Koks yra sulankstomas siurblys pas mane Dyson belaidis, neblogas
Pas mane senukas Miele, idealus siurblys. Dar is tu senesniu, kai buvo neribojami vatai, tai traukia bile kaip gerai.
Mergyte kokia tavo grazute - tavo mazoji kopija ❣️
Aha, tokie tie siurbliai belaidziai, sulankstomi, daug vietos neuzimantys ... Jau MB nupirko Shark, turetu ketvirtadieni atvest
Labas rytas
Niekaip nepasiveju as jusu musu grupej nu, bet nieko - ryt nedirbu, tai turesiu ka veikt
Panos, ieskom sulankstomo siurblio, kad lengvas ir geras butu
Nesugalvoju koks yra sulankstomas siurblys. Mes pirkom gal pries metus pakraunama, kur laido nereik, nu prasikeikem su juo, laiptu siurbt neimanoma, is kilimo nieko neissiurbia, bruzini bruzini ir jokio progreso, tik grindims tinkamas, bet ten kad kampa pasiekt, reik antgali keist. Parveze MB is darbo henry, vel siurbiam senoviskai.
Tuoj turesiu va toki:
http://www.argos.co....tm?cmpid=APP003
Tie belaidziai tai jo,nebent kazka nedaug pasiurbliuot...As visai maziuka masinai siurbt nusipirkus,tai irgi bruzini bruzini...Bet su laidu nestis irgi tingiu
UZ tokia kaina,kaip naujas Novos siurblys,buciau nepirkus Jau geriau robotuka pirmam aukste paleidus buciau
As mazdaug itariu,kur Puga gyvena Tu priesais ta dideli parka,ane?
Jei siaip prie juros,tai man labiau Hove(braitonas) patinka Turim vietele,kur ir BBQ gali kept ir siaip zmoniu maziau buna Bet i Hastingsa ir daznai vaziuojam
Nusikaliau kaip ciucka siandiena, eina sau. Stovejau po drungnu dusu, biski atsigavau. Pries Kaledas maximum darbo.
Bet, kaip anksti siemet visi Kaledoms ruosiasi. Radijo stotis Heart, jau rytoj skelbs atidaryta Kaledu sezona, nuo rytojaus Kaledu dainas prades leisti. Mano ferma, jau vos ne lemputemis visa zybsi ir jau TURI EGLUCIU. Isprotejo zmones visai. Arba turbut galvoja, kuo anksciau prades svesti, tuo greiciau viskas baigsis.
Giega, nekreipk demesio, bet kaip eilini karta sus... darba man DPD, nu bliam zodziu truksta. Pas jus daug darbo, tipo vairuotojai nespeja isvezioti??
Oi, robotuko ir as labai noriu. Nu reikia pagalvoti, ar yra kas ko nenoriu?
Nu prasidejo biziakai..Siandien vien is depo 10;30 isvaziavom,kai normalus laikas 9-9:15,nu 9:30..As siandien119 turejau,bet keli vairuotojai ir po 160-170..JAu ir sms gavom,kad vel po 5-6d dirbt pradesim..
TAip,kad tikrai galejo nespet..O is vis neatveze ar i laika nepataike?Zinau kelis vairuotojus,kurie persukineja laikrodi ant skanerio(negalima is tikro) tau atveza belekada,o pagal skaneri teisingai.
O jei is vis neatveze..Nu man irgi siandien is amazones turejo ateit siuntinys-Prime,ir vis dar nera..Ir jau raso,kad tik ryt...Ir pas mus buna,kad kaip ir raso,kad turetu ta diena but,o to siuntinio net i depa neatveza..
DAr-jei uzsakai pvz 3 telefus tai paciai dienai,ju irgi gali negaut.Nes mums uzdrausta isvezt daugiau nei 3 brangius daiktus i ta pati adresa..TAi gali net ir spec laikui uzsisakyt,kol kelis kartus nepertikrins,tol negausi..
Isvis neatveze. Nors, siandien 2 buvo atvaziave, o tas svarbiausias parase, tipo, oi missed you. As ant kelio stovejau beveik, vairuotoja is LT laikiau pora valandu laiko, nes laukiau kada duotu laiku atvaziuos. Mirk/gyvent turejo buti siunta gauta siandien. Siaip, man pastoviai su DPD problemos. Tos foto neatitinka realybes, bile ka nufotkina, bent pora vairuotoju prigavau taip daranciu. Ateina, nufotkina, iseina su siunta. Nemato, kad pas mane kameros.
O galejo ir koks naujas vairuotojas vaziuot..Tavo adresas toks nelabai jau aiskus KAs nezino,tikrai nera lengva rast..O jei leke,praleke,tai ir nukardino kur pakeliui Bandyk skambint i DPD,sakyk,kad namie buvai,kad tegu pagal locakija paziuri,kur nukardintas siuntinys Buna,kad atveza tada
Limcamca, isivaizduoju kaip nervai sukilo tokiu metu
Nu ka, atostogauju iki pirmadienio