O dirbi dabar ar sustojot jus?
PAs mus praeita penktad visi zaksejo,kiek darbo buvo JAu liepe ir sestad ir pirmad dirbt,o sestad (man tai sms parase,kad nereik i darba)sutikom viena mano bendradarbi,sako tik 50 stopu..Kai siaip sestad apie 90-100 buna..Tai taip ir nesuprasi-prasideda cia tie biziakai ar dar ne
Tiesa,penktad labai daug telefonu turejau..MB nori pirkt ta naujausia iphona(net nezinau kuris dabar numeris naujausias )Bet nei vienoj parduotuvej nebera stoke
Laba,
Lara grill mums ir labai patinka, kartais uzsisakom namo, tai tikrai jei imi rinkini ivairiu mesu, kur skirta 2-3 asmenims, tai mes 4 su geru apetitu, nesugebam suvalgyt.
I nauja iphone ir mano dukra akis blizgina, jos ir sutartis baigiasi gruodzio menesi.
Obetaciau
O dirbi dabar ar sustojot jus?
PAs mus praeita penktad visi zaksejo,kiek darbo buvo JAu liepe ir sestad ir pirmad dirbt,o sestad (man tai sms parase,kad nereik i darba)sutikom viena mano bendradarbi,sako tik 50 stopu..Kai siaip sestad apie 90-100 buna..Tai taip ir nesuprasi-prasideda cia tie biziakai ar dar ne
Tiesa,penktad labai daug telefonu turejau..MB nori pirkt ta naujausia iphona(net nezinau kuris dabar numeris naujausias )Bet nei vienoj parduotuvej nebera stoke
dirbu, vienam ofise tai labai apmažėjo žmonių, kai karantiną įvedė, o kitam, tai dirba kaip prieš pavasario karantiną, tik išsisodino per atstumus, visus meetig rumus, poilsio kambarius mini ofisais padarė.
Mano kolegė turėjo vienam darbe artimą kontaktą, tai ji kiek panikos įkėlė, nes naudoja mob programėlę, programėlė nieko nerodo, skundės mūsų valdžiai, bet kompanija kuriai ji dirba parašė mūsų kompanijai, kad tegu laikosi saugaus atstumo, nebendrauja, o apie kovida nieko. bet leido nevalyti stalų, tai mūsų valdžia ką gali? nieko, tik patarti būti su kaukėkimis, pirštinėmis ir laikytis atstumo o mes su kolege naudojamės viena spintele, tuom pačiom priemonėm, na bet kolegės testas neigiamas, tai judam toliau.
o dar ir uošviai sumąstė atšvęst vestuvių metines, na jie kas met mini, tai nepraleido ir šiemet nesvarbu, kad korona aplink, juk apvali sukaktis, tai va visi kas buvo baliui dabar su sunkesniais ar lengvesniais simptomais, vienas tai konkrečiai jau turi teigiamą testą, kiti eilėj pasidaryti nei ką pasakyti.
Mes irgi visada paminim vestuviu metines Tik ne baliu darom,o svente sau-nuvarydavom i koki teatra,i geresni restorana Va siemet grynai buitinis alhogolizmas buvo Pagerem,pasokom pagal senas dainas Cia viena is musu dainu Sita daina MB mane sveikino per radija su 19 gimtadieniu
https://www.youtube....hannel=Kahn3003
Vaje vaje, Savage, negi mes jau tokios senos 😂😂 Bet Giega, net per radija pasveikino, tai jau labai rimtu minciu turejo.
Lt uošviai, buvo jie UK, grįžę izoliavosi kiek ten priklauso,tikrino kelis kartus, o paskui vat ir atšventė
Koks romantikas TB
Laba,
O ka valgot pas turkus?
Kokia faina istorija pas Giega. Nu, matai nuo vaikystes skirti vienas kitam
Nesmagu del uosviu, Obetaciau. Dabar jau galima linketi, kad praeitu kuo lengviau.
Ziurejau, kad is UK i LT grizus dabar nereikia karantinuotis, nes pagal skaicius, tai LT situacija prastesne.
Is tos Laros Grill mes imam mesos rinkini Ten visko buna-vistos,avienos,sonkauliukai..Va,nukopinau
LARA SPECIAL (2-3 PEOPLE)
£29.50
Adana kebab, chicken beyti, chicken & lamb doner, mix shish, poussin, chicken wings, lamb ribs served with salad & rice or bulgur
Tokia porcija prikrauna,kad tikrai 4-5 zmonem uztenka
Grizau jau is shopingu.Suknele pasiemiau,batuku ne,nedaskaiciau zinutes PAmaciau,kad batukai ir apsidziaugiau,o ten rase,kad veluos jie NA nieko.Kita diena paimsiu.
Suknele grazi,bet bijau kad tik tik bus...
PAziurinejau kokiu dovanu ideju.Ka jus galvojat vyrams?AS SB galvoju viskio buteli,nori jis ten tokio vieno,pagaili pinigu..Bet reik svogeriui ir krikstosunui 21m..Bootse maciau gana neblogu kosmetiniu rinkinuku,tai jei nieko idomiau nesugalvosiu,tokius ir nupirksiu Juk susinaudoja visokie prausikliai,sampunai.
Netoli manes yra toks parkas su ezeru,su gulbem..Pravaziuot ji reikia,kai i Romforda vaziuoji..Tai griztant viena gulbe i gatve isejus,nors tas parkas ir aptvertas..Bet matyt kazkas jai negerai,nes ji neina,o pilvu sliauzia..Kaip tik kazkoks zmogus ejo,gulbe nebego nuo jo...Maciau,kad issitrauke telefa,tikiuos,kad iskviete kokius gelbetojus..
Mes ir sita rinkini imam, tikrai 4 nesuvalgom, bulgur labai skanus, dar priedo uzsisakom turkiskos duonos.
Nemegstu pirkt kalediniu dovanu internetu, na bet panasu kad siemet teks. MB galvoju apyranke pirkt, ta kur buna is odos ir kazkokio metalo, kvepalus dar turiu isrinkus.
MB is cia turi apyranke..Dovanojau gimtadienio proga..
https://www.thomassa...t...art=0&sz=40
Norejo butent sitos
https://www.thomassa...c...t=104&sz=40
Bet tiek as pinigu pagailejau Bet kadangi abu pardej rinkom,tai issirinko,kur veriasi,kaip pandoros karoliukai..Tam kartui nupirkau pacia apyranke,ir kelis karoliukus..Bet finale kai susivere,ji dvigubai brangiau kainavo,nei kad ana buciau nupirkus
Papildyta:
Va TKMaxxe dar apyranke yra,MB patiktu tokia,nes su inkariuku
https://www.tkmaxx.c...elet/p/70206492