Labas ir čia
Prabėgau savo paštų maratoną, dabar prie kompiuterio dirbsiu
Kai pagalvoji, mes irgi kiek į mokyklą pėdindavom, neproblema būdavo. Išlepę dabartiniai vaikai, nors maniškiai tai labai veržiasi pėsčiomis vieni eiti.
Dėl DPD, taip, man su jais nuolatinė kova. Pvz visi keikia Hermes, o aš turbūt sakyčiau, jie geriausi. Nesu turėjusi jokių problemų. Per pirmą karantiną tai išvis kaip bitutės dūzgė, per dvi dienas siuntas pristatydavo. Anksčiau man labai ir DPD patiko, turėjau savus vairuotojus, su visais buvom susibendravę, Kalėdoms visada ką nors dovanodavau. Dabar kas kartą naujas vairuotojas, nauji bajeriai. Ir toks jausmas, kad padarė tas foto, tai nusimetė nuo savęs atsakomybę. Tai ir tenka kariauti. Ateina, padeda dėžę, foto pykšt. O dėžę pakeli ir dugnas kiauras, išvirtę viskas. Arba sudraskytos pakuotės. Beveik visas pažeistas siuntas padeda taip, kad nesimato, nufotkina ir paskui ieškok galų. Už tai aš neleidžiu fotkinti. Kelias dėžes po foto yra net kelis kartus išsinešę, pradėjau ieškoti kame čia šunys. Tai, pasirodo kai didelis užsakymas, pvz Tkmaxx ar George, jie siunčia per kelias dėžes, ir jos visos su vienu trakingu. Vairuotojas nuskanuoja vieną dėžę ir kitų nebegali nuskanuoti, nes jau rodo, tipo nuskanavai ir pristatei. Ir pinigų už tas kitas dėžes nebegauna. Užtai kaip man aiškino, sako, jeigu aš tą dėžę išsinešu, niekas nesuves galų, nes sistemoje tos dėžės nėra. Dar turiu filmuotą medžiagą kai vairuotojas nesutiko pažymėti, kad pakuotės pažeistos, sakė, tipo neturiu kaip. TAda sakau, fotkyk va, kaip ir atvežei, išvirtusį turinį. Nesutiko, sako man laiką gadini, nepaliksiu tau. Nu ir nepalik sakau. Susinervavęs viską krovėsi atgal ir dėžes mėtė į vaną. Baigiant kraut, aš jam parodžiau, sakau, matai čia yra kameros, va, žiūrėk sakau, ir telefone turiu įrašą. Lietuvis buvo, tai eina sau, kaip užsiputojo ir išlėkė. Aš suprantu, dideli krūviai, darbo daug, pakuotės plyšta, nu, bet visuose darbuose savi pričiudai. Trumpi nervai - nedirbk.