Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Heida, uzpildziau savo ir vaiko pasu info statusuose. Jokio patvirtinimo negavau. Isvis, tipo patikrins ir atnaujins. Nu laukiam. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 05, 16:04)
<p>Taip jau buna su anukais. </p><p></p><p>As labai megstu knygas skaityti. Bet labai truksta laiko tam. Buvo laikas, kai i futbola vezdavau toli. Tai turejau laiko ten skaityti. O dabar futbolas arti, nuvezu ir labiau apsimoka namo grizti. O namie tai ta, tai ana ir nepaimu. Vakare norisi su visais pakalbeti. Gaila, uzsidaryti. </p>

As jau lovoj atsigulus skaitau mirksiukas.gif KArtais pusvalandi,kartais ilgiau-pagal knygos idomuma biggrin.gif Buna savaitgali pabundi,bet dar tingis keltis,tai irgi paskaitineji..Dienos metu neturiu ir as kada skaityt...
Atsakyti

Matet, per para virs 12500 nauju atveju coronos 😱😱

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2020 10 05, 18:49)
<p>Matet, per para virs 12500 nauju atveju coronos 😱😱</p>

Nieko sau blink.gif labai jau daug atveju vienai parai blink.gif

Nemezgu nieko, nors megzt ir moku mirksiukas.gif laiko nera tam reikalui visai ax.gif vat, skaityt megstu. As ir skaitau tik virsuj, pries miega mirksiukas.gif

Heida, ar vyrukas tavo noriai rengiasi? Mano abi panos nemegsta rubeliu visai. Dicke pamacius rubus is karto slepiasi, o mazoji - eina atbula aprengta, bando issinert biggrin.gif. Nors dar nera taip salta, tai kol kas pas jas laisvas pasirinkimas aprangai. Bet kai jau atsals, tai jau tures panos renktis. Nuogom rurom tikrai nelakstys po lauka.
Atsakyti
LAbukas

O kaip anksciau,kai niekam nedaejo aprengt sunu,jie vaiksciojo lauke biggrin.gif biggrin.gif

NA ka,atsikeliau palygint normaliai,galvojau bus sunkiau biggrin.gif Darbo ziuriu nemazai siandien,bet rodo,kad apie 15h pasibaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Anksciau gal nebuvo tokiu miniatiuriniu veisliu  :hmm:​ 

Atsakyti

Heida, va savo pasui ka tik gavau patvirtinima, kad pakeite duomenis. Tai, liuks siusti nereikia 

Atsakyti

labas saulėtas rytas 

na, va visos mezga, skaito - smagu  :wub:  aš skaitau dažniausiai vakarais jau lovoj, jei filmo nežiūrim tai knyga mano draugas arba kada kartu su vaikais skaitau- jie lietuviškai aš angliškai (juk reik gerą pvz rodyt :D ) dar būna ir darbe kelis lapus įveikiu, tai vienu metu kelias knygas skaitau.

man reik kokio gyvūno namie, tai visai prie chebros būčiau  :D kaži vorai tiktų, kiek dabar jų daug braunas į namus...

giega, kad dabar šuniukai  kambariniai ir neužsigrūdinę, tai ir šalta iš šiltos gryčios išėjus.

apsipirkau kažkaip netikėtai, įlindau tašiuko pažiūrėt, nes darbiniam užtrauktukas sugedo, tai ir bateliai, ir batai krepšelin įkrito  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos.

Nova, nera labai patenkintas kol rengi, bet po to tai gerai, nebando nusivilkt.

Giega, gi dabar ir batu sunims yra😂 

Limcamca, liux, aciu kad parasei, pakeisiu ir as pasu duomenis savo seimynai.

Obetaciau, kur cia taip apsipirkai? O tu siaip gal aukstaite, cia sprendziu is zodzio “grycia”, nes pas mus tai labai naudojamas zodis.

Atsakyti
DArbai pabaigti,dar ir i gyma nulekiau biggrin.gif Ziuriu man ta korona visai patinka biggrin.gif GAtves ne tokios perpildytos,beveik visi namie,i gyma eini pagal uzsirasyma,daugiau 30 zmoniu neleidzia,tai visada rasi koki dvirati ar slides neuzimtas mirksiukas.gif O ir masinai vietos visada yra biggrin.gif Pora dalyku tik nervina-atostogu negali isvaziuot ir i Costco vis dar eile biggrin.gif

Nieko neperku,nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti

laba,

kaip sunkiai šiandiena kėliausi, nugara lyg surakinta, gal skersvėjis kur pričiupo, darbe žiauriai karšta, langai atviri

Obetaciau, kur cia taip apsipirkai? O tu siaip gal aukstaite, cia sprendziu is zodzio “grycia”, nes pas mus tai labai naudojamas zodis.

Tkmaxx internetu  :ax:

aukštaitė, bet kad tų aukštaitiškų tarmių daug. Studijų laikų draugė buvo nuo Panevėžio, aukštaitė, bet kaip man rėždavo jos ištempiama e. Grupiokas ir suolo draugas buvo žemaitis, tai ir jo žodžių nejučia prisirinkdavau, namo grįžus vis pastabų gaudavau, kad kaip čia kalbu :D o dabar kur gyvenam, kažkoks Radviliškio kraštas aplinkui, tai nejučia įsigyvena nauji žodžiai  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 07 spalio 2020 - 09:58
Kokia ramuma biggrin.gif
As jau po darbu mirksiukas.gif Einu dar masina nusiplaut,issisiurbt,nes jau bulves tuoj sodint bus galima biggrin.gif DAr i sportus zadu,jei nesutingsiu biggrin.gif

Obetaciau,daug lietuviu aplink?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 spalio 2020 - 16:30