Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(*nova* @ 2020 11 10, 13:24)
Puga, be galo tave smagu girdet  wub.gif  smagu kad gyzai, tik ziurek, nepabek daugiau  ax.gif  4u.gif  wub.gif
Mergyte kokia tavo grazute - tavo mazoji kopija ❣️

Aha, tokie tie siurbliai  ax.gif  belaidziai, sulankstomi, daug vietos neuzimantys ... Jau MB nupirko Shark, turetu ketvirtadieni atvest  mirksiukas.gif

wub.gif

Giega ne jau ten nebegyvenu, prieš pora metų išsikėlėm, bet tik per pora gatvių, dabar netoli ligoninės mirksiukas.gif

Aš belaidį būtent laiptam siurbt pirkau, brūžint nereik, galingas, antram aukštui ir turiu dyson tik su laidu ir gerai siurbia smile.gif galvoju apie robotuką pirmam aukštui, ale ką aš tada darysiu biggrin.gif

Limcamca rimtai nufotkina ir pasiima unsure.gif pas mane tai geriausias iš Hermis, visad tas pats tai jau draugeliai, persimetam keliais žodžiais o visi kiti pastoviai keičias, tik jei sekmadieniais siuntinys iš dpd tai dažniausia lietuvis atvažiuoja smile.gif
Atsakyti

LAbukas

Puga,net nezinau,kur Hastingse ligonine biggrin.gif

Planavau veliau keltis,veliau i darba eit,bet pabudau,kaip kad zadintuvas turetu skambint biggrin.gif TAi ir keliaus,nes tulikas labai sauke biggrin.gif Bet i darba labai neskubesiu biggrin.gif

Siandien turetu du siuntiniai ateit.Uzuolaidos ir 1 dovana biggrin.gif Pradedu ir as po truputi tas dovanas pirkt biggrin.gif

KAzi,kaip su grazinimais,kai parduotuves uzdarytos g.gif nupirkciau visas tas sukneles,ka rodziau,issirinkciau gyvai..Bet kur paskui det visas?Kaip atgal grazint?
Blyn,kaip as nemegstu pirkt internetu biggrin.gif biggrin.gif

Ir dar-grizkit visos cia,i SM biggrin.gif Neplepekit daug FB,o tai paskui sunku atrast nuo ko pradet skaityt reikia biggrin.gif
Atsakyti

labas rytas, 

oho kiek ir čia pripliurpėt  :D

mano siurblys nedidukas, senukas net nžn  kuo vardu, telpa po laiptais į spintelę, buvo noras užėjęs pirkti belaidį, bet kažkada kai namus tvarkiau ten turėjo ir toks pavargstantis greit buvo, viso aukšto nepatempdavo, tai pernorėjau. Turiu robotuką, naudojam tik pirmam aukšte, bet į svetainę neleižiam, nes šepetėliai kimba į kilimą, valo gerai, bet ir sukilnot reikia nemažai. Tai einam tvarkytis kartu, ans siurbliuoja, aš kilnoju ir grindis plaunu, nors jis turi plovimo funkciją, bet nesu net bandžius, per daug reikalų kaip tokiam mažam daiktui  :oh:

Vakar grįžtant iš darbo jau mačiau namus girliandom apkabinėtus, taip kad Kalėdos jau čia pat  :laugh:  :santa:  Aš dar nieko neperku, net negalvoju, kažkaip nuotaikos nėra. O dukra sakė, kad jos draugės šeima prieš karantiną Kalėdas giminėj atšventė, kažkokia beprotybė atrodo, bet nūdienos situacija tokia.

Limcamca, mano  kaimynų vaikis  kasdien į mokyklą ir iš jos eina po 45 min. Visgi nedidelis miestukas, viešasis transportas nykus.

*nova* gero atokvėpio nuo darbų  :4u: 

Atsakyti

Labas ir čia  :D 

Prabėgau savo paštų maratoną, dabar prie kompiuterio dirbsiu :)

Kai pagalvoji, mes irgi kiek į mokyklą pėdindavom, neproblema būdavo. Išlepę dabartiniai vaikai, nors maniškiai tai labai veržiasi pėsčiomis vieni eiti. 

Dėl DPD, taip, man su jais nuolatinė kova. Pvz visi keikia Hermes, o aš turbūt sakyčiau, jie geriausi. Nesu turėjusi jokių problemų. Per pirmą karantiną tai išvis kaip bitutės dūzgė, per dvi dienas siuntas pristatydavo. Anksčiau man labai ir DPD patiko, turėjau savus vairuotojus, su visais buvom susibendravę, Kalėdoms visada ką nors dovanodavau. Dabar kas kartą naujas vairuotojas, nauji bajeriai. Ir toks jausmas, kad padarė tas foto, tai nusimetė nuo savęs atsakomybę. Tai ir tenka kariauti. Ateina, padeda dėžę, foto pykšt. O dėžę pakeli ir dugnas kiauras, išvirtę viskas. Arba sudraskytos pakuotės. Beveik visas pažeistas siuntas padeda taip, kad nesimato, nufotkina ir paskui ieškok galų. Už tai aš neleidžiu fotkinti. Kelias dėžes po foto yra net kelis kartus išsinešę, pradėjau ieškoti kame čia šunys. Tai, pasirodo kai didelis užsakymas, pvz Tkmaxx ar George, jie siunčia per kelias dėžes, ir jos visos su vienu trakingu. Vairuotojas nuskanuoja vieną dėžę ir kitų nebegali nuskanuoti, nes jau rodo, tipo nuskanavai ir pristatei. Ir pinigų už tas kitas dėžes nebegauna. Užtai kaip man aiškino, sako, jeigu aš tą dėžę išsinešu, niekas nesuves galų, nes sistemoje tos dėžės nėra. Dar turiu filmuotą medžiagą kai vairuotojas nesutiko pažymėti, kad pakuotės pažeistos, sakė, tipo neturiu kaip. TAda sakau, fotkyk va, kaip ir atvežei, išvirtusį turinį. Nesutiko, sako man laiką gadini, nepaliksiu tau. Nu ir nepalik sakau. Susinervavęs viską krovėsi atgal ir dėžes mėtė į vaną. Baigiant kraut, aš jam parodžiau, sakau, matai čia yra kameros, va, žiūrėk sakau, ir telefone turiu įrašą. Lietuvis buvo, tai eina sau, kaip užsiputojo ir išlėkė. Aš suprantu, dideli krūviai, darbo daug, pakuotės plyšta, nu, bet visuose darbuose savi pričiudai. Trumpi nervai - nedirbk. 

