Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

O as nusipirkau keptuve ir kepiau bulves, valgem su saltiena ir krienais  :P 

Pirkau paakiams seruma is sraigiu, bijau tept  :D 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 04 07, 16:51)
<p>O as nusipirkau keptuve ir kepiau bulves, valgem su saltiena ir krienais  tongue.gif </p><p>Pirkau paakiams seruma is sraigiu, bijau tept  biggrin.gif </p>

Nesitepk, sraige pavirsi biggrin.gif

O mes saslus kepemes is avienos ir kalakuto. Nu jau si karta kokie geri isejo. Jau taip MB viska nutaike marinuodamas mesa wub.gif

Klausykit, gal zinot kas galetu tujas isvest. Ispjovem visas, kruva didziule prikrovem. Cia gal geriausiai butu masina ziuret kur is kart medzius sumala i pjuvenas 🤔
Atsakyti

Nova, o avienos irgi sasla daro ar tuos ciopsus kepat kaip kepsniu? Nesam dare saslo, tik kepsnius, reikia kada pasidaryt. 

Apie tujas nepatarsiu, tik man rodos tas smulkinimas tai nepigus bus.

Atsakyti
Labas rytas

Saslas is avies kojos mirksiukas.gif pameginkit, nu labai skanus saslai gaunasi mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas, 

Nova, man pats marinatas idomu, su actu tradicinis kaip kiaulienai, ar tik prieskoniai, ar dar kazkas.

Atsakyti
Labukas

Na aviena as zolemis marinuociau.. nepilciau acto.
Mes vis norim ciela avies koja ant lauzo iskept,bet vis patingi mb.. Beje,Asdoj buvo nukainuotos avies kojos..

Nova,gal i konsula pasiskambink ir paklaus del isvezimo..
Atsakyti

Laba, 

Kai kurios mokyklos atostogauja, taip tylu gatvėse. Maniškiai tai dar pilnai mokosi visą šią savaitę. 

Nova, tuos sodininkus samdytis, tai jaučiu nepigiai kainuos. O, jeigu susmulkinus ir į maišus councilo dėti? Neveža pas jus? 

Arba patiems išvežti į artimiausią šiukšlyną - sukapojus smulkiai, maišuose. 

FB susikūrė nauja grupė apie sodus, kam įdomu. Pasakykit, pridėsiu. Apie kiemų, sodo, daržo reikalus Anglijoje. 

Atsakyti

Va man ir actas prie avienos visai netinkamas atrodo, bet gal koks naturalus jogurtas visai ir tiktu. Pries pora savaiciu kepem ant grilio avies mente su kaulu, na man tai ji nelabai perkepusi pasirode, bet seimynai tiko, sudorojo kaip mat. 

Pastebejau kad artejant velykoms atsiranda avies koju gera kaina.

Atsakyti
MB sake naudoja biski acto marinate. Nu bet si kart skonio kokios gavos, kaip niekad. Ir minkstumas ir viskas.... mirksiukas.gif jau as net kelis gabaliukus suvalgiau, nors neimu avies ne i burna biggrin.gif

Limcamca, pridek jei gali mirksiukas.gif dekui 4u.gif

Atsakyti

Nova, man raso, kad tu i ta grupe ir taip jau pakviesta, tai tau tik priimti kvietima tereikia. 

Atsakyti

I vakara oras pasitaise, jau kaip ir noras atsirado pasiknaisiot kieme.

Mano pana isvaziavo gimtadienio svest i kaciu kavine, sake uzsakinejo vietas pries gera menesi, labai uzimta buna, liepiau man kasarniku nufotkint, jei fotkint bus galima.

Atsakyti

Faina vieta gimtadieniui svesti. 

Bet, kokios kantrios kates turetu buti. Mano juodukei tiktu. O, ryzas tai istisai maisto kaulytu  :huh2:  :rolleyes: 

Troskinu sonkaulius savo puode. Si karta, taip idomiai, viena dezute labai smulkiai supjaustytu, o kita nenormaliai stambiu.  :hmm:​ 

Atsakyti