Atostogos vaikams,tai ir nuo SM atostogos KA veikinejat?
Kur musu Sachar dingo?Neidomios pasirodem
Laba,
Ne, mano vaikai dar mokosi šią savaitę ir kitos savaitės porą dienų. O, paskui atostogaus iki balandžio pabaigos. Vaikai tai pyksta, nes draugai visi namie sėdi, į parkus kviečia, o jie negali, turi mokytis dar.
Užsakiau prieš kelias dienas vaikui naują astma pompą, šiandien nueinu į vaistinę pasiimti, o ten dušo želė. Kaip gydytojas gali sumaišyti, visiškai skirtingas priemones?? Vėl, teko eiti atgal į GP, vėl siuntė receptą į vaistinę, rytoj teks pasiimti.
Kaip man šalta. Lauke atrodo net pirštinių reikia. Niekaip neatšyla.
Baigineju tvarkytis,varysiu iki maistines..Nesugalvoju,ka valgyt daryt Viskas atsibode jau...
Užvakar troškinau šonkaulius savo puode. Tai dar vakar likučių buvo. Padariau mišrainės, kartu su ja suvalgė.
Šiandien irgi nežinau ką gaminti. Sriubos pasiilgau, reikės išvirti kokią.
Apie sriuba ir as galvoju,daznai ji buna pas mus..Bet kazkaip plovo uzsimaniau..Tai jei tikrai sugalvosiu gamint plova,tai sriubos tada nevisriu
Tuoj varysiu i LIDLA,vietoj pagal mesos pasirinkima sugalvosiu,ka gamint
Reiktu kada i naktini mesos turgu varyt,nes jau visiskai isbaigem visas mesos atsargas..
Šonkauliai pas mus dažnai būna, arba kepam orkaitėje, arba verdam, arba troškinu puode. Greitai pagaminamas maistas, prie puodo nereikia stovėti, mums patinka.
Perku 4 pakelius iš Sainsburys, užtenka visiems pavalgyti ir dar kažkiek kitai dienai lieka.
Sugalvojau! Isemiau zuvies.
Drauge mano megeja sonkauliu.Jei koks baliukas pas juos,tai butinai kepa sonkaulius ant lauzo Skanu,nu bet sakau,as geriau saslu padaryciau Kepa kepa kepa kepa pilna barbekine,nuima,visi uzlesioja ir laukia sekancios porcijos Taip ir stovi istisai prie tos barbekines
Oi, baliui tai taip, nelabai geras pasirinkimas sonkauliai.
Ir, dar barbekineje kepti, tai isvis
Darbe, per langa, atrodo silta lauke. MB sake 17 pas mus rodo bet lyg atsildinet prades tik nuo kitos savaites jau greiciau galetu
Is sonkauliu darau kelma ir kauliukai, ir mesa vat turbut sekmadieni pietums ir iskepsiu
Kelmas man toks per sudetingas patiekalas kaip kasdienai
Plova verdu Atrodo biski mesos,biski svogunu,biski ryziu..Kad jus zinotumet koks puodas verda Esim 3 dienas dabar ta plova
Einu masina nusiplaut,kol isvirs tas plovas