Ne ne, jokios mistikos. Zydu ultra ortodoksu gyvenimas.
Komedija rusiska,kai i siuos laikus patenja is 1982. Yra kokios 7 serijos
Dar rusiska konedija per TNT ,, gusar
irgi kaip us senoves i siuos laikus gusaras patenka
As retai ieskau intike filmu,uztenka ka tv rodo
Laba,
Mazylio futbolas irgi karantinuosis, bus laisvi savaitgaliai. Pagaliau galesiu rytais ilgai knygas skaityti. Arba reikes pasiziureti Heidos filma, atrodo idomus.
Vakar pradejom ziureti ta Giegos rekomenduota pirma, nu fain, toks lengvas, pasijuokimui, negruzinantis pries miega. Mes, tai ziurim irasus, nes lietuviska TV pas mus kompuose, nestis i lova tingisi, o ziureti telefone ne kazka. Plius, uzknisa visokios reklamos.
Jetau kaip gerai, saule islindo.
laba diena
atsukėliau su siaubingu galvasopiu, kad net gyvent nesinorėjo, o dar į darbą reikėjo dabar jau lyg gyvensiu, nors puodynė sunki dar.
žiūriu The Queen's gambit toks mini serialas, apie šachmatininkę, nžn ar žiūrėčiau šiaip sėdėdama, bet kai mezgu man tinka fonui, ir pažiūriu ir pamezgu. Boratą vyras žiūri, manęs nekabina, kažkokia pieva aš sunkiai įsimenu pavadinimus filmų, tai nelabai ir parekomenduoti galiu
https://www.imdb.com/title/tt6017756/šitą esu įsidėjus pasižiūrėjimui
Futbolas dar šią savaitę treniruotės bus, o paskui karantinan
Obetaciau,sveikateles Bet gana daznai tau galva skauda
Atidirbau.Va sandien tai trafikai visur kur tik pasisuksi.Ar cia visi su masinos islindo,kad oras blogas,ar lekia apsipirkt visi Is tikro ir namei daug zmoniu nebuvo.9 parveziau atgal,senai jau tiek daug buvo..DAbar jei parvezi,tai 2-3 tik..
VAkar Lidle buvau,tai lentynos visko pilnos.Paskui skaitau,kad vel viska sluoja,tai pasigailejau,kad kazko daugiau nepaemiau Mesu pilna kamera,prasisuksim Tik labai nenoreciau,kad vel begalines eiles i pardes butu...
O, idomus tas apie sachmatus, mano mazylis labai megsta jais zaisti. Nusiunciau jam nuoroda, gal susivilios pasiziureti.
Giega, o jeigu zmoniu nera namie jus nepaliekat kur nors? Su foto?
Jei yra kur palikt,paliekam.. Bet buna tokiu adresu,nu kur visiskai ner kur paslept,kad akivaizdziai nesimatytu.. Arba pvz gali ikist i pasto dezute,bet girdi kai suo uz duru loja.. nu gi gali sudraskyt.. Dar niekad nepalieku telefu,o siandien is tu 9 parveztu,7 buvo telefai. Nu uzsisakei,tai buk namie. Jei zinai,kad nieko tokiu laiku nebus,daryk deliveri iskart i koki surinkimo punkta.. O tai dabar man tik laika gaista ir Uz toki stopa nemoka.
Tas ,, gusaras kaip ir nesibaige,bet vietoj jo pradejo kita seriala rodyt ,,Ivanko nu irgi toks lengvas,neipareigojantis
Labukas
+3 Issitraukiau siltesnes kojines ir jau nebe maikute uzsidejau,o megztuka.Dar isbandysiu navarota masinoj Ji turi prisilt pati nuotoliniu budu,kai toki mygtuka paspaudziu is namu Ziuresim
Labas šaltas rytas
+2 mano kaime dabar, anksčiau jaučiu buvo dar mažiau, nes stogai balti balti
stebuklingų mygtukų mašiniukas neturi, tai langus teks prasigramdyti
Obetaciau,sveikateles Bet gana daznai tau galva skauda
tai, kad man dažnai galva neskauda aš paprastai sunkiai rytais išsijudinu, ypač jei pavakaroju ilgiau. Kažkoks mechanizmas nusistatęs ir nesvarbu ar anksti, ar vėlai gulu, atsibundu vienodai 6-tą. Ir be ryšio labiausiai būna savaitgaliais, kai visi leidžia sau ilgiau pamiegoti, pagulinėti, o aš negaliu ilgai lovoj vartytis, atrodo visi šonai paskausta
As irgi ilgai gulinet lovoj negaliu.. Pabundu ir keliuosi.. Kiti kavas lovoj isgeria.. Bet virtuve 1a,miegamas antram,tai negi nesies vel i lova
Laba, nubudau 10 val 😱 nieko negirdejau, nei kai MB kelesi, nei vaikas i mokykla, vyresne jau ir atsikelusi virtualioj pamokoj sedi, nesuprantu kas cia man uzejo, bet dabar sedziu kai maisu trenkta.
Nieko nesupratau su rinkimais Amerikoj, balsai dar nesuskaiciuoti, Bidenas turi nediduke persvara, o Trumpas jau pasiskelbe prezidentu, kaip lukashenka koks. Siaip tai nesitikejau kad uz Trumpa tiek daug balsuos, maniau atsikando jo per tuos metus, na bet ir tas Bidenas jau nelabai kazka, pelenai jau byra 🤔
SVeikos,
Aš jau šiandien tiek daug apvažiavau, nuo 6 ryto ant kojų, tai jau praktiškai vos ne vakaras man. 6ą ryto mano kaime buvo tik 1 laipsnis. Bet, dabar sušilo, visai gražus oras.
Mūsų gi vyro brolis Čikagoje gyvena, ir pasišnekam, tai beveik visi lietuviai už Trumpą. Ir, šiaip daug žmonių už Trumpą. Realiai būna jis nusišneka, bet sako tvarką tikrai padarė. Čikagoje net mišias už Trumpą užsakinėjo lietuvių bažnyčioje, praktiškai visa bendruomenė už jį. Va, kaip gali būti.
Užtai mūsiškiai, kad skėlė bajerį dėl rentos. Galvoju, gal man buvę darbai irgi galėtų algą iki gyvenimo galo mokėti