Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Nova, uzsidarys tai ta prasme kompanijas uzdarys ar tiesiog visi dirbs is namu? 

Obetaciau, ai, as kaime gyvenu, tai pas mane yra aplink parku, medziu ir  misku daug. 

Giega, zinok ne, musu gatve labai rami buvo per karantina. Labai didelis skirtumas buvo, palyginus su dabar. 

Del zoles, tai nesu bandziusi ir tikiuosi nebandysiu. Pakankamai kaimyne pridumina. Nervina iki negaliu. Pasakem, kad pranesim councilui, tai aprimo biski. O, taip tai buvo toks jausmas, kad kartu visa kaiminyste traukiam. 

Atsakyti
Ta prasme, kad visai visai uzsidarys. Vien musu pastate jau dvi visai uzsidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 08 spalio 2020 - 23:29
LAbukas

Limcamca,tu vaziuoji tokiu laiku,kada visada trafikai biggrin.gif I mokykla,is mokyklos biggrin.gif Anksciau as i darba stengdavaus pries 7 nuvaziuot,nes vienoj vietoj bus line nuo 7,tai tiek uzsikimsdavo,kad gera pusvalandi 5 min kelia vaziuodavai..DAbar tik is namu isvaziuoju 7,aisku yra masinu,bet su antru zaliu sviesoforu i sankryza isuku biggrin.gif
Ka dar pastebejau,tai gerokai maziau lengvuju masinu,uz tai visokiu sunkvezinmiu,kitokiu darbiniu/statybiniu masinu pilna..

Dukra vis dar nepradejo dirbt.Moka jai 80%.Kaip ir galvoja,kad gali uzsidaryt,atleist..Pasiziurineja nauju darbu,bet niekur neina,nes sako-dabar neapsimoka jai is sito darbo iseit,nes jei atleis del etatu mazinimo ar uzsidarymo,ji gaus nemaza iseitine,nes atidirbus daugiau nei 5m,o ir firma valstybine.O ir dabar visai gerai namie sedet ir gaut pinigus biggrin.gif

Siandien vel nedaug darbo mirksiukas.gif TAs nedaug -88 biggrin.gif Vis tiek uzdirbsiu virs 100sv ir namie busiu apie 14h mirksiukas.gif PAtinka man taip rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tai dar gerai kad zmogus isdirbes kelis metus kompanijoj gaust iseitines. Bet ka daryt tiems kurie neisdirbe nei poros metu... Mano pazystamos dukra nuo kovo men sedi namie. Zadejo pries kaledas sugryzt, bet dabar vel atidejo. Jau nesitiki kad isviso gryz. Gerai, kad ne viena gyvena, nes nuomuojasi paciam centre buta, niekaip neisilaikytu is to ka gauna.

Musu gatvej net kaimynu masinu apmazejo biggrin.gif sakom, gal pradejo zmones pardavinet savas masinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 09 spalio 2020 - 08:31

labas rytas

koks gražus saulėtekis šiandiena, o dangus - giedras ir spalvotas  :wub:

pas mum mokyklos ( gal tiksliau tiems burbulams skirtingas laikas) skirtingu laiku atsidaro, tai dabar rytiniai kamsčiai nebūna dideli, greit juda. Tik tėvam nepatogumai, kai keli vaikai, kad ir toj pačioj mokykloj. Mano eina į skirtingas, tai pakeliui prasimėtau, o jau ir nemaži, susitvarko. O draugės trijulė skirtingu laiku pradeda pamokas, skirtingu baigia, kad ir  vienoj mokykloj, o mokykla ne arti. Didžioji pašefuot mažesnių negali, nes pirmoji pradeda pamokas, o į darbą irgi reikia.

