Vyras pirmas grįžo, tai jis ir rūpinasi vakariene. Man tinka bet kas, pas jį viskas skanu.
Nova, o kur tu perki cielą gabalą šonkauliukų? Aš, tai tik Sainsburys randu, atskirai supjaustytus.
Laba, sonkaulius ir mes megstam, musu seimai perku 2 juostas, kad butu apie 1300-1400 gr, tai uztenka sociai, Morrisone tik juostom ir pardavineja, nebuna susmulkintu.
Kelmus prisimenu is vaikystes baliu, stovedavo kaip stalo puosmenos, tik jie budavo kaip saltas patiekalas. Nesu gaminusi kelmo niekad, gal reiktu pagamint kada, ten i viduri lyg farsas dedasi?
Sveikos,
Pas mane šiandien diena bėgime. Mažių vedžiau pas stomatologą, nu tas vargšas vaikas. Vis genda ir genda jam dantukai. Dabar vieną, nuolatinį siūlo traukti, jaučiu reikės nueiti pas kitus stomatologus, konsultacijai. Arba, pas lietuvius.
Ir, vis moralizuoja, kad daug cukraus, blogai valo. Jau to cukraus atrodo mes taip apriboję, nėra taip, kad maniškiai valgytų visokių skanėstų, saldumynų ar gertų negerų gėrimų. Na, sulčių visada namie yra. Bet, jas perkam natūralias, ne bet kokias, arba patys daromės. Dičkiui ne taip genda, o mažiui labai. Dabar išrašė naujos dantų pastos, su daugiau fluoro.
Vakariene vėl vyras rūpinsis, nes man dar tėvų susirinkimas vakare.
Užpildžiau vakar visų statusus, bet atsakymo negavau. Heida, tu gavai jau?
Pinigeliu tikrai pakainavo sitas brexitas, o dar net nepabaiga, ir is vis neaisku kada ta pabaiga bus
As dar apie tavo vaiko danti galvoju, tikrai gal pas lietuvius nueikit, visur dabar tik raso, kad netraukt savu dantu, galima isgelbet ir atkurt bet kokia likusia savo danties dali. Kita vertus, jei nemokamai idetu implanta gera, gal ir visai neblogai.