Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Mb irgi gana daznai pataiko divanas,nors yea ir nepataikes biggrin.gif Kazkada pirko auksine grandinele, nu kaip ir grazi, bet ji daugiau kaip kolje,kasdien nepanesiosi,o i balius as turiu grazesniu. Vnz taip ir guli gal 2x teuzsideta..
O kvepalus tai tureciau parodyt konkrecius,nes jis uosles visiskai neturi, tai pagal save neisrinktu biggrin.gif

Keicia darbe kompu sistema, skaneris vis dar neprisijunges.. Pirmos bangos vairuotojai dar neisvaziave,o jau antri atvaziuoja. ner nei kur masinu statyt nei siaip praeit.. vnz eilinis bardakas biggrin.gif
Atsakyti

Ir dar lietus kiaurai merkia.. ane?  :D​ 

Atsakyti

Labas,

Jau antradienis,kur lekia laikas?! Nespėju kartu  :B

Obetačiau, linkiu laimėjimo rytoj  :4u:

Parpylė futbolą, vėl. Nosys nukabintos, bet tai ką dabar, sportas yr sportas. Maniškis įmušė įvartį, parsinešė komandos apdovanojimą, bet neguodžia bernioko.

Sekamdienį varėm plovo degustuoti pas gimines, nusipirko kazaną. Tai prie to pačio ir vyno padegustavom naminio, man vynas labiau patiko nei plovas  :rolleyes:  Grįžus dar rinkimus pastebėjau, kas LT valdžioj bus, o kur pirmadienis pralėkė net nžn, nieko nenuveikiau, bet taip jau yra išeik iš namų ir dienos nėr, ir ėjau visai ne dėl savo reikalų, tai net pavargus vakare buvau  :B

šiandiena jau moliūgas džiovintis paruoštas, florentinų prikepiau, planuose kugelis vėl  :D  ir gal dar keksiukų reiktų išsikept  :hmm:  draugų šeimyna užsuks, o anie tokie saldumynų mėgėjai.

Bastučio ir aš ėjau googlint  :D matyta daržovė, bet mano virtuvėje nebuvus. 

Limcamca kaip brolis? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 27, 08:15)
<p>Ir dar lietus kiaurai merkia.. ane?  biggrin.gif </p>

Toks lietus dar puse velnio biggrin.gif Nemerkia jis kiaurai mirksiukas.gif
1,5h susivelinom is depo isvaziiot,tiek kaiko galejau anksciau darba baigt. Na bet jau namie mirksiukas.gif

Obetaciau,ant lauzo gaminot plova? Mes vasara gana daznai uzsikmam plovo darymu mirksiukas.gif
Kugeli tingiu kept,bet gal veliau kokius bulvinius blynus prakepsiu.. Nors dabar privalgius,nieko nenoriu biggrin.gif
Atsakyti

Obetaciau,ant lauzo gaminot plova? Mes vasara gana daznai uzsikmam plovo darymu mirksiukas.gif
Kugeli tingiu kept,bet gal veliau kokius bulvinius blynus prakepsiu.. Nors dabar privalgius,nieko nenoriu biggrin.gif

ant ugnies  :mirksiukas: laužu negalima pavadinti, suvirinta tokia kronelė, tai atviros ugnies nėra. Lietus lijo, tai su laužu nekas būtų buvę.

Bulvinius blynus mėgstu, bet dažnai pritingių prie jų stovėti, tai kugelis išsigelbėjimas  :B

Atsakyti
Sveikos mergicos 4u.gif

Mes kugeli su vistiena sekmadieni valgem. Draugai bulves kur pries pora men atveze, jau vyst pradejo, nors ir shede laikom. Namie jau seniai sudyge butu buvusios ax.gif

Vakar man taip salta buvo. Visa diena kojos ir rankos saltos kaip ledai buvo, veidas dege. Siandien pasimatuoju ryte tempa - lyg ir bande per 37 persirist unsure.gif visa diena vel tiek negerai jauciaus. Lyg ir kaulus sukt nori...Nu bet negaliu eit pagulet - menesio galas gi. Darbo daug...
Prigersiu tuoj vaistu ir lipsiu virsun. Tempos lyg ir neturiu dabar. Nu neduok D kokia bacila uzpuls unsure.gif

