Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

turiu ir as tokias kelnes, net kelias, patinka man jos. Giega, ta suknele su taskiukais labai grazi. 
Blyn ziurim rinkimu tezultatus, bet kaip gali taip but kad valstieciai pirmi, nu negaliu patiket kad zmones uz juos balsavo 😱🤯 viena paguoda, kad nors pasaulio lietuviai uz juos nebalsavo.

Atsakyti

Kraupuva kazkokia. Negaliu patiket. 

Vis dar tikiuosi, kad nors ir ciut, bet permus juos. 

Atsakyti

LAbukas
Nebalsavau,tai ir nesinervuoju,kad tuos ne tuos isrinko biggrin.gif

Mes vakar vel pas draugus nuvarem,uzsisakem cepelinu is Vidos Bistro.Bet tokia kaina susimokejom,kad daugiau niekad is ten nebeimsim blink.gif Tuo labiau,kad saldyti.Zinau,nes viena pazistama dirba ten,pasake,kokius patiekalus patys gamina,ka tik isverda is saldytu..Nu tai as ri pati galiu nusipirkt tu paciu saldytu cepelinu ir issivirt blink.gif Ir kainuo man tik 2£,o ne 10 blink.gif UZ porcija blink.gif DAr suprasciau,kad restorane valgau,kur ir padavejai moket,ir lekstes isplaut...O cia sudejo i vienkartinius indelius ir valio.
Anksciau 7sv buvo,nu dar dar..

KAzko nugara nuo vakar skauda..Ar tai perpute,ar tai pasitempiau...GAlvoju eit i sportus ar ne g.gif
Istisai neskauda,tik kai nepatogiai pasikreipiu..
DAr varysiu iki Romfordo.Grazint suknele,nusipirkt dazu plaukam..Uzsisakius nauju laku nagams,gaila,kad tik ryt poryt ateis..Siandien laisva,persilakuociau..
Atsakyti

Laba, 

As siandien kelis darbus vienu metu dirbu. Ir jau pavargau, galetu jau ir vakaras buti :)

As balsuoju, nes turiu lietuviska pasa ir jauciu pareiga. Politika nesidomiu, dazniau balsuoju uz ta, uz ka protingi zmones Lietuvoje siulo. Konservatoriu valdzioje nenorejau, bet jie geriau, negu valstieciai. Plius, tikiuosi Simonyte bus premjere, o ji man labai patinka. Na, o musu atstove panasu bus Armonaite. Nieko nezinau apie ja, paskaiciau, kad 50 ant 50 ir gerai ir blogai zmones atsiliepia. 

Giega, cia 10 svaru kaina uz viena porcija? Isprotejo visai  :blink:  :blink: 

Man irgi nugara skauda. Bet, as zinau, jau atrinkau su metais. Tik pradedu sildytis sedynes auto, taip ir nugara pradeda skaudet. Matyt, per daug pasildau, paskui saltis ir vat, negerai. 

Vaziuosiu rytoj nagus tvarkytis. Nemoku namie. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 12, 13:14)
Giega, cia 10 svaru kaina uz viena porcija? Isprotejo visai  blink.gif  blink.gif </p><p></p><p>

Man irgi nugara skauda. Bet, as zinau, jau atrinkau su metais. Tik pradedu sildytis sedynes auto, taip ir nugara pradeda skaudet. Matyt, per daug pasildau, paskui saltis ir vat, negerai. </p><p></p><p>Vaziuosiu rytoj nagus tvarkytis. Nemoku namie. </p>

Nu taip-uz viena porcija-2 cepelinai blink.gif Sakau,pazistama dirba toj Bistro,tai sake,kad tik bulvinius blynus,kazkoki vistienos kepsniuka gyvai kepa,daugiau viskas saldyta.Kotletai,blynai su idarais,kepsniai,balandeliai,cepelinai-viskas is saldytu.Siaip neblogi tie cepelinai,bet tikrai daugiau nebepirksim.

