Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

NHS nemanau, kad deda implantus. Neteko girdėti. Man anksčiau nepatiko ta klinika, nes labai jau jie traukti skuba. Bet, kiek girdėjau visa NHS tokia. Anot jų, jeigu mes pasirinksim danties netraukti, tai gydymas gali nepadėti. Bet, aš linkusi bandyti. Nu, ištraukti visada spės. Na, reikės pasieškoti gal dar vieno NHS konsultacijai ir pas lietuvius. Ir, tada spręsim. 

Atsakyti
Ryte ne tik kad reikejo,bet ir buvau su pirstinem,nu +2 blink.gif LAngas net serksnu uztraktas...
Bet idienojus visai nieko oras pasidare biggrin.gif

Del dantu tai ir as galvoju,kad genetiskai..Aisku gadina tie visi gazuoti gerimai,saldumynai,bet genetika irgi savo padaro..
MB gana silpni dantys.Irgi visa vaikyste po stomotologus vaiksciojo,nera nei vieno neblombuoto danties..
Mano gana neblogi dantys.VAiku lygtai i mano atsigime biggrin.gif Yra taisytu,bet neperdaugiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Man šiandien siaubingai galvą skauda. Jau ir vaistų išgėriau, bet nepadeda. 

Eisim pas kitą stomatologą dar pasikonsultuoti. Pažiūrėsim ką sakys. 

Vakarienei kepsiu lydeką. O, kas pas jus?

Atsakyti
LAbukas

Nueik butinai..Tik va jei vel pas NHS pateksi,tai gali siulyt ta pati...

As tiek to plovo priviriau,kad dar siandienai pilnai uzteks biggrin.gif Ryt i baliu gana anksti,tai vel nieko negaminsiu,prasisuksim kokiais sumustiniais biggrin.gif

Atsakyti

Vo, mano vyras statusa gavo  :D​ 

Atsakyti

Labas, 

oho kaip greit gavo, dar negirdejau kad kas taip greit gautu, na super.

Buvom su panom pasishopint, pavargau, na bet nors apsipirko visai neblogai.

Ikisau vista kept. 

Atsakyti
Tikrai labai greitai gavo bigsmile.gif O tu?O kaip vaikam reikia daryt?

Blyn,isbere vaika nuo kazko blink.gif Shopinge jai dave nuluzusi rozes zieda,uoste ji,veida patryne,lapelius skyne..Gal nuo jos,vistiek chemijom nupurkstos..NAmie braske daviau..NA bet braskes ne pirma karta valgo.Vakar net valge ir nieko..Kieme vaikstinejom,bet irgi lygtai prie nieko neprisiliete,nors ir nera jokiu dilginanciu geliu..Sudaviau tavegilio pusyte..Nes puslem meta visa veida...
Atsakyti

Mes dar negavom atsakymu, o vaikams tai taip pat darai, tik pazymi jog tai vaikas, man pvz reikejo nufotkint gimimo liudijimus.

Mazute, o tai tik veiduka beria? Tada bus greiciausiai kontaktinis alergenas kazkoks, gali ir ta roze but. Tavegilis geras vaistas, puses gal kiek daugoka buvo, bet neturetu kas nors bloga but.  Migdys greiciausiai .Mums vet gydytojas del suns net patare turet tavegilio, jei igeltu kokia bite, o ten gi padaras net 3 kg nesiekiantis. 

Atsakyti
Po viena akim buvo 3spuogiukai,dabar susiliejo i viena pusle.. po kita irgi kaip pusle.. apie burna smulkiai paberta.. dar rankos aplink alkunes ir kojos aplink kelius.. ir dar biski pirstai.. neatrodo,kad jai nieztetu,nera suirzus.. ismaudziau,gal praeis..
Tik va idomu ar nuo tos rozes ar nuo braskiu.. Kaip tik naminiu braskiniu ledu padariau..
Atsakyti

O alergija tikrai, ne kokie vejaraupiai?

Atsakyti
Ne.. Matos kad alerginis berimas..Siandien kaip niekur nieko,jokio spuogelio,jokios pusleles biggrin.gif
Padaryciau expermenta,tu paciu roziu turiu..bet gsl ai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, sakyk kaip ledus gamini bigsmile.gif

O as pradedu sirgt. Gerkle uzgulta, pakosciu jau, sunki galva, pasiurpus vaikstau. Parsinesiau is teskines imbiero sakni - virsiu arbata. Uzmaciau fb kad gerai nuo persalimo. Bandysiu.

Vakar 2 obelis online uzsisakem mirksiukas.gif tokios rusies neradom savo b&q. Geri obuoliai ju. Pazystama tyri, tai negali atsidziaug derlium ir obuoliu skoniu mirksiukas.gif

Atsakyti