GAli kviestis,padovanosiu Bet ten jau gatavas padazas,ne prieskoniai..MB kaip ir megsta lamb curry,bet kazin ar ten tiktu ta padaza supilt..
Na tai turi kazka namie daryt ar tik del grozio but Jau ir taip isvaziuoja visai savaitei,dabar Portsmute dirba,grizta tik penktad..
Ka pietums gaminsit?Nebeturiu fantazijos.Viskas atsibode..Kokiu cepelinu noreciau..Bet daug darbo...Tingiu..
laba,
pas man dar tik pusryčiai vėlyvi, tai apie pietus dar negalvojau, o vakar tai tinginių balandėliai buvo
žolės plantaciją pernai vasarą pas mum miesto centre "užtraukė", augino sau va ir ką, kvapo tai jokio nebuvo, bet naglumas pagrindinėj miesto gatvėj
Labas rytas,
Va, koks siandien rytas buvo, Kas ne FB, tai rodau:
labai gražu
už lango šiandiena jokio grožio, gaila, kad kaip tik savaitgalis tai ir oras ne koks. Bet kol nelija reik šiek tiek soso darbus "apmušt". Krapai visą vasarą neaugo, o dabar, kad užbujojo, reik į kamerą susipakuot, kol nenugelto nuo bjaurėjančių orų.
Skalbiankė jau sukasi. Žodžiu savaitgalinė rutina, kai planas - namai
Laba ryta, as ir dar tik rytine kava baigineju, vaziuosim iki shopingu ir kazkur pavalgyt, mazosios gimtadieni paminesim, lietuviska torta nupirkom, tai bus desertas vakarui.
Siandien negaminsiu, o rytoj bus jautienos steikai ant grilio. Giega, kepk kugeli, darbo maziau, as pries kelias dienas kepiau, tai visa skarda suedem per karta, labai senai buvau kepus, pasiilgo visi.
Heida,sveikinimai mazajai su gimtadieniu!!!
Kugelis irgi skanu,bet cepai skaniau O jei imt is tokiu nelegaliu maistu tai jau geriau cepelinai
VArysim ir mes iki Romfordo,gal irgi kur pavalgyt uzeisim,nereiks nieko ir gamint
Heida, tavo mazajai
Pusryciams viriau varskecius, pietums bus roast dinner (vista)
Draugai ryt ant pietu atvaziuoja - cepus virsiu Nu greitai jie man gaminasi Dar trupinini pyraga siandien iskept reiks
Apsivalyt namus ir bus vsio, uzmustas savaitgalis
Aplekrm shopingus. Nusipirkau suknele,brt grazinsiu.. dabar kai matuotis neleidzia,tai reik pirmiau nusipirkt Gal ir nebloga ta suknele,bet jauciuos kaip bobute su tokiom Nors drauge tokio stiliau nesioja,jai kazkaip tinka
Dar sortus pasiemiau. Tie tinka Mb kojinou triusiku,varysiu dabar kad stalciu savo persitinktu,o tai pilnas neuzsidaro,o niekas nenesiojama
Kepu zuvi sau ir astunkoji mb Kazi valgomas jis bus
Heida, su mažosios švente
aš kaip ir giega retai savaitgaliais tvarkausi, nebent kaip šiandiena ištiko visai man neplanuotas reikalas, mano jaunikaitis sumąstė kambarį persistatyti, tai ta proga visą antrąjį aukštą ir pertvarkėm bendrom jėgom, dar dukra stalą persistatė, aš tik savo spintos stalčius persidėjau baldų nestumdžiau jau. Krapus susitvarkiau, dar ir aviečių susirinkau, sutryniau, ryt prie blynelių bus niam.
Ryt naujagimio važiuosim aplankyt
Aciu uz sveikinimus 😘
LAbukas
Pusryciams blynai ir pas mane Irgi su avieciu uogiene,tik pirktine
Ir krapu vakar prisaldziau,tik jie irgi pirktiniai
VAkar pas draugus pavakarojom. Drauge turi internetine parduotuve,tai pasiemiau pora sukneliu ir kelnes
Siandien planu dar kol kas jokiu..Dar vynas veikia,tingiu kazka daryt Reikia grazint vakar TKMaxxe pirkta suknele,reikia ir i lietuvine.Bet visur galiu ir ryt suvazinet
Laba,
Su gimtadieniu, tavo mazaja, Heida!
Va, ir baigiasi savaitgalis. Vakar tvarkiausi, vakare uzvaziavo draugai is Corby. Siandien futbolas, garderobo apziura. Praejusia savaite issivaliau savo spinta, issimatavau derinius, buvo like keli rubai ant kabliuko, antra sansa gave, taip sakant. Tai dasipirkau kelis, ir siandien suderinau viska. Kas netinka, parduosiu. Ai, dar vakar berniukus apkirpom, uzsirasiau nagu ir plauku tvarkyt. Juokiausi, po viena procedura i savaite.
Giega, jeigu nepaslaptis, kaip vadinasi drauges parduotuve?
Pasiemiau sita suknele
https://hydhaus.com/...rine-wrap-dress
Ir sita
https://hydhaus.com/...-kastarry-dress
Ir sitas kelnes
https://hydhaus.com/...coated-jeggings
MAn dar rytdiena laisva
Aciu. Sitos kelnes fainos, praktiskai prie visko tinka, ir kokios puosnesnes bliuskutes ir megztinio. Turiu ir as panasaus stiliaus. Tik biski suabejojau ar tas leather look dar nera isejes is mados.
Idomu buvo apziureti parduotuve. As siuo metu dar tik kuriu, ta man idomu mokytis is kitu arba paziureti kaip kiti pateike. Brand'ai tai tokie negirdeeti. Cia lyg skandinaviski, labiau, ne?
Baigiasi balsavimas, idomu, labai idomu kas ateinancius metus Lietuva valdys.