ačiū priėmus į dar vieną būrį
giega, tokia šustra, kad visus adminus apeina
As dabar ziuriu, kad mes visos draugiskai ten admines
Kazkoks ikvepimas uzplauke, issivaliau virtuves spinteliu pora. Visokiu senu, nezinia kiek metu nenaudojamu daiktu ismeciau. Yra tokie puodeliai, kazkada anyta padovanojo su foto. Kaip nemegstu tokiu dalyku. Tai foto nubluko, beveik nesimato, o ismesti kazkaip ranka nekyla, kol nesuduzo. Vistik dovana. Nu va, ir stovi pilni pakampiai paskui visokiu tokiu nereikalingu daiktu.
Pilnas internetas bajeriu is Trumpo.
labas rytas
Pūga įvarė su visa pūga
Nežinau kas man vakar užplaukė, bet matyt, kad nebuvo žadėto lietaus, tai perkasiau savo gėlyną, nors jau tariausi sau, kad viskas nurauta, nukarpyta ir iki pavasario pamiršt. Bet atvežė užsakytus augalus, tai kai įsivažiavau tai ir pavariau
o paskui dar nuterėm, kad cepelinų norim, tai ir tuos draugiškai nulipdėm va, taip ir nutinka kai išeiginės ir karantinas, buvom sutarę pas draugus į pirtį, bet va kaip planus gyvenimas koreguoja, atidėjom iki kažkada
SM ir man labiau nei FB patinka, vien dėl didelio lango, bet FB privalumas, gali pasižvalgyti, kas kaip atrodo
o tai šiandiena ne tik spalvas, bet ir emocijas pakeičiau, na spalvą tai sąmoningai keičiau, manydama, kad tik sau, o visa kita tai naugat kažkaip gavosi, kol nagus tvarkiausi žemes rausiau su pirštinėm, bet vistiek nagainų grožis nukentėjo.
Pas man visa višta su visais kaulais bus šiandiena, į orkaitę bus supakuota ir tiek reikalų.
Laba,
Kaip karantinas, taip geras oras. Gaila, kd dirbti tenka, o po pietu jau bus tamsu i miska lyst
Puga, jums pajurys prasiejimui toli?
Man SM jeigu veiktu butu faina, bet FB privaciau. TAs labiau patinka. O, del veikimo tai jo, reklamu milijonas, ismeta, neprisijungi. Vargelis toks.