Ryt tai dar dirbu.MB neaisku iki kiek dirbs..KArtais iki 15h,kartais ir ilgiau..Nuo to priklauso,kada namo gris,nuo to priklauso ar eisim pas ka i svecius penktadieni
Laba,
Aciu uz sveikinimus! Gera diena buvo. Is ryto sveikino vyrai, plesiau is LT atsiustas dovanas. Tada su vyru vaziavom shopintis, vaikai nepanoro kartu. Biski apsipirkau visokiu kojinyciu, maikyciu, flanelines pizamos. Jau senai ieskau kokiu naminiu treningu, nu nieko gero nera. Radau tokius normalesnius Primarke, bet bendrai gaunasi 20 svaru. Biski suabejojau, galvoju is Primark nusitampys greitai. Jau einant namo sakau, uzeinam greit i Gap, ir va ten issirinkau. Gap outletas kur yra. Kelnes, dzemperis, super susiderinau. Vyras buvo uzsakes prabangu restorana, bet prikalbinau atsaukti, nes per ta Corona niekur normaliai nepasedesi. Tai visa seima vaziavom pietu i Pizza Express. Nu tikrai, meniu turi atsidaryti per Qkoda, susimoketi per Qkoda. Atnesa viska, padeda ant gretimo staliuko. Paprasiau pipiru, atnese ta pipirine, prie akiu nudezinfekavo. Ai, jau geriau namie pavalgyti, kokiu steiku issikepti. Jeigu turetum paprasta telefona, tai nei meniu neatsidarytum ir nepaziuretum. Nori eiti i WC turi uzsideti kauke. Gal vistik geriau namie. Grizom, nusimaudziau, isokau i pizama ir taip gera sampaniuka namie gurksnot. Senatve?
O dovanos visos geros, ypac visu demesys, skambina, raso. Nu ir taip visu pasiilgau, nu negaliu, greiciau baigtusi ta Corona korone
Giega, gavau knygu, sese atsiunte Petro imperatoriene. Senai norejau, pas mus UK sunku ja gauti. Gavau dovanu kuponu veido proceduroms. Cia drauge is savo salono palepino. Gavau auksine grandinele ant kojos. Gavau visokiu grozio priemoniu: Jo Malone kvepalu, kuno losjona, ranku krema, duso zele. Rituals kaukiu, drusku voniai, kuno kremu. White company ranku krema - mano mylimiausias. Clarins seruma, krema, duso zele. Zodziu, viskas tinka ir patinka.
Heida, su kitos temos panomis pries metus mes uzsisakinejom maikes su tokiu uzrasu. Turiu pazistama is bengalu, kuri gamina maikes, kalendorius, ir kt priemones su visokiais uzrasais. Bet, kaip idomu. Mes sugalvojom ta uzrasa, jai parodem, ji prigamino maikiu. Pareklamavo pas save, ir dabar ziuriu, tas uzrasas toks ant bangos patapo. Bet as galvoju, nu kazin ar iseiciau i viesuma su uzrasu pradaryk buteli biski alkoholiskai skamba
Nova, kaip tavo sveikata?
Dovaneles liuks ipatingai Jo Malone
Heida, kokiuose shopinguose buvot? romforde Ka pirkot gero?
Nesuprantu as tos savo sveikatos gal kad nemiegojau pora naktu, o gal kad menesio galas, darbo daug, nu jau tokia nusikalus jauciuos. Tempa stovi ant 37, nei pirmyn, nei atgal. tai saltin pakrecia, tai slapia visa sedziu...ir vis galva paskausta. Apart situ dalyku, jokiu daugiau simptomu nera. Tai nemanau kad koronke
Limcamca,geros dovanos
Viena pazistama pasakojo,kai restorane svente savo gimke.JAu ir buvo tik 6.Muzikos restorane neleido,jie dar prase,kad ijungt,nes tik jie vieni 6 ir tebuvo,bet -ne.Atnese torta,zvakuciu uzpust negalima.Dar kazkas buvo,nebepamenu..Bet sake tikrai geriau butu namie pasvente,nei sitaip prabangiam restorane
Na ka-penktadienis ir kaip visada kazkas darbe nutiko Vel sugedo linija,vel krauna viska rankom.. Automatiskai vel mes veliau baigsim,nei galetume..
Gal koki meetuka pasiplanuokim apie viduri sio men. Gal tiesiog Costoj kavos isgert diena as turesiu pora dienu iseiginiu, tai galeciau ir ryte, ir diena, ir vakare
Ir priedo keicia kompiuterine sistema,ta irgi vis dar uzluzta. Nu bet isivaziuos..
Man dar puses truksta..
Del meetuko sutinku As pirmad visada laisva. Kitom dienom 17h jau visada namie,pavalgius,pailsejus
Heida, kokiuose shopinguose buvot? romforde Ka pirkot gero?
Nesuprantu as tos savo sveikatos gal kad nemiegojau pora naktu, o gal kad menesio galas, darbo daug, nu jau tokia nusikalus jauciuos. Tempa stovi ant 37, nei pirmyn, nei atgal. tai saltin pakrecia, tai slapia visa sedziu...ir vis galva paskausta. Apart situ dalyku, jokiu daugiau simptomu nera. Tai nemanau kad koronke
Romforde buvom, nusipirkau batus rudeninius ant zemo kulno, o tai jau buvau likusi tik ant aukstakulniu, jie man labai grazu, tai vis kokius nusiperku, o nesiot nepatogu, retai uzdidedu, tai tik kaupiasi. Dar pora megztuku ir namini komplektuka, nezinau kaip ji uzvadint, na ne treningas, is tokio lyg megzto materiolo, plonas ir svelnus. Panom dar truputi sio bei to.
Nova, kad pagal simptomus, tai klimaksas panasiau, o ne corona 😬
Apie koki mytuka kalbat, panos. Taigi negalima skirtingiems namams susitikti viduje, tik lauke.
Limcamca, mes laikytumems distancijos
Man atrodo, bare net neleis susest prie vieno stalo zmonem is skirtingu namu ukiu.
Nova, spardykis aisku, bet nieko nepadarysi, vistiek ateis, siaip jau pirmieji simptomai pasireiskia 10 metu iki tikrosios menopauzes. Man 44 bet buna kad kartais nakti ismusa prakaitas ir sirdis pradeda duotis, ne daznai, bet pasitaiko, ir mmm kartais uzveluoja net pora savaiciu, vistik senka hormonu atsargos 😏
Dar variantas-i lietuviska,ten tikrai taip grieztai neziuri Buvom nesenai mes ir draugu seima,sedejom prie vieno stalo,atnese ta paprasta bendra meniu-knyga.Atsiskaitem grynais ir nieks nieko
Ai,pasakojo,kad baliukas buvo ar 15 zmoniu,tai jie susodinti buvo prie keliu staliuku,nu kad prie vieno 6 zmones butu Ir tarpukai padaryti.Nu kaip ir atskirai,bet kartu
KAzin teisa,kad kam velai prasidejo mm,tam ir ta menopauze veliau gali prasidet...As 14m tik susirgau,tai dar kol kas jokiu simptomu nejauciu..Nei mane prakaitas musa,nei tempos kyla.,nei nuotaika keitaliojas..