Aplekiau maistines-LIDLA ir lietuvine Einu dabar dar masinas nuplausiu,kad jau toks geras oras O paskui koja ant kojos ir skaitysiu-niekas nemaiso
Ka skaitai?
Ai,turiu ir ta ,,Santarama".Bandziau skaityt,nu nelipo visiskai..
manęs nemėto, o prie reklamų pripratau, jų visur pilna.
giega, kur užuolaidas užsakinėjai? Šia vasarą miegamajam keičiau, dėl tos pačios priežasties, pirkau per ebay, bet jau tokia reta ir skysta, kad viskas iš toliausiai šviečia, kas kambary vyksta o langas tai nuo lubų iki grindų, galvojau iš LT atsivešiu, ten ir pasirinkimas didelis ir pačiupinėt yra kur, bet korona namie paliko sėdėt
https://www.amazon.c...1_t1_B00QGX8ZR0
Nes man ant tokiu langu reikia..O palanges dar geliu pridetos.
Ilgas uzuolaidas irgi Amazonej pirkus,tik jau neberasiu kurias..
https://scontent-lhr...amp;oe=5FCFFF4D
Limcamca pajūris koks 40min peškute, miškas 5min, renkuosi pastarajį
Na 40 min tai toloka pedint, nebent jei oras geras su suniu prasieit. Mes sia vasara Hastingse taip ir nebuvom, net keista, siaip po kelis kartus nuvaziuodavom.
Man SM irgi smagiau rasyt, mesingeri daug tu zinuciu, kol atkasi kur baigei skaityt, po to pamirsti kad kazka norejai paklaust ar parasyt. Na bet smagu vistiek matyt pazystamus veidus.
LAbukas
Ruosiuos pamazu darban.Po laisvadieniu ijungiu skaneri,vet kazkas jame pasikeite Nu gal teisingai suspaudinejau Bet kol kas nezinau dar keik darbo,dar neuzsikrove
Laba,
as jau irgi darbe sedziu 😏
labas rytas
koks rūkas pas mum, viskas tiesiog kaip piene...
kai man iki jūros min 2,5 val su mašina, tai 40 min pėstute atrodo juokas
mano kaime mažiukas Dunelm turbūt, nieko aš ten neradau, nors esu skaičiusi, kad ten ieškosi parėdų langams arba pati nžn ko noriu
Niekaip nepasiveju as jusu musu grupej nu, bet nieko - ryt nedirbu, tai turesiu ka veikt
Panos, ieskom sulankstomo siurblio, kad lengvas ir geras butu
Labas,
Tikrai labai smagu matyti senus narius
Matai koks skirtingas skonis knygoms. Nu, bet turbut kitaip ir buti negali. Man Šantaramas viena iš geriausių, įspūdingiausių knygų. Laikau namų bibliotekoje.
40 min iki jūros toloka, dar paskaičiuoti reikia, kad ir atgal teks grįžti. Tikrai geriau jau miškas. Mano vaikis iš Romfordo vakar pėsčiomis namo parėjo. Obetačiau, kad būtų lengviau orientuotis, tai maždaug 5 mylios, valandą laiko ėjo. Ot, jaunimas.
Dunelm man labai patinka. Esu pirkusi ir indų ir patalynės, viskas kokybiška, gražu.