Del zoles, tai nesu bandziusi ir tikiuosi nebandysiu. Pakankamai kaimyne pridumina. Nervina iki negaliu. Pasakem, kad pranesim councilui, tai aprimo biski. O, taip tai buvo toks jausmas, kad kartu visa kaiminyste traukiam. 

kaip nefaina tokia kaiminystė, pas mum to nėra. Apskritai labai rami gatvė, tik kitos gatvės kaimynas, kur sodo tvoros ribojasi, tai anas kartais sunervina kai 8 val. šeštadienio rytą  žolę jam nusipjauti prireikia, bet ne taip dažnai pjauna, tai sugyvenam  :ax:

Atsakyti

Labas rytas, 

Va, koks siandien rytas buvo, Kas ne FB, tai rodau:

121149535_4497048523699872_7612724692364

Atsakyti

121206682_4497049637033094_3617742977550

Atsakyti

121176167_4497049867033071_6722612769379

Atsakyti

Tikiuosi visos naujoje versijoje, neistampiau puslapio. 

Pas mane tik 8 namai, tai kaimynyste labai gera. Tik, sitie liko tokie "kitokie". Pvz kai ketvirtadieniais, 8a valanda plodavom visi, sita islysdavo ir aprekdavo. Man atrodo jai ta zole smegenis biski suminkstino, nes vasara buvom pradeje rimtai konfliktuoti. Pvz jos vaikai laisto i musu kiema, ant musu su vandens zarna. As sudraudziu tuos vaikus, tai sita atejusi rekdavo. O keikiasi, o f..inasi, o zodynas koks. Ir, aisku neapsieita be ka cia emigrantai veikiat, nors pati is Jamaikos. Paskutini karta kai buvo atlekusi, kaip tik pries musu kelione, tai jau tiesiai sviesiai pasakem, matai pas mus kameros, viska filmuoja. Ir tavo zodyna ir tavo elgesi. Ir, su kanapiu rukymu, zinok nepasigedysim priduoti. Po kurio laiko pas juos policija lankesi, zmones is councilo. Paskui ji buvo gan ilgai dingusi, galvojom jau issikrauste. Tik vyras buvo likes. Tai gal pridave kaimynai is kitos puses, nes irgi jau vos kentejo. Tai taip ramu, gera buvo, be jos. Svarbiausia, kad su vyru mes sutariame ir sveikinames ir zodi persimetam. Dabar gal pries savaite ji grizo ir jau vel jauciasi rukalu kvapas kambariuose. 

Atsakyti

Sveikos,

labai grazios nuotraukos Limcamca, maciau FB.

Mes bandem zoles parukyt per viena baliuka, bet gal ten nebuvo tos zoles, nes niekam jokio poveikio nebuvo. O taip tai ji man dvokia siaubingai, nors sako, kad jei aukstos kokybes, tai nesmirda ji, nezinau, bet gatvej tai labai jauciasi tas britkus kvapas.

Atsakyti
Ryte vaziuojant ir as atkreipiau demesi i ruka biggrin.gif

NA ka,as jau ir po darbu mirksiukas.gif Gris MB,eisim kartu i sportus biggrin.gif O siaip mintyse rusiuoju jam darbus biggrin.gif Pakeist krona signalizacijoj-moku ir as,bet kam vargt biggrin.gif Vienoj vietoj tvoroj vandens nubegimo latako laikiklis nuluzes,reik pakalt nauja.Irgi moku,bet kam paciai daryt biggrin.gif DAr ir zole gerai butu nupjaut,jei istaikysim koki sausa perioda biggrin.gif O tai gali likt iki kitu metu nepjauta biggrin.gif

Galvoju ar palikt ciuzini ant supyniu-jos uzdengtos.Bet kai vejas didelis buna,labai drasko ta uzdangala.Galvoju ar viska nupimt ir tik metalus palikt g.gif nes vis tiek jau niekas nebesisups iki pavasario..

Ai,siandien vel darbe dovanu gavom biggrin.gif Atseit kario savaite,tai visokiu kario padazu.KAzin,kur as juos sunaudosiu biggrin.gif biggrin.gif Nevalgom mes ju biggrin.gif
Atsakyti

Bet, tai ziurek Gieginas saunuolis, klauso zmonikes. Ka liepia, ta daro. Reikes man tave kavos kviesti, galesi man curry padovanot. Daznai gaminu  :D  :D 

Uzdengiau sodo baldus. Pas mane gryno medzio, bet vistiek. Nepalikciau taip ant lietaus. 

Atsakyti