labas rytas, kaip tamsu šiandiena, apniukę net namuose atrodo
*nova* kabutėse turbūt darbas reikėjo parašyti, išleidžia atostogų, viskas kas priklauso. Tik įvyko toks niuansas, kuris man užtruko laiko ir sudegino truputį nervinių ląstelių, vienok, nei mano rūpestis nei ką, bet vat tokia esu už visus pasinervinti Žodžiu iki karantino viename pastate buvo dvi kompanijos, kurios samdė kompaniją, kurioje dirbu. Po karantino viena persikėlė į kitą pastatą, aš toliau dirbu jose tik skirtingu laiku. Raktus turiu vienus dviems pastatams. Prieš kelias savaites pasakiau, kad išeinu atostogų ir reiktų dar vieno raktų komplekto, nes pavaduos ne vienas žmogus ir pasakė, kad viskas ok. O penktadienį vakare pasakė, kad jie naujų raktų neduos ir turiu palikti raktus jiems kai baigsiu darbą, o palikt tai negaliu, nes reik varyt į kitą pastatą. Vienok, tai jie persikraustė tai ir naujus raktus turėjo duot, o jie tiesiog perprogramavo ir viskas, o dabar vat gavosi kas gavosi. Penktadienį vėlai vakare menedžerė dar pas man atvažiavo atvežė atsarginius raktus ir paprašė, kad pirmadienį ryte nunesčiau į ofisą, kad jie galėtų perprogramuoti, na ir nuėjau, tai vėl ten visokio plauko niuansai prasidėjo, galiausiai paskambinus savo valdžiai raktus palikau, išėjau atostogų, o šiandiena jau mano bosas į susitikimą pas juos važiuoja
giega, per savo valymo karjerą teko ir privačius namus valyti, bet dabar tik ofisus pasilikau, paprasčiau kažkaip.
dėl helovyno tai info neieškojau, bet viena pažįstama sakė, kad policijos puslapyje rekomendacijos tėvams su vaikais užsiimti, piešti ir jei jau eiti "saldainiauti", tai kai jau ras kur šviečiantį moliūgą, tada tėvai patys duoda vaikui saldainį nžn kiek tai tiesa ir kaip tai vyks realiai, nes bent jau mūsų gatvėje nieks nesipuošia, o kasmet keli namai ten tokius labirintus išstatydavo...