Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

rytas labas, šlapias šlapias 

ačiū Heida už rekomendaciją  :mirksiukas:

nelyginu plaukų kiekvieną dieną, tinka ir patinka kaip giegai pakedent ir lėkt, bet kai orai va tokie rudeniški ir šlapi, pučiasi mano penkių plaukų šukuosena, tai palyginus labiau klusnūs pasidaro  :flirt2:  džiovintuvą turiu, bet nemoku  su juo tinkamai apsieiti, išdžiovinu greituoju būdu ir viskas, kaip kirpykloj susiguldyti nepakanka rankų miklumo   :ax:  

Džiovyklę turiu ir į nieką nekeisčiau, mezginių nedžiovinu, bet jiems naudoju refresh funkcija. Mokyklinius marškinius išdžiovinus prasuku lyginimo rėžimu ir liuks. Apskritai visi išradimai palengvinantys buitį yra gėris  :didis:

ką gaminsiu šiandiena dar nžn, pusryčiams sukirtau didelį avokadą su kiaušiniu, tai soti ir laiminga 

Mano kolegė kaip tik iš Turkijos grįžo ir vakar džiaugėsi, kad laiku. Na, karantinuotis nereiks, bet rizika susirgt nuo to nesumažėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 02 spalio 2020 - 10:58

ačiū Heida už rekomendaciją  :mirksiukas:

Senai as ji pirkau, dabar tikrai jau yra daug mandresniu prigaminta, bet skundu jam neturiu.

Vis galvoju kazka tokio nusipirkt, labai mane vilioja, net kai Lidle buna, vis paciupineju, bet bijau kad ir stoves nenaudojamas

https://www.amazon.c...s/dp/B082XYPBRL

Atsakyti
Va as irgi dziaugiuos,kad laiku suvazinejom i Turkija. Greit mes ten sumastem,penktad sugalvojom,pirm susimokejom,sekanti penktad isvarem biggrin.gif Grynai irgi bijojau,kad veliau uzsidarys viskas..

Gal ir man pradet daugiau dziovykle naudot.. Mano kai su skalbenke 2in1, tai ji mazai funkciju turi. Tik du dziovinimo rezimus.. Esu sugadinus kelis rubus.. Bet jei paatrinkinet,gal ir nieko visai.. Nors vel-bus dienos darbas sekt,keist skalbinius.. Dabar isdziaustri ir nurenti kita sav,kai nauja partija dziaustyt reikia biggrin.gif
Atsakyti

Tai vistiek plaunant jau kazkiek atsirusiuoja, ne? As ka isplaunu, ta is karto i dziovykle. Nu, jeigu buna kazkas, tai ta viena atskirai ir isdziovinu. 

As lygintuva net nezinau kada ijungus buvau. Is tikruju tai naujo reiketu, jau tas pagedes. Bet, dabar uztenka ir to garinio perbraukti. Indaplove, dziovykle, na ir skalbimo masina, super pagalbininkai buityje. Dar noreciau to vaiksciojancio siurblio-roboto. Tik, biski abejoju ar jis praeis pro slenkscius pas mus. 

Atsakyti
Dazniausiai rusiuojas pagal spalva-balti ir kiti rubai smile.gif Dar patalus,ranksluoscius atskirai plaunu,nes iskart pilna masina buna. Be to pas mane skalbenke su dziovykle 2in1, neatskirai. Ir daznai buna keli skalbimai. Tai va del to ir reiktu isiminet,dalint,nes zinau,kad daug rubu ilgai dziuna.. vnz,kol kas tik ranksluoscius dziovinu,nes jie tada purus buna.
To siurblio roboto ir as vis noriu. Bet pas mane ir kilimas-ne visi jue uzlipa,ir siaip zemu baldu daug,kur jis neuzlys.. O ir antras aukstas.. Vis tiek turesi papildomai siurbt. Tai irgi vis atidedu pirkima.
O va indaplove neatsidziaugiu jau 10m. Lt neturejom,kiek cia nuomavon,nei vienam name nebuvo. Uz tai trecias pirkinys i savus namus buvo indaplove,po saldytuvo ir skalbenkes biggrin.gif
Atsakyti

sveikos gyvos 

kaip tamsu ryte, o dar kai apniukę ir lija. 

