Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Nu tuoj Borisiukas kalbes. Ziuresim ka sakys. 

Obetaciau, o kas nutiko su maistu? Angliokai nevalgo lietuvisko maisto?

na, karantinuosimės  :B

neorganizavau grynai lietuviškos virtuvės. Tik vienas vaikis tai toks lankstesnis, o kitas labiau konservatyvesnis. Vat pusryčiams turėjau žalio, o ne mėlyno pieno, tai dėl to nenorėjo sausų pusryčių, bet kepiau blynus dukrai tai ir jis pavalgė. Dar neturėjau "normalios"  arbatos ir kolos  :D bet dėl to chebra išgyveno, išvyko laimingi ir tikisi sugrįžt  :rolleyes:

Atsakyti

Pas mus daznai nakvoja italas. Tai jam fantastiska musu virtuve. Mano vyras blynu specas, tai jis nuolat praso vyro blynu: tai su bananais, tai su nutela, tai su kumpiu. Jam, musu blynai tiesiog dieviski.  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Nuo ketvirtadienio tupesim 4 savaites namie. Nemanau kad tu 4 savaiciu uzteks ax.gif

Limcamca, kaip brolis tavo laikosi?
Atsakyti

Sveikos, 

Kaip savaitgaliaujat? O jau vejas siandien koks. Stoga plesia. 

Nova, gerai mano brolis, jam nieko ir nebuvo, tik uosle dingusi. Visiskai dingusi. Net stipriausiu kvapu neuzuodzia. 

Atsakyti

labas  rytas,

Vėjas ir pas mum ošė gerulis, dabar kiek aprimęs, bet debesis vaiko dar.

Vakar labai gražus rytas buvo, saulėtas, šiltas, o paskui jau subjuro oras kaip ir mano jaunuolio nuotaika. Vėl pralaimėjo, o ir žaidė visi kaip apsnūdę, matyt pralaimėjimų našta nelengva ir sunku pakilti.

Apie Šerėną filmą vakare pažiūrėjom, o prieš tai nemažai lyginimo buvo, kažkaip praslinko savaitgalis. Sekmadieniai man visada labai greit praeina.

Pas mus daznai nakvoja italas. Tai jam fantastiska musu virtuve. Mano vyras blynu specas, tai jis nuolat praso vyro blynu: tai su bananais, tai su nutela, tai su kumpiu. Jam, musu blynai tiesiog dieviski.  :D  :D  :D 

Tai smalsus, ragauja ir sprendžia skanu ar ne, o mūsų vienas svečias net neragavo, tvirtai nusprendęs, kad jis to nemėgsta, kad mes kitaip darom nei jie  :D na, bet vistiek kažko valgomo rado  :rolleyes:

Atsakyti

LAbukas

NA ka,mes nesilaiko taisykliu,tai vel Sestad isvarem pas draugus su nakvyne mirksiukas.gif TAis tarpukais,kai nelydavo,eidavom i kiema pabut biggrin.gif Ten ir suo,ir vistos,ir grybai-umedes-grynai pievoj biggrin.gif Bet pakirmyje,tai tik paspardem biggrin.gif KAd kitais metais dar labiau issiplestu mirksiukas.gif
Vakarienei kamade keptos antys biggrin.gif
Sekmad vel nelietingu laiku isbegdavom i lauka biggrin.gif Kai lijo,padejom seimininkam-stato tokia veranda su kubilu ir pirtim,daug visokiu lempu ten bus,tai padejom jas surinkt mirksiukas.gif
PAskui issikepem mesu,sonkauliu,papietavom ir vaziavom namo mirksiukas.gif

Noriu uosvienei padaryt toki kalendoriu su mazosios nuotraukom,bet kad ir kokios geros kokybes nuotraukas sudedu,kai istempia i A4 formata,labai suprasteja kokybe..GAlvoju arba mazint pacio kalendoriaus formata,arba is vis nedaryt biggrin.gif Visada per Photobox darydavau,gal ju paciu kokybe suprastejo,nes ir Turkijos fotoknyga gana lieva gavos g.gif

Eisiu i sportus.Liko 3d ,kol vel viskas uzsidarys rolleyes.gif Dukra irgi turbut padirbs tas 3d ir vel namie sedes..Nes ji irgi kaip ir prie sportu dirba..MArcios darbas irgi sporto klube,irgi uzsidaro..Planavo gruodi i Lenkija vaziuot,bet kad jau uzsidaro dabar,tai jau ziurineja bilietus ir ko gero vaziuos sia,kita sav...

Po gymo varysiu i Romforda,dar yra galimybe isgert kavos biggrin.gif
https://www.facebook...cXTEF1hIBaANK59

Cia,kaip ir antram lockdownui,nu bet ir dabar gi tinka biggrin.gif
Atsakyti

Laba 

Giega, ar skanu antys kamade? MB nusipirko sukikli griliui, tai bandysim savaitgali gal koki kebaba suvert ir kept, tikiuosi oras leis.

