamenu, kad kuciu diena tetukas eidavo i miska, kartais su mumis, ir parnesdavo egle. Mes puosdavom, mama gamindavo maista. Net susigraudinau, kai prisiminiau ta jaukuma Bet, turbut reikia ziureti is tos puses, kad labai gera tokius prisiminimus tureti.
Namie egle pasipuosiam anksciau, visada gal antra gruodzio savaite. Uztai sokoladinis advento kalendorius pas mus privalomas. Kazkuriais metais galvoju, vaikai dideli, nebereikia. Bet, kad uzprotestavo mano "maziukai", kaip cia nereikia, viska reikia. Va, siemet biski prabangesnis kalendorius gaunasi. Vaikams sokoladiniai, as gavau Rituals firmos, vyras liko be nieko. Tai siunciu is Vokietijos alaus kalendoriu.
Obetaciau, pasirodyk ka pirkai, gal ir man reikia. Pirksit ka nors per juodaji penktadieni?
Kaip artimuju sveikatos?
Nusipirkau kvepalu-Dior addict Turejus as juos,patinka man jie Dar krema isimeciau Dar liemenuka be sleikuciu,nes amziais prireikia MB man nupirko Pour moi maudimke su pliaziniu chalatu Amazonej imesti 2 protektoriai ciuziniui,neissirenku kuris geresnis
Oras tikrai grazus buvo.Mes isejom su MB pasivaiksciot po parka su gulbemis Grizdami i lietuvine uzsukom.Dabar blynu prikepiau,sasysku privyniavau,kitus su varske pasidariau Galima ilsetis
Vakar draugelio tevukas mire LT...Corona...Aisku ir metai ir kitu ligu buvo..Bet kazkur pasigavo ta corona ir per kelias dienas...
Artimieji dar ligoninėje,stabiliai, bet reikia laiko.
Aš sau tik kaldrą nusipirkau, žiemai king sizo užsimaniau, o tai netelpam o daugiau tai dovanas rankiojausi, pirkau šachmatus, knygų, pižamas Advento kalendorius šįmet tai paprastus saldainių nupirkau, pernai dukrai pirkau kvepalų kalendorių, tai dar vis turi o sūnus Lego kalendorių dėliojo.
giega, liūdna dėl draugų tėvuko netekties
Iš dukros mokyklos gavom emeilą, dvi savaites mokysis iš namų