Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Man is naktinio turgaus praeita sav atveze lasisos file,po 10£ uz kila mirksiukas.gif Puse iskart suvalgem,dabar antra puse istraukiau biggrin.gif

Aga,tik atvariau i gyma,kai dejo tiesiai i langus.. Bet va namo vel graziai grizau biggrin.gif

Labai nesibastysim.. Uzeisim pas soninius kaimynus,gatves gale-lietuviai biggrin.gif kitoj gatvej gimines gyvena, salia -ju draugai. ir uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti

nei ledų,nei griaustinio pas mum ir gerai  :good: 

lašišą irgi pirkau, bet kol kas tik žuvienės išviriau. Dar uodegos galą palikau pyragui ir visiems po gabalėlį kada iškepsiu.

Mūsų gatvėj visai nieks nesipuošia, parsinešiau ir aš savo moliūgus nuo prie angio, terasoj įkurdinau, maža ką  :B saldainių turiu, bet netikiu, kad kas eis  :irnesakyk: 

Atsakyti

Priminkit, kada oficiali Helovyno diena? 

Atsakyti

Priminkit, kada oficiali Helovyno diena? 

Šeštadienį  :hmm: 

Atsakyti
Labukas

Su gimtadieniu,Limcamca 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O helovynas visada buna spalio 31d,siais metais iskrito sestadieni mirksiukas.gif
Va tikroji helovyno prasme biggrin.gif visai reiktu man tokio dzemperio biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Priedas  85754EB7-193D-45E7-BAD8-935B12B0DCFB.jpeg   505,78KB   0 Parsiųsta kartų

Su Gimtadieniu, Limcamca 😘

Atsakyti

Giega, fainas dzemperis 😀 As va tokia maikute buvau uzsidegus nusipirkt, taip man ji i aki krito

Pridėta:

Atsakyti

labas,

ir aš su gėlėm pas Limcamca, būk laiminga 

Pridėta:

Atsakyti

ir dreskodas žiūriu šioks toks yra  :D  tai man prie širdies šitai buvo 

Pridėta:

• Priedas  1.jpg   93,8KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Puse dienos su savo panom prasishopinom, pilna zmoniu visur, panasu kad nieks coronos nebijo, negaliu pykt, nes ir pacios be butino reikalo po tas pardes vaiksciojom.  

Atsakyti
Limcamca,ar pasigirsi ka dovanu gavai biggrin.gif

NA,siandien as bulviniu blynu prikepiau,dar rugsciu kopustu sriubos mirksiukas.gif Dabar jau ir ilsetis galima.NAmie eilinis bardakas,bet ai biggrin.gif

Atsakyti

aš su reikalu važiavau į pardes, bet žmonių tikrai daug, akimirką net pagalvojau, kad šeštadienis. 

Namie ne bardakas, bet rytoj turbut bus kaip po karo, pižamvakaris pas mum  :rolleyes: 

giega kokia nekantri, leisk žmogui šventę švęst  :P 

Atsakyti