Man iseigine, bandau namus tvarkytis tarpuose tarp dukros paskaitu, isitaise virtuvej, o paskaitos tiesiogiai vyksta, negaliu nei triuksmaut, nei po virtuve smirinet.

Dabar galvoju, o kaip dovanas supirkt Kaledoms, aisku internetu galima, bet man taip patinka gyvai, eini parduotuvej, kazka grazaus pamatai ir paiimi, o internetu reik labai konkreciai zinot ka pirkt. 

Atsakyti
Antis tikrai labai skaniai gavos mirksiukas.gif Tik kazkaip ilgai kepe g.gif Mes ciela avies koja iskepem per 1,20h.O cia tos antys,ivyniotos i folija kepe geras 2h..
O sonkauliai(pirktiniai,kur dezutese buna,gatavai pamarinuoti)kamade man nelabai patiko,kazkokie isauseje..Nors gal ir perlaike juos..Kepe kartu su jautienos gabalais,tuos irgi perkepe,sausi gavos,nes norejo,kad be kraujo butu..Vnz,su tuo kamadu reik labai zaist biggrin.gif
Viena pakuote tu sonkauliu buvo namie likus,grize is sodybos issikepem.Nu ir zinok daug skaniau,nei is kamado biggrin.gif Bet sakau,ten perlaike..

As irgi mastau apei dovanas..Man labai patiko sitie puodeliai
https://www.amazon.c...e...172&sr=8-23

GAlvoju seses mergaitei.11m zaislu jau nebedovanosi,is rubu irgi jau sunku pataikyt...Gal toki puodeli ir draugei nupirksiu mirksiukas.gif

Dukra uzsiprase kailiniu tapkiu.TKMaxxe 30£,bet palauksiu Costco,ten pernai buvo po 25.Siemet dar nemaciau..

TAi tiek dovanu jau sugalvojus biggrin.gif Mazajai nesugalvoju ka pirkt,nes pilni namai tu zaislu biggrin.gif Patinka metyt kamuoli-turi laikyt sukimo lanka,tai galvoju gal ta vaikiska kase ir nupirkt g.gif Nors tokia kaip ri vasarine dovana,nu bet ka daryt,kad ir gimke jos per Kaledas biggrin.gif Reikia dvieju dovanu biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Pagal viska turetume atsidaryti gruodzio 2 diena, bet jeigu Giega ir toliau taisykliu nesilaikys tai nei mes, nei jos dukra ir marcios darbu tures  :bijau2:  :laugh:  :laugh: Giega, tikiuosi supranti, kad juokauju  :laugh: 

Apie dovanas dar negalvojau, vis neprarandu vilties parlekti sventems i LT. Siaip, man parduotuves neaktualu, as ar taip ar taip viska online perku. 

Mes vakar irgi pralosem, Obetaciau  :wink: Bet, kovesi bachurai iki galo, ispudingai zaide. Tik labai nesaziningas teisejas pasitaike, tai esant lygiosioms ir likus porai minuciu iki pabaigos skyre 11 m baudini, nu kuri tai faktas, kad imuse mums. Na, tas ivartis praktiskai isgelbejo musu bachurus nuo gavimo i skura, nes jau tokie agresyvus priesininkai buvo, kelis kart susikabine buvo ir stumdesi, dauzesi. Visai nesmagiai. Kaip suprantu, tai futbolas uzsidaro. Nors, treneris atsiunte nuoroda, renka parasus, raso peticija, kad issaugotu vaiku futbola. 

Uztai mano vyras nuo vakar iekso kur apsikirpti. Eiles visur ilgiausios. Gerai, kad blata pas saviske turiu, tai ryt visi vyrai kirptis  :laugh:​ 

Atsakyti

Panos, ka ziurit siuo metu? Baigem su vyru ziureti Emily in Paris, ir nebeatrandam ka gero faino. Bandem ziureti Borata 2, bet visiska kazkokia nesamone. Vakar pabandem ziureti Gangs of London, man biski ziauroka. Ideju reikia. 

Atsakyti

As prasta patareja, nes megstu fantastika, mistika ir truputi siaubo. Siandien pabaigiau sita, cia mini serialas, drama, visai toks nieko 

https://m.imdb.com/title/tt9815454/

Atsakyti

As prasta patareja, nes megstu fantastika, mistika ir truputi siaubo. Siandien pabaigiau sita, cia mini serialas, drama, visai toks nieko 

https://m.imdb.com/title/tt9815454/

Bet, cia ne mistika ane? 

Girdejau apie ji geru atsiliepimu, o ir aprasymas sudomino. 

Atsakyti