Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

labas, aš irgi prie chebros su šildymu... 

Tai giega čia turtingiausia  :wub: jau net anūkę turi.

pagarba Heidai už darbą, kaip ilgai dirbi? Aš metų neištvėriau, tiesiog nepakeliama kai išeina žmonės, svetimi, bet kažkaip prisiriši...

Buvo planas namų ūkį pakelt, bet žolę nusipjoviau ir lyti pradėjo, na ir gerai su puodu arbatos knyga pasiimsiu paskaityti, paskui gal ką vakarienei suorganizuosiu ir bus šestadienis išlydėtas  :rolleyes:   ryt jau fulė, kad tik nelytų, o visa kita kaip nors ištversiu  :D 

Atsakyti

tiesa, giega galvojau, kad fūristė    na, rašė kažką apie pristatymą į pardę. o kažkada SM vienoj temoj vienos svajonė buvo į tarptautinius vandenis išvažiuoti, o kažkaip nesisekė, vis vyrai kolegos gaudavo tuos darbus, o jai vis tai vieno tai kito pritrūkdavo, tai vat kažkaip susiejau, kad "prasimušė" :hihihi:
Atsakyti
LAbukas

TAip tingejau siandien dirbt,taip tingejau..Vaziuoju i darba ir mastau,kad galetu man laisvadieni duot..Atvarau,taip menedzeriui ir sakau-noriu laisvadienio.O tas ir sako-OK,varyk namo biggrin.gif Negalejau patiket biggrin.gif Greit apsisukau,kol tas neapsigalvjo biggrin.gif
Ryte taip salta buvo,vos +6.Dar ikritau i lova pasisildyt,bet uzmigt jau nebepavyko.Sildyma ir mes isijunge..Kam cia salt mirksiukas.gif

NAmus susitvarkem,pora skalbimu prasukau mirksiukas.gif Vakarienei uzsisakem Khinkali.East hame kazkokia gruzine daro.Paragausim mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O dabar prasisuksim su vakarykste sriubyte mirksiukas.gif
Papildyta:
Ne ne,furos dar nevairuoju biggrin.gif DAbar elektrini kabluka vairuoju-mano mazi lengvi siuntinukai mirksiukas.gif Bet esu vairavus ir ford tranzita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 26 rugsėjo 2020 - 13:17

Laba,

Su šildymu ir  mes jau. Dar mačiau lyg pakils iki 19 kažkurį pirmadienį/antradienį. 

Obetačiau,  irgi futbolistą augini? Būsi mano draugė, parduoti sekmadieniai visi. Mano mažius rytoj po karantino pirmą kartą žais sezono rungtynes, šiandien nuo ryto ruošiasi. 

Vakar ėjom pavalgyti į centrą, senai norėjom išbandyti tokį restoraną. Skaniai labai pavalgėm, Azijietiškas restoranas, bet daugiau Tailando maistas. 

Bet, jau kaip liūdnai miestas atrodo. Penktadienis būdavo ūžia: barai, restoranai, pubai, teatrai. Žmonių masė bet kokiu oru. O, dabar tuščia, tuščia. Taip liūdna. 

Atsakyti

Pakeite pasauli sita pandemija, kartais atrodo kad niekas nebebus kaip anksciau. 

Obetaciau, as ketvirti metai kaip dirbu, pas mane nursing skyrius, tai keiciasi gyventojai, neuzsibuna, aisku yra tokiu, kuriuos radau kai atejau dirbt, o jie dar gyvena. 

Giega furiste, oj negaliu, juokiuos beveik balsu 😂

Verdam cepelinus, kad jau atsalo, tai atidarem sezona.

Atsakyti

As siandien troskinu sonkauliukus. Bus su burokeliu salotomis. 

Dickiui atskirai tiesiog isverdu, jam tokie patys skaniausi. 

Atsakyti

Man irgi paprastai isvirti labai skanu, isvis megstu isvirta mesa.

Atsakyti

noriu pas Heida cepelinų  :rolleyes:  neatsimenu kada valgiau, labai nemėgstu skust bulvių  :B 

Auga futbolininkas, apsisprendė  kuo nori būti, nes anksčiau ir krepšinį žaidė, ir futbolą, kol suderint galima buvo varė dviem frontais, kai dubliuotis pradėjo pasirinko futbolą. Dar kurį laiką kvietė į krepšinio varžybas, nors ir nelankė treniruočių, bet paskui jau atsisakė, persunku visa savaitgalį lakstyt, o dar kai varo iš širdies  :wub: 

Atsakyti

Kaip smagu. Ir uz komanda zaidzia? 

Atsakyti

Bulves cepelinams MB skuta, tada sutarkuoja, su tarkavimo masina, issunkia. As paruosiu farsa ir padarau cepelinus, o jis tuo tarpu dar supjausto lasinukus ir svogunus padazui. Dviese mes greit apsisukam.

Atsakyti
Cepelinus darau viena, nuo A iki Z ax.gif neleidziu ne bulviu skust biggrin.gif sezona atidariau jau pries pora savaiciu mirksiukas.gif
Ryt pietums darysiu balandelius - megstu as juos ax.gif

Obetaciau, as ofisine pele mirksiukas.gif mano kompanija isikurus paciam Londono centre, bet del viruso, nuo kovo men dirbam is namu mirksiukas.gif

Atsakyti

Nova, o ko neleidi ne bulviu skust? 😱 Balandelius as ir megstu, bet darau retai, nes MB nemegsta, tai kartais sau ir panom pasidarau.  Rytoj pietus gamins MB, bus jautienos steikai ant grilio. 

Atsakyti