NHS nemanau, kad deda implantus. Neteko girdėti. Man anksčiau nepatiko ta klinika, nes labai jau jie traukti skuba. Bet, kiek girdėjau visa NHS tokia. Anot jų, jeigu mes pasirinksim danties netraukti, tai gydymas gali nepadėti. Bet, aš linkusi bandyti. Nu, ištraukti visada spės. Na, reikės pasieškoti gal dar vieno NHS konsultacijai ir pas lietuvius. Ir, tada spręsim.
Bet idienojus visai nieko oras pasidare
Del dantu tai ir as galvoju,kad genetiskai..Aisku gadina tie visi gazuoti gerimai,saldumynai,bet genetika irgi savo padaro..
MB gana silpni dantys.Irgi visa vaikyste po stomotologus vaiksciojo,nera nei vieno neblombuoto danties..
Mano gana neblogi dantys.VAiku lygtai i mano atsigime Yra taisytu,bet neperdaugiausiai
Laba,
Man šiandien siaubingai galvą skauda. Jau ir vaistų išgėriau, bet nepadeda.
Eisim pas kitą stomatologą dar pasikonsultuoti. Pažiūrėsim ką sakys.
Vakarienei kepsiu lydeką. O, kas pas jus?
Nueik butinai..Tik va jei vel pas NHS pateksi,tai gali siulyt ta pati...
As tiek to plovo priviriau,kad dar siandienai pilnai uzteks Ryt i baliu gana anksti,tai vel nieko negaminsiu,prasisuksim kokiais sumustiniais
Vo, mano vyras statusa gavo
Labas,
oho kaip greit gavo, dar negirdejau kad kas taip greit gautu, na super.
Buvom su panom pasishopint, pavargau, na bet nors apsipirko visai neblogai.
Ikisau vista kept.
Blyn,isbere vaika nuo kazko Shopinge jai dave nuluzusi rozes zieda,uoste ji,veida patryne,lapelius skyne..Gal nuo jos,vistiek chemijom nupurkstos..NAmie braske daviau..NA bet braskes ne pirma karta valgo.Vakar net valge ir nieko..Kieme vaikstinejom,bet irgi lygtai prie nieko neprisiliete,nors ir nera jokiu dilginanciu geliu..Sudaviau tavegilio pusyte..Nes puslem meta visa veida...
Mes dar negavom atsakymu, o vaikams tai taip pat darai, tik pazymi jog tai vaikas, man pvz reikejo nufotkint gimimo liudijimus.
Mazute, o tai tik veiduka beria? Tada bus greiciausiai kontaktinis alergenas kazkoks, gali ir ta roze but. Tavegilis geras vaistas, puses gal kiek daugoka buvo, bet neturetu kas nors bloga but. Migdys greiciausiai .Mums vet gydytojas del suns net patare turet tavegilio, jei igeltu kokia bite, o ten gi padaras net 3 kg nesiekiantis.
Tik va idomu ar nuo tos rozes ar nuo braskiu.. Kaip tik naminiu braskiniu ledu padariau..
O alergija tikrai, ne kokie vejaraupiai?
Padaryciau expermenta,tu paciu roziu turiu..bet gsl ai
Giega, sakyk kaip ledus gamini
O as pradedu sirgt. Gerkle uzgulta, pakosciu jau, sunki galva, pasiurpus vaikstau. Parsinesiau is teskines imbiero sakni - virsiu arbata. Uzmaciau fb kad gerai nuo persalimo. Bandysiu.
Vakar 2 obelis online uzsisakem tokios rusies neradom savo b&q. Geri obuoliai ju. Pazystama tyri, tai negali atsidziaug derlium ir obuoliu skoniu