Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Mano futbolistas treniruotis susiruose. Asmenine treniruote. Niekaip nenukalbinu. Isprotejimas

Atsakyti

pas man saulė žeme ritinėjas, gražus oras pro langą, o lauke vėsoka.

rožės apkarpytos, drožlių nededu, pasodinus esu kažkokių gėlių, auga kaip kilimas, žydi kartais ir rožėms numetus lapus, žaliuoja/mėlynuoja kiaurus metus, žolės neauga. 

futbolininkas irgi treniruotėn ruošiasi, sekmadienį  į kaulus gavo, bet mano žvaigždė parsinešė komandos apdovanojimą  :D 

Atsakyti
QUOTE(Obetačiau @ 2020 10 13, 15:58)
<p>pas man saulė žeme ritinėjas, gražus oras pro langą, o lauke vėsoka.</p><p>rožės apkarpytos, drožlių nededu, pasodinus esu kažkokių gėlių, auga kaip kilimas, žydi kartais ir rožėms numetus lapus, žaliuoja/mėlynuoja kiaurus metus, žolės neauga. 

Kokios geles?Imesk parodyk?

Siaip neblogai atrodo ir tos drozles,bet kas kelis metus reik viska keist..

https://scontent-lhr...amp;oe=5FAC17AD
Atsakyti

labas iš ryto :)

kai parduotuvėse pasirodė kalėdinė atributika dar vasarai nepasibaigus, kažkaip pasistebėjau sau tyliai, bet pagalvojau rinkodara yra rinkodara. Bet šįryt mačiau kaimynę, kuri savo verandą jau puošė Kalėdoms, o aš dar svarsčiau rudeninę puokštę su voratinkliais susiorganizuot, moliūgų neužaugų savo priengyje pasidėjau, o pasirodo, kažkokia ne ant bangos esu  :laugh:

Kokios geles?Imesk parodyk?

Siaip neblogai atrodo ir tos drozles,bet kas kelis metus reik viska keist..

https://scontent-lhr...amp;oe=5FAC17AD

labai gražios tavo rožės  :wub:

aš jaučiu apsigyrusi busiu  :geda:  savo rožes tik pernai sodinau, bet šiuos "kiliminius" augalus esu išbandžius prie kaimynų tvoros, kur po tujomis nieks neauga. Tai ryte kuičiausi bandydama prisimint kaip vadinasi. 

Ajuga

Vinca major Variegata

ir mano kampukas  :blush-anim-cl:

Pridėta:

Atsakyti

Laba, 

Kaip pas grazu pas jus abi, taip tvarkinga. 

Tikrai Obetaciau visai nemadinga  :D  :D  ka nezinai, kad jau laikas Kaledoms ruostis  :D  :D 

Vakar apie 21.30 prie namu ant mano keliuko apsiverte masina. Nu, taip konkreciai ant stogo. Svarbiausia, nieko negirdejom. Per langa tik isgirdom kazkoi sujudima ir svytureliu sviesas. Paprastai avarijas girdim, nes buna greitis, o paskui koks smugis. O, cia taip idomiai, tyliai. Bet, uztai paskui puse nakties policija baladojosi, kol nuvilko ta auto. 

Beje, vel vanduo is vamzdzio bega ant mano keliuko. Tik kitoje vietoje. Nu, griuk negyvas remontininkai  :D  :D​ 

Atsakyti
PAs vienus zmones,pravaziuoju pro sali,eglute istisai priekiniam kieme papuosta biggrin.gif PAs mano kaimynus krumas lemputem apkabinetas,irgi kas vakara ijungia biggrin.gif

As tai tikrai nepuosiu is anksto biggrin.gif PAsipuosiu kokia antra trecia gruodzio savaite biggrin.gif Juk dar pirmiau halovynas turetu but biggrin.gif KAzi eis vaikai rinkt saldainiu ar ne g.gif sakiau nusipirksiu saldainiu,namus papuosiu,jei kas uzeis,isileisiu biggrin.gif MAzoji jau irgi prisimena helovyna,sako-eisim saldainiu rinkt.Nezinau ar mokykloj cia juos mokina,ar tikrai pernai metus prisimena..TAi sakem gal ir aplink rajona apeisim,uzeisim kas bus pasipuose..

KAip man cia dabar nepamirst tu geliu pavadinimu biggrin.gif Vis tiek be kitu metu nesodinsiu..
Atsakyti

As sakiau musu kaimynams su mazais vaikais parasysiu, kad uzeikit su vaikais. Nors, kai pagalvoji, tai tas vaiku saldainiavimas yra nieko tokio, visai nekaltas. Kai paziuri, mokyklose isvis artimas kontaktas, nekalbant jau apie kitas istaigas ir pan. 

Atsakyti
LAbukas

TAi va,kad per ta helovyna gi i namus nekvieti-tarpdury paduodi saldainiu ir viskas.
NA ziuresim.Saldainiu nupirksiu,bet jei bus uzdrausta,tai niekur ir neisim biggrin.gif

NA ka,lygtai orai vel pagerejo,bet nebelyja biggrin.gif VAziuoju darban mirksiukas.gif
Atsakyti

laba lietaus rytą  :rolleyes: 

visą savaitę rodė lietų, bet kol kas 2/2 , gerai būtų, kad dabar išsilytų ir paskui nelytų kokias dvi savaites, kai atostogausiu ir vaikam atostogos, vis smagiau išeit kur kai sausa.

pas Limcamca tai kažkokia mistinė gatvė. 

Pas tą mano kaimynę tai visada papuošta ta veranda, virtuvės palangę pagal metų laikus ar kokios šventės tematika puošia, bet vat šiemet kažkaip be helovyno. Saldainių nusipirkau dėl visa ko  :) Šiemet būsim namuose, tai gal kas užeis

Atsakyti

Obetaciau, o jus kokiame lygyje, na tame tier skaitotes? Yra pas jus kokie vietiniai apribojimai?

Atsakyti

Obetaciau, o jus kokiame lygyje, na tame tier skaitotes? Yra pas jus kokie vietiniai apribojimai?

medium, kol kas visi bendri reikalavimai.

Atsakyti
Tai ka, nuo sestadienio pereinam i kita lygi unsure.gif ne uz kalnu kitas lockdownas blink.gif

Giega, ruoskis biziakui biggrin.gif
Atsakyti