Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

rytas labas,

saulė iš pat ryto, bet naktį nulijo, tai šlapia.

Vakar dažymo darbai įvyko :) dar kieme gėlyną apsitvarkiau, kitą savaitę jau turėtų užsakymas atvykti, tai persodinimo darbai nusimato.

O iš prieglaudos laisvai gali pasiimti? Kažkada skaičiau, bet tikriausiai ne iki galo susikaičiau, kažkaip su tinklais man kieme kažkas užkliuvo, pagalvojau, kad pas mum be šansų tai įgyvendinti. Mažiaus klasioko katė kačiukų turi, tai dabar vaikšto ratais aplink mus ir rodo foto kokie gražūs, kokie mieli  :B 

Pas mano mamą meino meškėnas buvo, toks išdidus ponulis tikras katašunis, su savo charakteriu meilėm ir nemeilėm. Vaikų labai nemylėjo.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 23, 08:47)
<p>Laba, </p><p></p><p>As i kirpykla siandien, pusei dienos. </p><p></p><p>Giega, ten gi baisuline eile Costco. Tik 15 minuciu uztrunka? I kuri Costco tu vaziuoji?</p>

I LAkesido mirksiukas.gif Aha,eile ten baisine atrodo,bet eina ji tikrai greitai mirksiukas.gif Praktiskai niekad nestovi,o tik eini eini...Bet vis tiek nervina biggrin.gif

Amziais.KAi tik penktadienis,taip kokia nors nesamone biggrin.gif Vel keicia darbe sistema,pakeite skanerius..NA mano skaneris gana greit ryte uzsikrove mirksiukas.gif DArbo metu tik biski pagliucindavo-puse klaveturos veikia,puse sunkiai,kol suspaudai zmogaus varda..

DArba pabaigiau,jau stoviu ant raudono sviesoforo ant tokios dideles ziedo/sankryzos,nusukt i autostrada reikia ir i depa mirksiukas.gif Skambutis-naparniko skaneris is vis uzsilenke,ar galiu as savo duot...TAi pusiau pazeisdama taisykles-daug zmoniu taip is tikro vazineja,is pirmos eiles skersai i ketvirta biggrin.gif TAi ir as panasiai,atsargiai,su posukiais apsukau ta zieda biggrin.gif Nes jei jau i autostrada nusukciau,tai uzsilauktu jis,kol as sugrizciau..O laikas tai ir jam eina...

NA bet jau namie mirksiukas.gif Tuoj eisiu i gyma.MB jau irgi pakeliui namo,bet kol jis parvaziuos,as jau ir is sportu grizus busiu biggrin.gif

Einu skalbima viena uzstatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo,vis del to reik i Costco vakare vaziuot biggrin.gif Aikstele tai pilna masinu,jau tikrai sakom suksimes biggrin.gif Bet privazisvom-nei vieno zmogaus eilej,visi iskart eina mirksiukas.gif
Apsipirkom,ramu bus kelias sav biggrin.gif
Atsakyti

sveikos gyvos, kuo gyvos  :rolleyes: 

šiandiena anksčiausiai pabudau, tai kad nesišlaistinėti po namus skaičiau knygą, o paskui dar užmigau ir atsikėliau kaip po mūšio, savijauta tokia sudaužyta  :oh: Įvaldžiau imbierų arbatos su citrina, ūkio darbus šiek tiek apsidirbau, į trumpą šopą išlėkiau su mažium, o grįžus jau kavos ieškojau.

Buvo planuose kugelis su vištiena, bet teko planus pakeist ir gavosi tiesiog vištiena  :ax: išsigastroliavom šiek tiek iš namų ir koks gražus ruduo  :wub: Mano kaimas ne toks spalvotas, neteisingi medžiai auga  :laugh: 

o dabar vėl lyja ir dar koks vėjas, nusipirkom lidle kalėdinio vyno, na, bet nuplaukia vėlesniam laikui, MB nakčiai darban pakvietė, tai nuėjo grožio miegelio numigti  :rolleyes: o man taip nagai niežti kokių siūlų užsisakyti, o davusi žodį sau nieko nepirkti, kol nesumegsiu turimų, o turimi tik kojinėm belikę, o jų nenoriu megzti, žodžiu malda be galo, bet dabar dar ir viešai pasiskelbiau, tai gal atsilaikysiu.

Atsakyti

Sveikos, 

Aš ryte savo maršrutą apvažiavau, visus paštus, maisto parduotuvę. Žmonių daug mažiau, kažin ar čia dėl viruso ar dėl vaikų atostogų. Nors, dėl vaikų atostogų ir anksčiau gatvės ramesnės būdavo, bet ne ant tiek. 