Atsakyti

Eina sau, nervu tai pagadina tokie reikalai.

Obetaciau, nusipirkau Morrisone avizu grietineles, pasidarem su dukra kavos, atidarau ta grietinele, o ten rupuze ne grietinele, o grietine 😂😬

Atsakyti

Man su Hermes tik kartą nepavyko, bet nuo to karto kitas kurjeris  važinėja. O kas pikčiausia, kad užsakymą ne sau dariau, dar į Lt turėjau parvežt, tai nei parvežiau, nei vėliau nupirkau, nes dydžių nebuvo daugiau. Pinigus grąžino ir dar voucherį penkių svarų pridėjo, bet taip ir nepanaudojau  :D

Eina sau, nervu tai pagadina tokie reikalai.

Obetaciau, nusipirkau Morrisone avizu grietineles, pasidarem su dukra kavos, atidarau ta grietinele, o ten rupuze ne grietinele, o grietine 😂😬

Obana, man taip yr buvę su sojos grietinėle, nešiau atgal, o su avižų dar taip nebuvo. Nu va , pasiūliau kai sakant  :oh:

Atsakyti

Nieko tokio siaip, skonis tai beveik nesiskiria nuo normalios grietines, sunaudosim 😀

Atsakyti
NA vairuotoju tikrai daug prieme,tai ir keicias dabar jie..Del suplysusiu siuntiniu velg gi-juk ne DPD pakuoja biggrin.gif Cia kompleinint reiktu siuntejuj,jei kaip ant snargliu supakuoja..UZ visus vairuotojus gult negaliu,bet pvz vien siandien as 3 siuntinius lipnia juosta vyniavau.Nes irgi klijuota,nedaklijuota,tikrai pakeli ir viskas iskrenta..
Asos gana prastai supakuoja...Prikisa kiek telpa i ta maisa,tik pakeli ir jis suplysta...
PAzymet,kad siunta sugadinta,tikrai nera kaip,nu nebent fotkint ta sugadinima.Arba,jei tau netinka-refuzinam ir vezam atgal biggrin.gif UZ refuzintus siuntinius sumoka mirksiukas.gif

Per Hermes man ejo kailine liemene..Jau rizikavau,kad per Ebeju pirkau toki brangu daikta(nemegstu as to ebejaus biggrin.gif ) tai kai pamaciau,kad Hermes ves,vsio galvoju,nuplauke mano kailiniai biggrin.gif Bet nieko-gavau.Nors irgi tik permete per tvora ir nei lapelio,nei fotkes kur siuntinys..TAda dar ir RIngo neturejom...

Atejo man viena dovana,tai graziai supakuota,kad net gaila atidaryt biggrin.gif
Atsakyti

O, taip, kai kurios parduotuvės supakuoja taip, kad niekaip neina suprasti jų mąstymo. Pagrinde tai Asda George ir Tkmaxx. Ant tiek prikrauna maišus, kad palieti ir jie plyšta. Labai suprantu vairuotojus, kad turbūt užknisa perpakuoti ištisai. 

Tai kurią dovaną pirkai?

Atsakyti
Puoduka toki is Amazones uzsakius buvau-seses mergaitei biggrin.gif
O mazajai vis dar neisrenku biggrin.gif
Nu blyn nerandu,kaip grazint i Debenhama dabar,per karantinus g.gif Nupirkciau ta ruzava suknele.Bet ji ant 4m,mazajai tik 3 sueis..Bet kai ziurejau ismatavimus,tai kaip ir tikt turetu...O jei labai didele bus.. Kaip ja grazit tada?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 11 11, 16:13)
Puoduka toki is Amazones uzsakius buvau-seses mergaitei biggrin.gif
O mazajai vis dar neisrenku biggrin.gif
Nu blyn nerandu,kaip grazint i Debenhama dabar,per karantinus g.gif Nupirkciau ta ruzava suknele.Bet ji ant 4m,mazajai tik 3 sueis..Bet kai ziurejau ismatavimus,tai kaip ir tikt turetu...O jei labai didele bus.. Kaip ja grazit tada?

Gi paprasta Giega grąžint viską ką perki online, būtent iš Debenhams nemokamas grąžinimas per Hermis mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas

QUOTE(Pūga_ @ 2020 11 11, 21:18)
Gi paprasta Giega grąžint viską ką perki online, būtent iš Debenhams nemokamas grąžinimas per Hermis  mirksiukas.gif

Aciu. O kada tas Black friday? Gal palaukt nuolaidu biggrin.gif
Atsakyti