Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Su mašina 10min biggrin.gif jei be trafiko tai ir per 5 galima nulėkt

Koks yra sulankstomas siurblys unsure.gif pas mane Dyson belaidis, neblogas rolleyes.gif
Atsakyti

Pas mane senukas Miele, idealus siurblys. Dar is tu senesniu, kai buvo neribojami vatai, tai traukia bile kaip gerai. 

Atsakyti
Puga, be galo tave smagu girdet wub.gif smagu kad gyzai, tik ziurek, nepabek daugiau ax.gif 4u.gif wub.gif
Mergyte kokia tavo grazute - tavo mazoji kopija ❣️

Aha, tokie tie siurbliai ax.gif belaidziai, sulankstomi, daug vietos neuzimantys ... Jau MB nupirko Shark, turetu ketvirtadieni atvest mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 lapkričio 2020 - 15:25

Labas rytas

Niekaip nepasiveju as jusu musu grupej biggrin.gifnu, bet nieko - ryt nedirbu, tai turesiu ka veikt biggrin.gif

Panos, ieskom sulankstomo siurblio, kad lengvas ir geras butu mirksiukas.gif

Nesugalvoju koks yra sulankstomas siurblys. Mes pirkom gal pries metus pakraunama, kur laido nereik, nu prasikeikem su juo, laiptu siurbt neimanoma, is kilimo nieko neissiurbia, bruzini bruzini ir jokio progreso, tik grindims tinkamas, bet ten kad kampa pasiekt, reik antgali keist. Parveze MB is darbo henry, vel siurbiam senoviskai.

Atsakyti
Turiu Henry virsuj - fainas jis man. Bet vat tampytis laiptais jau nelabai as ji megstu.
Tuoj turesiu va toki:
http://www.argos.co....tm?cmpid=APP003
Atsakyti
PAs mane irgi sena su daugiau vatu Miele biggrin.gif Idealus siurblys mirksiukas.gif
Tie belaidziai tai jo,nebent kazka nedaug pasiurbliuot...As visai maziuka masinai siurbt nusipirkus,tai irgi bruzini bruzini...Bet su laidu nestis irgi tingiu biggrin.gif

UZ tokia kaina,kaip naujas Novos siurblys,buciau nepirkus biggrin.gif biggrin.gif Jau geriau robotuka pirmam aukste paleidus buciau biggrin.gif

As mazdaug itariu,kur Puga gyvena biggrin.gif Tu priesais ta dideli parka,ane?
Jei siaip prie juros,tai man labiau Hove(braitonas) patinka mirksiukas.gif Turim vietele,kur ir BBQ gali kept ir siaip zmoniu maziau buna mirksiukas.gif Bet i Hastingsa ir daznai vaziuojam biggrin.gif
Atsakyti

Nusikaliau kaip ciucka siandiena, eina sau. Stovejau po drungnu dusu, biski atsigavau. Pries Kaledas maximum darbo. 

Bet, kaip anksti siemet visi Kaledoms ruosiasi. Radijo stotis Heart, jau rytoj skelbs atidaryta Kaledu sezona, nuo rytojaus Kaledu dainas prades leisti. Mano ferma, jau vos ne lemputemis visa zybsi ir jau TURI EGLUCIU. Isprotejo zmones visai. Arba turbut galvoja, kuo anksciau prades svesti, tuo greiciau viskas baigsis. 

Giega, nekreipk demesio, bet kaip eilini karta sus... darba man DPD, nu bliam zodziu truksta. Pas jus daug darbo, tipo vairuotojai nespeja isvezioti?? 

Atsakyti

Oi, robotuko ir as labai noriu. Nu reikia pagalvoti, ar yra kas ko nenoriu?  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 11 10, 18:25)
>Giega, nekreipk demesio, bet kaip eilini karta sus... darba man DPD, nu bliam zodziu truksta. Pas jus daug darbo, tipo vairuotojai nespeja isvezioti?? </p>

Nu prasidejo biziakai..Siandien vien is depo 10;30 isvaziavom,kai normalus laikas 9-9:15,nu 9:30..As siandien119 turejau,bet keli vairuotojai ir po 160-170..JAu ir sms gavom,kad vel po 5-6d dirbt pradesim..
TAip,kad tikrai galejo nespet..O is vis neatveze ar i laika nepataike?Zinau kelis vairuotojus,kurie persukineja laikrodi ant skanerio(negalima is tikro) tau atveza belekada,o pagal skaneri teisingai.

O jei is vis neatveze..Nu man irgi siandien is amazones turejo ateit siuntinys-Prime,ir vis dar nera..Ir jau raso,kad tik ryt...Ir pas mus buna,kad kaip ir raso,kad turetu ta diena but,o to siuntinio net i depa neatveza..

DAr-jei uzsakai pvz 3 telefus tai paciai dienai,ju irgi gali negaut.Nes mums uzdrausta isvezt daugiau nei 3 brangius daiktus i ta pati adresa..TAi gali net ir spec laikui uzsisakyt,kol kelis kartus nepertikrins,tol negausi..
Atsakyti

Isvis neatveze. Nors, siandien 2 buvo atvaziave, o tas svarbiausias parase, tipo, oi missed you. As ant kelio stovejau beveik, vairuotoja is LT laikiau pora valandu laiko, nes laukiau kada duotu laiku atvaziuos. Mirk/gyvent turejo buti siunta gauta siandien. Siaip, man pastoviai su DPD problemos. Tos foto neatitinka realybes, bile ka nufotkina, bent pora vairuotoju prigavau taip daranciu. Ateina, nufotkina, iseina su siunta. Nemato, kad pas mane kameros. 

Atsakyti
DPD nufotkina ir issinesa siuntini??Nepatikeciau..Blyn pas mus taip grieztai ziuri..Keli complainai i ta pati adresa ir lauk is darbo..
O galejo ir koks naujas vairuotojas vaziuot..Tavo adresas toks nelabai jau aiskus biggrin.gif KAs nezino,tikrai nera lengva rast..O jei leke,praleke,tai ir nukardino kur pakeliui biggrin.gif Bandyk skambint i DPD,sakyk,kad namie buvai,kad tegu pagal locakija paziuri,kur nukardintas siuntinys mirksiukas.gif Buna,kad atveza tada biggrin.gif
Atsakyti
Aha, geras tas dalykas, nu bet tas robotukas man ant sofu neuzlips, laiptu neissiurbs, kampu nepasieks ax.gif

Limcamca, isivaizduoju kaip nervai sukilo tokiu metu 4u.gif

Nu ka, atostogauju iki pirmadienio rolleyes.gif
Atsakyti