DAbar skaitau,kad ir DAgenhame saudynes nakti buvo..
Laba,
Labai, labai daug darbo siandien buvo. Dar vakariene, dar futbolas ir tik dabar prisedau ant sofkes.
Mes turime draugus is Corby, tai jie visai netoli Ketteringo, taip, Obetaciau? Beje, susipazinom per SM. Vazinejam vieni pas kitus O pati as is Radviliskio. Cia, kai paminejo, tai net nusisypsojau. Turiu giminiu Panevezyje, jetau, kaip mane vaikysteje nervuodavo pusseseres su ta istesta eeee. Dabar jau pripratau
Jo, Giega, maciau policija. Nezinau ar cia su kuom susije ar eilinis reidas, bet labai tikrino visus. Ir tralus buvo atsiveze, kitas auto krove ir isveze. Ir APR kameros stovejo. Bet, mano dickis sake ir prie jo koledzo labai daug policijos buvo. Neiprastai. Ir koledze vaiksciojo ir aplink. Matyt gal kazkas tikrai kur nutiko. As tokio patikrinimo dar nesu maciusi UK.
Bet kaip tylu pas mus vakarais dabar. Vos viena kita masina pravaziuoja. Nei jokiu sirenu nesigirdi, nieko... Kaip po karo, ne gyvos dvasios nera
Noriu grazaus fotelio I miegama dar noriu lovos rema pasikeist. Bartas viena puse padraskes, tai butu gerai pasikeist
labukas
Oi be reikalo vakar masina ploviau,visa nakti lietus pyle
Siandien is vis nedaug darbo Tai susitvarkysiu ka vakar planavau Dar i kokia svarine reiks sustot,kronos reikia,signalizacijos kamera jau visa sav mirksi,tuoj uzkauks,jei nepakeisiu
Man i miegama niekaip fotelis netilptu Turim toki pufika rubam numest.. Tkmaxx kazkada pirkom. o va i Ispaniska buta tai irgi planuojam foteli nupirkt.. Tik kada ten papulsim
Giega, bet vistiek vaziuosi I darba? Nu gal tuoj jau prasides darbai, Kaledos arteja
Labas rytas,
kokie permainingi orai, tikras ruduo už lango apniukę ir lija, bet nešalta, medžiai spalvinasi, labai mėgstu spalvotus rudenius, bet čia būna, kad nuo žalio staigiai viskas užruduoja ir baigiasi grožis
mano auto juoda, niekad prieš tai neturėjau tokios spalvos ir jaučiu niekada nenorėsiu turėt
Obetaciau,daug lietuviu aplink?
girdisi kažkaip nors rumunų turbūt daugiau aplink kaiminystėje tai emigrantų nesimato.
Mes turime draugus is Corby, tai jie visai netoli Ketteringo, taip, Obetaciau? Beje, susipazinom per SM. Vazinejam vieni pas kitus O pati as is Radviliskio. Cia, kai paminejo, tai net nusisypsojau. Turiu giminiu Panevezyje, jetau, kaip mane vaikysteje nervuodavo pusseseres su ta istesta eeee. Dabar jau pripratau
Corby tai visai šalia, 20 min ir Corbyje, futbolininkas kartą per savaitę ten treniruojasi. Pas mum pagrinde draugai iš SM, buvo taip, kad kai šeimom susipažinom, tai vyrai labiau susibendravo ir liko artimesni, o moterškos tik jau prie kompanijos, o kitur vyrai kontakto nerado, bet mes kavinamės ir skambinamės.
pas mum užvakar policijos pilna visur buvo, vakare važiuojant nuo švyturėlių nejaukiai mėlyna buvo.
Nežinau tik kur, bet pažįstama sakė, kad paaugliai prisivalgė saldainių su žole patys to nežinodami, gal kažkaip susiję?!
Labas,
Nu baisu, ka tie paaugliai prigalvoja.
As nezinau kur jus matot mazesnius kamscius ar tylesnes gatves. Pas mane viskas grizo i ankstesni gyvenima, visur visko pilna. Parduotuves pilnos, kavines pilnos, mokyklos pilnos. Vakar futbolo aiksteles absol visos pilnos, man atrodo pries karantina dar budavo laisvu, o dabar ne. Pilna. Gatves lygiai taip pat pilnos, turi pastoveti, kol isvaziuosi i pagrindini kelia.
Nova, jus grizot i ofisa? Va, turiu nemazai pazistamu, kur bosai protingi, leidzia dirbti is namu. Bet, tai vistiek niekas nestoja, judesys yra.
Kazin kaip siemet bus su musu kalediniu susitikimu? Giega, tu pirmadieniais visada laisva?
As kai tarp misku gyvenu tai matau rudeni. Va, ir vakar vaziavau ir gerejausi, kaip greitai spalvos keiciasi. Butu geras oras, dar ryskiau matytusi. O, siandien vel lietus.
Limcamca avataras toks gražaus auksinio rudens kur tu gyveni tarp miškų?
pas mum irgi viskas atkutę ir pilna judesio.
esat kas žolės bandžiusios? Pamenu prieš kelis metus važiavom į Olandiją pas MB tetą, tai MB buvo labai nusiteikęs išbandyti bet teta ten tiek visko pripasakojo, kad ta žolė ne tokia kaip kažkada buvo ir pan. tai MB pabijojo eksperimentuot tai taip ir likom be žolės
Giega, bet vistiek vaziuosi I darba? Nu gal tuoj jau prasides darbai, Kaledos arteja
JAu atidirbau Nu negaliu visiskai neit i darba Be to tas mazai tai 91stopas,kaip ir normaliai I darba nesinori eit,kai koks 50-60 buna..TAda tik myliu prisuki,laika susigadini ir nieko gero neuzdirbi.
Ziuresim,kaip cia su tom KAledom bus Pernai irgi tiek extra vairuotoju prisieme,kad taip ir prasudeliavom visa sventini perioda
TAvo gatvej net ir per karantinus trafikai buvo O siiap kur as vaziuoju,tikrai jaucias,kad maziau masinu
net nezinau kaip cia pasakyt KAzkada Egipte su draugais uzsisakem kaljana su zole Ryskiai tik susimokejom uz zole,o jos ten arba 1 kruopyte buvo arba is vis nebuvo,nes poveikio tai nieks jokio nepajuto.Beje ir kvapo
Kol kas laisva Nezinau,kaip toliau bus,kaip tie biziakai prasides
Dabar man sestad,sekmad ir pirm laisvi.Jei ryt baigsiu darba apie 14-15h,tai va-dar ir penktad geras pusdienis laisvas