As labai retai jungiu ta sedynes sildyma.Nu tik kai jau tikrai labai salta biggrin.gif O jei ir ijungiu,tai tik truputi palaikau ir isjungiu..Nepatinka,kai ilgai sikna syla biggrin.gif biggrin.gif
O nugara greiciausiai nuo tinginiavimo man cia skaudejo biggrin.gif VAkar uzvakar nieko doro taip ir nenuveikem,tik po svecius trynemes,ant sofu sedinejom biggrin.gif Va ir pasekmes biggrin.gif

Siandien irgi jau viska pasidariau,ka nuplanavus buvau-ir shopinga aplekiau,ir zole nusipjaut spejau,kol dar nelijo biggrin.gif Sriuba verda..Ir viskas-neber ka daugiau veikt,vel sedesiu ant sofu biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

tas Vida bistro visai isprotejo, ju kainos kaip restorano, o maista gamina greiciausiai is bebaigianciu iseit is galiojimo produktu, kam daugiau reikalinga valgykla prie maisto prekiu parduotuves.

As sianakt nubudau nuo siaubingo galvos skausmo, taip persigandau, maniau gal koks insultas jau man, nes dar nebuvau patyrus tokio keisto skausmo, net bijojau is lovos islipt ir nueit vaistu. Bet po truputi atlego, ryte paskaiciau kad cia pakausio nervas nuo neteisingos padeties gali duot toki skausma, ir tikrai kai nubudau, buvo toks jausmas kad kazkaip galva atlosus nepatogiai miegojau. Reik keist pagalve kogero.

Atsakyti

Heida, kokia nemaloni patirtis. O tau siaip nebuna, kad galva skaudetu?

Atsakyti

Buna kad skauda galva, bet nuo pakausio dar neskaudejo niekad, ir dar taip stipriai, jau nakti apgalvojau kaip cia dabar ta greitaja kviest.

Atsakyti
Labas rytas

Oho, kainos capelinu kokios blink.gif as va, priviriau du puodus cepu sekmadieni. Buvo kuom ir svecius pavaisint, ir vakar dar ant keptuves pietums kelis pasisildem mirksiukas.gif

Heida, nieko sau 4u.gif o kaip dabar jauties? Man buna kad atsikeliu ryte su galvos skausmu, ir iki pietu prasikankinu. Jokios tablietkos neuzmusa ax.gif
Atsakyti

Laba, 

As pries kokius tris metus gal, sirgau persalimu ir budavo galva palenkus toks raizantis, astrus skausmas. Tai labai irgi buvau issigandusi, kad insultas. Bet, pasirodo, taip beprasidedantis sinusitas veike. Galvojau su  sinusitu ties kakta visada skauda, bet pasirodo ne. 

Sveikatos tau, Heida!

Atsakyti

labas,

:4u:   :4u:  :4u: skaudėjusioms galvoms

Sekmadienį aplankėm leliuką, visą laiką pramiegojo, bet sakė, kad naktim nelabai kitiems leidžia miegot  :wub: 

Tada rinkimų rezultaų laukiau, to pasekmė sunkus pirmadienis  :D  vakar jau stebėjau prognozes ir galimus variantus, įdomu kaip viskas susiklostys po antrojo turo  :hmm: 

Žolę irgi reiktų pjauti jau, bet kažkaip vis nepradžiūna. Norėjau šiltnamį  susitvarkyti, bet aptikau užsimezgusių agurkėlių, tai pagailo ir palikau, jei jau sugalvojo, gal dar kiek ūgtels kol visai neatšalo.

Impulsyvus apsipirkimas nepavyko, teks grąžinti batus, per siauri. Tašiukas mažokas, bet su daug kišenių, tai kaip darbui tinkamas, tai liks.

Atsakyti
O jau oras oras..Fui veu.NA bet jau namie mirksiukas.gif Einu biski namus apmetysiu-mazoji pritysus kalnus zaislu,o pati darzely,gris tik 18h biggrin.gif Praeit neina per tuos zaislus biggrin.gif

Zole vakar istakiau nupjaut mirksiukas.gif DAr rozes apkarpiau.Kita pavasari keisiu drozles po rozem,nes jau pilna zoliu priaugo,matyt ta apatine medziaga jau gerai patrunijo.
Atsakyti