Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

LAbukas

GAli kviestis,padovanosiu biggrin.gif Bet ten jau gatavas padazas,ne prieskoniai..MB kaip ir megsta lamb curry,bet kazin ar ten tiktu ta padaza supilt..

Na tai turi kazka namie daryt ar tik del grozio but biggrin.gif biggrin.gif Jau ir taip isvaziuoja visai savaitei,dabar Portsmute dirba,grizta tik penktad..

Ka pietums gaminsit?Nebeturiu fantazijos.Viskas atsibode..Kokiu cepelinu noreciau..Bet daug darbo...Tingiu..
Atsakyti

laba,

pas man dar tik pusryčiai vėlyvi, tai apie pietus dar negalvojau, o vakar tai tinginių balandėliai buvo  :ax:

žolės plantaciją pernai vasarą pas mum miesto centre "užtraukė", augino sau va ir ką,  kvapo tai jokio nebuvo, bet  naglumas pagrindinėj miesto gatvėj  :D

Labas rytas, 

Va, koks siandien rytas buvo, Kas ne FB, tai rodau:

labai gražu  :mirksiukas:

už lango šiandiena jokio grožio, gaila, kad kaip tik savaitgalis tai ir oras ne koks. Bet kol nelija reik šiek tiek soso darbus "apmušt". Krapai visą vasarą neaugo, o dabar, kad užbujojo, reik į kamerą susipakuot, kol nenugelto nuo bjaurėjančių orų. 

Skalbiankė jau sukasi. Žodžiu savaitgalinė rutina, kai planas - namai  :rolleyes:

Atsakyti

Laba ryta, as ir dar tik rytine kava baigineju, vaziuosim iki shopingu ir kazkur pavalgyt, mazosios gimtadieni paminesim, lietuviska torta nupirkom, tai bus desertas vakarui.

Siandien negaminsiu, o rytoj bus jautienos steikai ant grilio. Giega, kepk kugeli, darbo maziau, as pries kelias dienas kepiau, tai visa skarda suedem per karta, labai senai buvau kepus, pasiilgo visi. 

Atsakyti
PAsportavau,nei kojyciu,nei rankyciu..KAip kiti sako,kad jiems po sportu jegu atsiranda...As dabar atsigulsiu vonioj ir gulesiu valanda biggrin.gif

Heida,sveikinimai mazajai su gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kugelis irgi skanu,bet cepai skaniau biggrin.gif O jei imt is tokiu nelegaliu maistu tai jau geriau cepelinai biggrin.gif
VArysim ir mes iki Romfordo,gal irgi kur pavalgyt uzeisim,nereiks nieko ir gamint biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas sportininkems ir ne tik biggrin.gif

Heida, tavo mazajai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pusryciams viriau varskecius, pietums bus roast dinner (vista) mirksiukas.gif
Draugai ryt ant pietu atvaziuoja - cepus virsiu biggrin.gif Nu greitai jie man gaminasi mirksiukas.gif Dar trupinini pyraga siandien iskept reiks mirksiukas.gif
Apsivalyt namus ir bus vsio, uzmustas savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
As retai savaitgaliais namus tvarkau biggrin.gif Apmetau kazkiek ir gerai mirksiukas.gif Man gaila laiko. Aidku kai as anksti darba baigiu,tai man nesunku po darbo susitvarkyt mirksiukas.gif

Aplekrm shopingus. Nusipirkau suknele,brt grazinsiu.. dabar kai matuotis neleidzia,tai reik pirmiau nusipirkt biggrin.gif Gal ir nebloga ta suknele,bet jauciuos kaip bobute su tokiom biggrin.gif Nors drauge tokio stiliau nesioja,jai kazkaip tinka biggrin.gif

Dar sortus pasiemiau. Tie tinka biggrin.gif Mb kojinou triusiku,varysiu dabar kad stalciu savo persitinktu,o tai pilnas neuzsidaro,o niekas nenesiojama biggrin.gif

Kepu zuvi sau ir astunkoji mb biggrin.gif Kazi valgomas jis bus biggrin.gif

Atsakyti

Heida, su mažosios švente  :4u:  :birthday2: 

aš kaip ir giega retai savaitgaliais tvarkausi, nebent kaip šiandiena ištiko visai man neplanuotas reikalas, mano jaunikaitis sumąstė kambarį persistatyti, tai ta proga visą antrąjį aukštą ir pertvarkėm  bendrom jėgom, dar dukra stalą persistatė, aš tik savo spintos stalčius persidėjau  :laugh: baldų nestumdžiau jau. Krapus susitvarkiau, dar ir aviečių susirinkau, sutryniau, ryt prie blynelių bus niam. 

Ryt naujagimio važiuosim aplankyt  :wub:  

Atsakyti

Aciu uz sveikinimus 😘

Atsakyti

LAbukas

Pusryciams blynai ir pas mane biggrin.gif Irgi su avieciu uogiene,tik pirktine biggrin.gif
Ir krapu vakar prisaldziau,tik jie irgi pirktiniai biggrin.gif

VAkar pas draugus pavakarojom. Drauge turi internetine parduotuve,tai pasiemiau pora sukneliu ir kelnes biggrin.gif

Siandien planu dar kol kas jokiu..Dar vynas veikia,tingiu kazka daryt biggrin.gif Reikia grazint vakar TKMaxxe pirkta suknele,reikia ir i lietuvine.Bet visur galiu ir ryt suvazinet biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Su gimtadieniu, tavo mazaja, Heida! 

Va, ir baigiasi savaitgalis. Vakar tvarkiausi, vakare uzvaziavo draugai is Corby. Siandien futbolas, garderobo apziura. Praejusia savaite issivaliau savo spinta, issimatavau derinius, buvo like keli rubai ant kabliuko, antra sansa gave, taip sakant. Tai dasipirkau kelis, ir siandien suderinau viska. Kas netinka, parduosiu. Ai, dar vakar berniukus apkirpom, uzsirasiau nagu ir plauku tvarkyt. Juokiausi, po viena procedura i savaite. 

Giega, jeigu nepaslaptis, kaip vadinasi drauges parduotuve?

Atsakyti
https://hydhaus.com/

Pasiemiau sita suknele
https://hydhaus.com/...rine-wrap-dress

Ir sita
https://hydhaus.com/...-kastarry-dress

Ir sitas kelnes
https://hydhaus.com/...coated-jeggings

MAn dar rytdiena laisva biggrin.gif
Atsakyti

Aciu. Sitos kelnes fainos, praktiskai prie visko tinka, ir kokios puosnesnes bliuskutes ir megztinio. Turiu ir as panasaus stiliaus. Tik biski suabejojau ar tas leather look dar nera isejes is mados. 

Idomu buvo apziureti parduotuve. As siuo metu dar tik kuriu, ta man idomu mokytis is kitu arba paziureti kaip kiti pateike. Brand'ai tai tokie negirdeeti. Cia lyg skandinaviski, labiau, ne? 

Baigiasi balsavimas, idomu, labai idomu kas ateinancius metus Lietuva valdys. 

Atsakyti