Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Cia kaip kam. Kiekvienos organizmas diktuoja savas salygas... Zodziu pries gamta nepasokinesi biggrin.gif

Giega, tu apie lietuviu restorana bectone sneki? Jei kaip, tai man butu labai jau toli vaziuot ax.gif

Kaip pas mus gatvej namus perka bigsmile.gif Per siuos metus kiek zmones pardavinejo namus, tiek ir nupirko. O turejom 4 namus for sale nuo pirmo lockdown ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 spalio 2020 - 21:04

Mes esame Tier 2, negalima susitikti indoors. 

11906232.jpg?type=article-full

Atsakyti

Man 43 ka tik suejo, o jau pora metu kaip yra "tie" pozymiai. Nesamones prasidejo, dare visus skanus, tai taip ir sake, ankstyva menopauze. Bet, mano gimineje visos moterys turi ankstyva menopauze. Ta proga idejo spirale, kad lengviau butu. 

Atsakyti
O skaitet,kaip angliokas apejo visa sita sistema?UZregistravo firma(uz 6£) su 0h namie,idarbino visus namiskius,visi dirba 0h,vadinas jokiu mokesciu.Ir namie rengia konferencijas,nes darbiniai reikalai neieina i situos ir gali bet kokio dydzio but.

Nova,galima i Juoda balta,ji arciau,ji ant A13 mirksiukas.gif
O galima ir namie biggrin.gif MAno kaimynai nestukalina,o coronos nurodymu mes nelabai laikomes biggrin.gif
Atsakyti

Nesupratau apie ta anglioka. O kas jam is to, kad idarbino nedirbancius namiskius?

Atsakyti
Giega, man rodos kad susimeetinsim Costoj mirksiukas.gif netikiu kad kavinukes tuscios, kad zmones neuzeina kavos isgert ax.gif jei ka - mes is vienu namu biggrin.gif bet juk shopingai tai dirba, tai ka, ar neuzdaroj patalpoj zmones renkasi ax.gif

Ideta ir man spirale buvo... Iskrito, neatlaike didelio spaudimo biggrin.gif

Nematau savo avataro ax.gif ar jus matot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 spalio 2020 - 22:17
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 30, 20:15)
<p>Nesupratau apie ta anglioka. O kas jam is to, kad idarbino nedirbancius namiskius?</p><p></p><p></p>

Nu pvz dukra kaip ir mano seima,bet gyvena atskirai,jau kitas ukis.. o taip idarbinta,jau gali i ,,darba” atvaziuot mirksiukas.gif

Imeciau i mesengeri ta straipsni.

As matau Novos avatara.
Kavinese ir as manau,kad susitinka is skirtingu ukiu,tik ne daugiau 6 asm.

As pirm vaziuosiu i Romforda,tik dar nezinau kelinta..
Atsakyti
As imsiu offus apie viduri lapkricio. Gal kita savaite jau duosiu zinot. Gal ir iseis susibegt mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

NA ziuresim kaip cia toliau bus.Jei uzdarys vel visas kavines restoranus,tai ir nebebus kur susitikt biggrin.gif

KAzi nuo kada dirba tie siukslynai g.gif ismeciau viena ciuzini,bijau,kad sulis,tai is vis nebepakelsim net i masina idet biggrin.gif Reik isvezt greiciau biggrin.gif

Atsakyti

labas rytas,

dėl meeto jūs netempkit į naktį taip sakant, kitą savaitę Borisas tarsis dėl visuotinio karantino, kad išgelbėtų Kalėdas  :ax:

paskutinės atostogų dienos, nors ir namie, bet irgi greit praėjo. Užsakyti augalai neatvyko man norimu laiku, tai sodo darbai nusikelia į kažkada.

Kokia proga tas pizamu vakarelis?Helovyno ar siaip?Tik seima ar sveciu turesit?Negalima gi sveciu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

pižamvakaris buvo jaunuolio su dviem draugais, proga buvo senas pažadas. Per Velykų atostogas neįvyko dėl karantino, vasarą per gimkę irgi dėl tos pačios priežasties. O dabar kaip ir neviršijom šešių personų.

Betvarkės nebuvo, vaikinukai viską susitvarkė, man beliko tik patalus išskalbt, sūnus prasisuko su siurbliu ir viskas  :rolleyes: kilo šiokių tokių niuansų su maistu, bet badu nemirė  :D

Atsakyti

Laba, 

Vaje, kad nesmagiai prapliupo lietus, ne nosies is namu negalima iskisti. Kazin ar rytoj futbolas bus su tokiu oru. 

Del to anglo, na yra kategorija zmoniu, kurie ivestus apribojimus, taisykles priima kaip kazkokia bausme. Apejes taisykle, isivaizduoja, kad kazka laimejo, ir nesupranta, kad kol zmones vieningai neprades laikytis ju, tol mes sedesim karantine, ko pasekoje musu ekonomikai bus tikrai blogai, ypac su ateinanciu Brexitu. Turizmo sektorius dabar vos laikosi. Ir tas virusas non stop. Man gaila vaiku, kiek jie be issilavinimo normalaus "kabos". Todel, man nesunku pasedet namie.. vardan sviesesnio rytojaus, taip sakant  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Nu tuoj Borisiukas kalbes. Ziuresim ka sakys. 

Obetaciau, o kas nutiko su maistu? Angliokai nevalgo lietuvisko maisto?

Atsakyti