Vakarienei kepiau aštrią menkę su Pak Choi makaronais. Pak Choi tai lietuviškai, kiniškas bastutis. Vat kaip  :D  :D 

Dabar ant sopkės prisėdau padirbti, katinas šalia įsitaisė, kad knarkia, kad knarkia  :D  :D 

Vėjas ir pas mus didelis, stogą kelia. Nors lauke visai nešalta. 

Obetačiau, linkiu laimėjimo rytoj  :4u: 

Atsakyti

Labas.

Pasivaiksciojau su suniu, visai geras oras, bet jau vakar kokia liutis buvo. 
Teko goglint, kas tas yra kiniskas bastutis, neragavus as jo, nors parduotuvej esu pakilojus, ar skanu? 
kepsim avies mente ir vista ant bbq, bus dviem dienom.

Atsakyti

Laba,

Dabar jau prasigiedrijo. O futbola mums atsauke del lietaus ir vandens aiksteje. Svarbiausia atsauke, likus 2 minutem iki isejimo is namu. Tai futbolistas nere atgal i lova, o mes su vyru isvaziavom prie juros pasivaikscioti. A taip a taip jau buvom su batais, pasiruose eit. Vejas taip gerai galva prapute, papusryciavom, tai dabar jau praktiskai galiu eit miegot. O ir miegas ima  :D​ 

122851547_2735815653372684_3655025294507

Atsakyti

Nezinociau ir as to bastucio (pak choi) jeigu  nebuciau gaminusi vieno patiekalo. O, siaip jis tinka labai prie azijietisku patiekalu su soja ar austriu padazu, imbieru. Ir apkepus jau su daug kuo gali maisyti ar noodles makaronais ar troskiniais kokiais. Sainsburys randu. 

Atsakyti

LAbukas
Isvarem savaitgaliui pas draugus i sodyba,vakar tik grizom,bet ir toliau namie tinginiavom biggrin.gif Perziurejom savo laidas ir viskas biggrin.gif Nervina mane tie laiko sukiojimai...PAbudau anksciausiai,bet dar isejo pasnaust valandziuke biggrin.gif

KAs tas barstutis ir as ejau googlint biggrin.gif Macius,bet tikrai nezinojau pavadinimo.O ir nepirkus niekad..GAl ir reiktu pabandyt kada ..

Siandien laisva.UZ valandos eisiu i gyma.Paskui mazoji lieka man biggrin.gif Reikia iki uosvienes nuvaziuot biggrin.gif Liuks-Korona,ta neisileidzia i namus,tai kieme persnekesim pora zodziu ir varysim namo biggrin.gif DAr i Argos reikia,palei lova lemputes sugedo.MAno jau senai uztrumpinus,bet uztekdavo MB puses..Dabar jau ir MB sugedo-pati savaime tai uzsidega,tai uzgesta biggrin.gif Reik nupirkt tokias pacias,patinka man jos biggrin.gif
Dar namus apsitvarkyt.Gi per savaitgali taip nieko ir nepadarem biggrin.gif
Atsakyti

Aha, nelegaliaujat Giega, pas draugus vazinedami  :D  :D  :D 

As tai dirbu siandien. Vaikai atostogauja. Vyras duodasi po prekybcentri man dovanos ieskodamas  :D​ 

Atsakyti
Hastingsas nepatenka i ta teritorija,kur negali eit i svecius biggrin.gif

O uzsiprasei kazko ar sava nuoziura perka biggrin.gif

As aplekiau jau visus shopingus,prisipirkau ko reikia ir nereikia biggrin.gif Einu dabar namus apsimetyt..TAs lempas pakeist reikia biggrin.gif
MAzoji dabar labai Anna is Frozen vaidina,tai mociute nupirko suknele biggrin.gif Tik kazkur iseje pasivaiksciot,dar nemate biggrin.gif Idomu kokia reakcija bus,nes dabar uzsirisa mano skara ir laiksto po namus dainuodama-let it go,let it go biggrin.gif
Atsakyti

Si karta daviau ideju, nes visko turiu, nera kazko ko labai reikia. Tai saves palepinimui norejau kvepalu, grozio priemoniu prabangesniu. Tai va, sarasiuka ri daviau.  Siaip nemegstu uzsiprasyti konkreciai. Mano vyras puikiai isrenka dovanas, visada pataiko. 

Koks niekam tikes pirmadienis. Parejo broliui teigiamas Corona testas. Lietuvoje. 

Nusizude viena is Bengalijos kaciu veiseju. Na, ji ex veiseja, tokia skandalinga asmenybe buvo. Bet, kai isgirdau, tai gyvenimas nuo vaikystes nelengvas. Niekam nereikalinga, nemylima. 

Atsakyti