Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

tai kolkas nieko baisaus, tik i svecius vaiksciot negalima 😏 pasidariau covid antikuniu testa siandien, issiunciau, lauksiu atsakymo.

Atsakyti
Mes dar planavomes saslus sekmadieni su draugaus keptis. Net nezinau kai cia dabar reiks daryt.... ax.gif Tipo, kieme galim sedet... rolleyes.gif

Heida, jus ar ruosiates antram lockdownui?
Atsakyti
LAbukas

Aga,mes irgi suplanave ryt i svecius..O ten dar masinai lapuka uzdet reikia,nes aikstele privati,o ji pasiimt pas consierza reikia,tai aisku nieko jis neduos..NA ziuresim..

Biziako dar nematyt,bet gal sis ateinantis sestadienis jau bus paskutinis laisvas..Nors..Kol pardes dar dirba,mums darbo truputi maziau biggrin.gif VA kai vel viskas uzsidarys,tada jau mes suksimes..Nors vel gi-vairuotoju daug prisieme,tai irgi issidalina ant visu ir ner to siaubingo biziako.
Tas pirmas lockdownas toks netiketas buvo,tai tada ir lakstem.
Siandien 115 stopu turiu.Idealiai mirksiukas.gif Kol kas pagal skaneri apie 14h baigsiu mirksiukas.gif PAtinka man taip biggrin.gif
Atsakyti

labas,

o pas man ryt priplanuota darbo, taip pagerintai prieš atostogas ir vaikams akių patikrinimai  :ax: jokių svečių ir į svečius, bet sekamdienį po fulės turbū bus  arba svečiai, arba į svečius, uošviai atvažiuoja. Bet mūsų kraštas dar laisvas kolkas sąlyginai.

Atsakyti

Heida, jus ar ruosiates antram lockdownui?

Ruosiames kaip, darbe ar namie?

Jei darbe, tai mes vienodai dirbam ar karantinas, ar ne karantinas, tik lankytojai neileidziami, bet jie dar nebuvo ileidziami nuo pirmo karantino, kaip uzsidarem pavasari, taip ir neatsidarem. Geriausia kad kokie darbininkai, aptarnaujantis personalas, soc darbuotojai ateidavo ir ateina savo darbo dirbt, bet va GP daktaras tai gyvai akiu neparode nuo ziemos, visus gydo per telefona ir skype.

O jei klausi namie, tai nieko nedarom, nesiruosiam, ka ten prisiruosi.

Atsakyti
Jau nebaigsiu 14h,telefai dar neiskrauti,truksta 25.. Sako apie 15 min dar..
Atsakyti
Na kadangi nuo rytdienos nebegalima sveciuotis,tai siandien varysim i svecius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Velyva as siandien, daug reikalu buvo. Mano dukterecios vyrui patvirtinta Corona, Lietuvoje. Anei vieno simptomo. Vat, kaip buna. 

Atsakyti

Man rodos kartais tie testai i kazka sureaguoja ir duoda klaidinga rezultata. Pas mus darbe buvo diagnozuota keliems gyventojams, skirtingu laiku, skirtinguose skyriuose. Jiems nepasireiske jokie simptomai, dar jie juk niekur neiseina ir niekas ju aplankyti is gatves neateina, corona nebuvo nustatyta nei vienam darbuotojui, tai is kur tie teigiami testai. 

Atsakyti

Du testus dare, abu teigiami. Nezinau ir as. 

Atsakyti

Na jei du is eiles teigiami, tai turetu but teisinga, tiesiog besimptomis nesiotojas. 

Atsakyti

Labas grazuoles, visos tyliai karantine sedit? 🤨 as tai dirbu, noriu namo, na kaip visada 😏

Atsakyti