Atsakyti
Labukas

Nova, 4u.gif

Kazkada pirkdavau lietuviskas bulves maisais..Bet irgi-nei padet kur,tuoj vysta,dygsta.. O dabar ir nebevalgom ju tiek.. Tai kokiai sriubai labai gerai tos baby potatoes mirksiukas.gif O jei ka rinciau zadu gamint,tai tiek ir nusiperku. Man viskas -ir cepelinai-iseina ir is anglisku bulviu biggrin.gif
Atsakyti

laba

*nova*  :4u:

neklausia, aišku, bet pasidalinsiu. Man kai parsideda tokia neaiški savijauta visada imu ciberžolės šaukstuką, ant galiuko to šaukštuko juodų pipirų ir vandens stiklinę, nėr nei skanu, nei britku, bet pačioj pradžioj nuo visokiu peršalų labai gelbsti, na bent man  :ax:

neesam pirkę bulvių maišais nei lietuviškų, nei angliškų.

Per tuos orus tokius, o dar  sėdėdama namie baigiu apkerpėt, vakar vakare nors knygą pabaigiau skaityt, o tai savijauta tokia tik valgyt ir gulėt  :oh:

Atsakyti

Laba, 

Nova, sveik  :4u: 

Mano rytinis ritualas kefyras, saukstas alyvuogiu aliejaus, ciberzole, pipiras. Is kitos temos tokia moteris rekomendavo, ji daug ismano. Man labai skanus kokteilis, ipratau. 

Mes bulviu irgi neperkam maisais. Man visos tinka ir angliskos ir  lietuviskos. Ana karta, sustojau naujoje fermoje nusipirkti pora svogunu. O, lietus pyle kaip is kibiro, atnese man pardavejas visa maisa. Sakau, nereikia maiso, man tik pora galvu. Eik tu sako, kol as tau istrauksiu tai perslapsim abu (lauke ten) ir kaina ta pati bus 1 svaras. Imk visa maisa, suvalgysi. :D​ Tai dabar pas mane visi patiekalai su svogunais  :D  :D 

Atsakyti

Labas,

Nova, kaip sveikata?

Limcamca, kaip brolis, serga, ar tik testas teigiamas buvo?

Dabar visokiu virusu pilna ir taip, tai vos gerkle pradejus skaudet ar suslogavus, jau pirma mintis, kad ta corona nelemta.As parsisiuntus turiu Pau darco ir Cat’s claw kapsules, tai vos tik kuris namie pradeda sniurksciot, iskart liepiu gert. Ziuresim kaip pasiseks si ligu sezona pragyvent. 

Atsakyti
Visai neblogas oras siandien mirksiukas.gif As net ir striuke nusiemiau,nors ryte depe ir su pirstinem buvau biggrin.gif

Svogunu pvz prie saslyko,as nemegstu..Ir jei kazkur ju daug,irgi nepatinka.Bet siaip praktiskai dedu i visas sriubas-o jas verdu bent 2x savaitej biggrin.gif
Planavau bulviniu blynu kept,bet grizau namo ir pamirsau savo planus,uzsikaiciau koldunu,nes nieko gatavo nebuvo biggrin.gif Privalgiau tai kur cia dar tuos blynus kepsi biggrin.gif Vakarienei lasisa bus,jei spes atsilt..
Uzsisakiau gyma.DAbar net i sale reikia uzsibookint.Bet ir gerai,zmoniu neperpildyta,masinai vietos visada yra..
Jau prasidejo klases,bet jos arba man netinkamu laiku,arba tos,kurios man nepatinka biggrin.gif

Siandien darbe vel dovanu gavom-toki neperdidziausia moliuga,jam pjaustyt irankius,maiseli saldainiams det ir girlianta su siksnosparnais biggrin.gif PAsipuosim namus mirksiukas.gif Planuojam eit saldainiaut i tuos namus,kurie bus pasipuose mirksiukas.gif Apeisim pora gatviu aplink namus.
Saldainiu ir as nupirkus,jei kas uzeitu mirksiukas.gif
Atsakyti

As lasisa idejau kept i orkaite, vakar Morrisone visa nupirkom, tik po 6£ kilas. 
Oras tai tikrai buvo neblogas, tik dabar nesenai net su ledukais pradejo pilt ir griaude.

O helovyno neuzdraude svest, na vaiksciot po namus? Siaip tai niekur neskaiciau kad butu negalima, tik darbe kazkas kalbejo, kad lyg ir negalima.

Atsakyti