Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

As jau po darbu mirksiukas.gif JAu ir drauge skambina,klausia-ka veiksim biggrin.gif biggrin.gif Reik tik su MB susiskambint,iki keliu dirbs,kiek laiko namo vaziuos..Ir ar i svecius eisim,ar patys sveciu sulauksim biggrin.gif
Gal ir man koki pyraga iskept g.gif turiu Sarlotes recepta,karta kepiau,bet suverciau visa norma miltu iskart,ko siaip neikad nedarau..Ir ju kazkaip per daug gavos..Toks kietokas tas pyragas gavos..
Atsakyti

Labas rytas,

prikele anksciausiai MB, i servisa masina isvare, tai skalbenke uzstaciau ir vel i lova ilindau ☺
Zada net iki +16 siandien, reiks i kiema islyst. Gal zinot kaip elgtis su spalvotom kalijom? Paskaiciau kad rudeni reik iskast jas, taip ir padariau, bet tai kur laikyt, namie tai silta labai, o lauke vel nepaliksi. 

Atsakyti
LAbukas

O man pavyko biski ilgiau pamiegot,7 pabudau biggrin.gif
Del kaliju nezinau...Bet gal nera cia jom per salta,juk net ziema retai buna minusine tempa g.gif gal net iskast nereikejo g.gif O jei jau iskasei,tai gal i koki sandeliuka padet reikia g.gif

MB pas dantiste eis,as irgi galvoju nuvaryt,paklaust reikia..MAn luzus saknis po karunele,reikia traukt.Buna,kad traukia ir iskart implanta stato.O buna,kad pirma istraukia,uzgydo,tada tik stato.Idomu kaip man..Jei iskart statytu,tai po svenciu ir uzsiimciau..O jei reikia traukt,tai gerai butu dabar issitraukt ir irgi po svenciu uzsiimciau statymais..
Atsakyti

Dantys, prabangos dalykas patapo, ziauriai viskas brangu.

Kalijas iskasiau nes mazai zydi, kai nuperku, tai pilnos ziedu, o kitais metais, i lapus iseina, paskaiciau kad reik iskast ir pavasari vel pasodint. 

Atsakyti

Sveikos, 

Oras fantastiskas, reikia apsimetyti darbus ir eit i kiema tvarkytis. Nuodeme tokiu oru grycioj sedet - taip sakydavo, mano seneliai  :D  :D

Vakar atsventem mazylio gimtadieni. Nebuvo jokio baliaus, karantinas, gi  :D  :D Nors, jis pas mane ir taip nesvestu, nemegsta baliu, didesniu susiburimu.  :4u: Pas mane virziai perauge. Nu grazus, zali, bet toookio didumo, i sonus issikraipe, kad visai negraziai atrodo. Galvoju, gal maziukais sukeisti? Ana karta fermoje maciau visokiu spalvu, bet velgi, nezinau ar cia grazu dirbtinai dazyti augalai  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 lapkričio 2020 - 12:46
Lapkricio 7D biggrin.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=5FCCAF64

https://scontent-lhr...amp;oe=5FCAF9FD

https://scontent-lhr...amp;oe=5FCD908E

Sugrebiau lapus.Ant medzio dar keli kabo,niekaip nenukrenta biggrin.gif Ziuriu pilnas kiemas bambioskiu daliu-aplinkiniai kaimynai saude ,tai prikrito biggrin.gif

Fb kazkam neisejo varsketukai biggrin.gif Tiek uzsinorejau,kad ir pati kepu biggrin.gif Orkaitej.Tinginio varskecius biggrin.gif Idealus mirksiukas.gif
https://dailona.live....com/51857.html
Atsakyti

Labai fainas oras, kaip lapkricio 7 d., tikrai. Ir, geles tikrai siemet ilgai zydi. Paguoda uz niekam tikusius metus. 

Atsakyti

A, is tu varsketuku ir as juokiausi. Bet, zinokit ir man jie taip kepa. 

Atsakyti
Surijo mano varsketukus ir klausia ar daugiau ner biggrin.gif

Obetaciau, o tu turi fb? mes turim grupe mesengery,priiimtuve ir tuve ;)
Atsakyti

labas rytas,

vakar tikrai kokio nuostabumo diena buvo  :wub: 

vakar atsibudau anksčiau už vyturius  :laugh:  tai išmoviau į darbą, o grįžus pavalgiau ir tokia snūdė suėmė, kad numigau truputėlį, tada jau ir šeimyna sukilo.

Kieme darbus nusidirbom, dar  vynuogė ir visterija lapuotos paliko, o visa kita jau žiemos miegui pasiruošę :)

dargi gartraukis mano užsilenkęs jau kokius porą mėn. ir turbūt tiek pat  naujas nupirktas kampe stovėjo :blush-anim-cl: vakar buvo ta diena kai pakeitė, tai prie to pačio ir virtuvę visą persitvarkiau ir net šaldytuvą, žodžiu pavarėm visą dieną namų labui  :D o jau vakare įsijungėm  Jurgos koncertą iš mediatekos per lrt  :wub: 

žemuogės pas man panašiai krepšy atrodo, kaip pas giega  :rolleyes: o rožes nukarpiau ir sublūdijusiom neleidau žydėt trečią kartą, lai kaupia jėgas kitiems metasm.

Aš pati kalijų tai neauginu, kažkada draugė buvo davusi, bet neprigijo pas man, per mažai laisčiau turbūt, jos mėgsta drėgmę. Draugė tai neiškasa žiemai, pas ja prie baseinėlio veši kaip pamišusios. 

turiu FB  :ax: 

Atsakyti
LAbukas

As irgi sarasiuka surasius tokiu darbuku,kurie kaip ir pasimirsta padaryt,kol neprireikia ju biggrin.gif TAi pora liko nepadarytu,gal siandien mirksiukas.gif

Siandien irgi lygtai neblogas oras mirksiukas.gif Reiktu iki Costco nulekt g.gif O daugiau kaip ir jokiu planu..

Susirask Giedre Misur mirksiukas.gif Pridesiu i mesengerio grupe mirksiukas.gif Ten daugiau merginu yra,kurios cia nebeateina...
Atsakyti

Jauciu tik as, admin galiu prideti

Atsakyti