Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

ačiū priėmus į dar vieną būrį  :wub: 

giega, tokia šustra, kad visus adminus apeina  :D  

Atsakyti
QUOTE(Obetačiau @ 2020 11 08, 11:55)
<p>ačiū priėmus į dar vieną būrį  wub.gif </p><p>giega, tokia šustra, kad visus adminus apeina  biggrin.gif  </p>

Pamokino kaii apeit biggrin.gif

Toks grazus oras,kalbinu sb eit kur pasivaiksciot,tingi.. Tai eisiu bent i kiema biggrin.gif Vel lapu prikrito biggrin.gif
Atsakyti

As dabar ziuriu, kad mes visos draugiskai ten admines  :D  :D 

Kazkoks ikvepimas uzplauke, issivaliau virtuves spinteliu pora. Visokiu senu, nezinia kiek metu nenaudojamu daiktu ismeciau. Yra tokie puodeliai, kazkada anyta padovanojo su foto. Kaip nemegstu tokiu dalyku. Tai foto nubluko, beveik nesimato, o ismesti kazkaip ranka nekyla, kol nesuduzo. Vistik dovana. Nu va, ir stovi pilni pakampiai paskui visokiu tokiu nereikalingu daiktu. 

Pilnas internetas bajeriu is Trumpo.  :D​ 

Atsakyti
Labas ir aš grupėn noriu bigsmile.gif čia biški viešai rašyt nesinori, o skaitau jus nesustojant rolleyes.gif
Su Giega dar vis meeto nepadarėm čia mano kaime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 08 lapkričio 2020 - 21:55

Na bet Puga, ot kokia, skaitai ir nieko neparasai.

Atsakyti

QUOTE(Heida @ 2020 11 08, 20:28)
<p>Na bet Puga, ot kokia, skaitai ir nieko neparasai.</p>

Nu visai ane, su tavim dar rimtai pakalbėt reiks, neklausai manęs visai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 09 lapkričio 2020 - 02:19

labas rytas :)

Pūga įvarė su visa pūga  :D 

Nežinau kas man vakar užplaukė, bet matyt, kad nebuvo žadėto lietaus, tai perkasiau savo gėlyną, nors jau tariausi sau, kad viskas nurauta, nukarpyta ir iki pavasario pamiršt. Bet atvežė užsakytus augalus, tai kai įsivažiavau tai ir pavariau  :laugh: 

o paskui dar nuterėm, kad cepelinų norim, tai ir tuos draugiškai nulipdėm  :essen:  va, taip ir nutinka kai išeiginės ir karantinas, buvom sutarę pas draugus į pirtį, bet va kaip planus gyvenimas koreguoja, atidėjom iki kažkada  :ax: 

Atsakyti
LAbukas

Vis dar laisvi pirmadieniai biggrin.gif Biski ilgiau pamiegojau,paskui lovoj FB grupe perskaiciau biggrin.gif Nu bet vis tiek man SM labiau patinka bendraut,nei ten biggrin.gif
Prisigalvojus darbu siandienai,tai jau reiktu pamazu ir pradet biggrin.gif
Noriu siandien tas uzuolaidas isskalbt,grindis isblizgint,plaukus nusidazyt ir dar maistines aplekt biggrin.gif Ai ir valgyt padaryt biggrin.gif Istraukiau nukaulintos vistienos,nesugalvoju,ka gamint g.gif
Atsakyti

SM ir man labiau nei FB patinka, vien dėl didelio lango, bet FB privalumas, gali pasižvalgyti, kas kaip atrodo  :rolleyes:  

o tai šiandiena ne tik spalvas, bet ir emocijas pakeičiau, na spalvą tai sąmoningai keičiau, manydama, kad tik sau, o visa kita tai naugat kažkaip gavosi, kol nagus tvarkiausi  :nail: žemes rausiau su pirštinėm, bet vistiek nagainų grožis nukentėjo.

Pas man visa višta su visais kaulais bus šiandiena, į orkaitę bus supakuota ir tiek reikalų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 09 lapkričio 2020 - 12:35

As beveik viska nuplanuota padariau,liko maistines ir pietus biggrin.gif Isskalbiau uzuolaidas ir dvejos nuo mazu langu tokios nebegrazios paliko biggrin.gif Nu senos jos,o ir pastoviai ant saules,nuo jos ir sutrukinejo.Tai jau uzsisakiau naujas biggrin.gif
Atsakyti
O jūsų nemėto iš čia? Nes aš vakar kol atrašiau tris kartus mane išmetė.
Mes su drauge pora val miškais prasiėjom dabar reik namus apsimėtyt ir reiktų front garden susitvarkyt, gėles nukirpt likusias, žolę nupjaut rolleyes.gif bet tyngiu ax.gif
Atsakyti

Laba, 

Kaip karantinas, taip geras oras. Gaila, kd dirbti tenka, o po pietu jau bus tamsu i miska lyst  :unsure: 

Puga, jums pajurys prasiejimui toli? 

Man SM jeigu veiktu butu faina, bet FB privaciau. TAs labiau patinka. O, del veikimo tai jo, reklamu milijonas, ismeta, neprisijungi. Vargelis toks. 

Atsakyti