Apsidirbau darbus, o dabar tai šaldytvą reiktų papildyti, bet kaip nemėgstu savaitgaliais į pardes, bet pastaruoju metu vis taip susiklosto, kad nespėju eilinę dieną.

Senai as ji pirkau, dabar tikrai jau yra daug mandresniu prigaminta, bet skundu jam neturiu.

Vis galvoju kazka tokio nusipirkt, labai mane vilioja, net kai Lidle buna, vis paciupineju, bet bijau kad ir stoves nenaudojamas

https://www.amazon.c...s/dp/B082XYPBRL

pas man dar senesnis buvo  :D primityvas, nieks nesireguliavo.

šios šukos gal net geriau nei žnyplės :hmm:

turiu robotą, važinėjasi tik pirmam aukšte. Reikia sukelti virtuvėje kėdes ir į svetainę neleidžiam, nes kilimas gal kiek per purus, kad šepetėliai įsivelia ir sustoja. Turi ir plovimo funkciją, bet nesu naudojus, per daug reikalų, kaip tokiam mažam padarui. O šiaip patinka, ypač kai grindis plaunu tai yra skirtumas kur robotas važiavo , ir kur su paprastu siurbliu siurbta. Pirkau pigų, daug vilčių nedėjau, tai ir nenusivyliau. Vieni pažystami pirko ir gražino, netiko prie jų namų, visgi tai prietaisas su tam tikra funkcija, o ne žmogus tai nepakels, nepastums ir pan. 

Atsakyti
https://scontent-lhr...amp;oe=5F9F9F1F

Vitaminai B biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi koks lietingas tas sekmadienis..

NA ka,vakar dziovinau dziovyklej rubus,nu nepasiteisino man biggrin.gif Vis tiek turejau dar isdziustyt..O kas isdziuvo,reikejo graziai lankstyt ir det i spinta..O as taip tingiu biggrin.gif Tingiu kelis kart deliot rusiuot..Viskas isdziusta,tada viska ir susilankstai..O cia per kelis kart gavos..
Ai,parsinesiau paprasta dziovykle i namus-yra laisvas kambarys,ten viska ir dziovinsiu biggrin.gif

Reikia iki Costco nuvaryt,bet ten eiles lauke vis dar stovi ir palaukt kokia 15-20 min reikia..O per toki ora kazkaip nesinori..
Atsakyti

Laba ryta, oras bjaurus, bet as dirbu, tai kaip ir vienodai. 
Eina sau, vis dar lauke reik stovet prie Costco 😱

Atsakyti

Laba, 

As tai futbole atstovejau, eina sau. Ir lietus ir vejas ir salta. Bet, pagaliau nors karta mes laimejom, maniskio iskaitoje 2 ivarciai. Tai jau nebe taip ir salta  :D  :D​  Pietu norisi ko nors greito, bet silto. Labai tiktu anglu roast dinner, bet nesu gaminusi. 

Atsakyti

laba,

pas man irgi  futbolas ir lietus valdo  :D  pralošė, sušalo, bet velnių nuo trenerio negavo, gerai žaidė, tik va sėkmės pritrūko  :rolleyes: 

Vakar vitaminųB pavartojom, smagiai taip plepesių vakarą apturėjau

Dabar jau galima ir pavirbaluoti  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 10 04, 12:49)
<p>Laba, </p><p></p><p>As tai futbole atstovejau, eina sau. Ir lietus ir vejas ir salta. Bet, pagaliau nors karta mes laimejom, maniskio iskaitoje 2 ivarciai. Tai jau nebe taip ir salta  biggrin.gif  biggrin.gif​  Pietu norisi ko nors greito, bet silto. Labai tiktu anglu roast dinner, bet nesu gaminusi. </p>

Roast dinner - sakyciau kepta ciela vista ar mesos gabalas orkaiteje 🤔 as siandien kaip tik ir kepu tokius pietus - kiaulienos sprandines gabalas jau eina i pabaiga.

Su pergale 4u.gif

Giega, cia ta prasme eiles lauke, kaip per lockdowna 🤔

Obetaciau, ka mezgi ax.gif
Atsakyti