Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Pas mus sharkos gyveno...tiek daug metu. Kiekviena pavasari lizda tvarkydavo, vaikydavo visus kitus paukscius nuo savo medzio. Dabar jau pavasari nebus ko taisyt. Nu zodziu...

3 vasario I gimtadieni uzkviesti esam, bet per tuos draudimus jauciu, kad neiseis nuvaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 23 rugsėjo 2020 - 21:16

rytas labas  :wub: 

pas mum už tvoros kaimynai tują, kaip stelmužę užsiauginę, visai neprieštaraučiau jei nupjautų. Šešėlį metą kone per pusę kiemo, nieks neauga ir šiukšlina nemažai ypač po kokios vėtros. Balandžiai dar tiesa gyvena, kažkoks meilės trikampis, tryse ir pešasi, ir burkuoja, bet palikuonių nesusilaukia. Nežinau ar patys nudaigoja, ar voverės, visada kiaušiniai išmesti.

Į sporto salę visai norėčiau sugrįžti, bet dabar visai neturiu laiko, tai namuose kiek pasijudinu, bet tai taip toli nuo salės tiek jausmu, tiek judesiu, tiek kūnu :B 

Mano kaime vėl lija... tai dėl pablogėjusių oro sąlygų teks mašina į darbą važiuot  :D prie to pačio ir batus gražinti užsuksiu, nes einant pėstute visai nepakeliui ir tolokai gaunas.

Atsakyti

Sveikos, 

Kai mano kiemas medžiais apsuptas, tai pasakysiu realiai tai mažai romantikos. Daugiau šiukšlių. Pas kaimynus tas išsikerojęs medis išvis košmaras, uždengia saulę, šviesą. Visi augalai šešėlyje. Kiemas didelis, o tik viena siena yra kur gauna saulės. Šiemet nupjovė, o prieš tai jis net saulę ir šviesą į mūsų miegamajį užstojo. Tai va, šiemet pjovė, sumokėjo 800 svarus. Bet, kad kiemas būtų gražus, reikia jį prižiūrėti. Neprižiūrėjo, tas medis dar labiau išsikerojo ir dabar pas juos jau auga 3 vietoj vieno. Kol kas dar nesiekia tvoros, bet auga labai greitai, kitą vasarą bus didžiuliai. Juose irgi gyvena ir šarkos ir varnos, bet negaliu pakęsti, nuolat šika. Tie mažiukai paukštukai tiek šiukšlių nepridaro, kaip didesni paukščiai. 

Vakar gavome mažiaus atsakymą, - neigiamas. Šiandien ryte ir mano atėjo. Laisvė papūgoms  :D​ 

Atsakyti

už laisvę papūgoms  :wub:  :4u:

pas mus kiemas nemažas, bet man labai gaila, kad gerą kiemo gabalą garažas užima, keistuolis kažkos projektavo. Nes erdvė iki garažo tarp namo visai neišnaudota, auto į garažą nepastatysi, nes garažo kampas jau kaip ir už namo kampo  :D  tarp namo ir kaimynu tvoros auto irgi netelpa, na jei telpa, tai tada neišlipsi  :rolleyes:  

Lietus kelis kartus taip gerai nulijo, o dabar saulutė, kaip šilta ir gaivu, našlaičių pasisodinau, nes petunijas sliužai apgriaužė ar kas, kažkaip prekinė išvaizda nekokia, lobelijos baigia nužydėt, tai atsišviežinau gėlyną ir pasilepinau ledais, kaip pavydžiu žmonėms, kuriems nėr priklausomybės saldukams  :B 

Atsakyti
JAu koks ryte lietus buvo,galvojau slapia dirbsiu,bet nieko-kol dirbau tik viena karta pakrapnojo biggrin.gif DAbar jau namie,gali ir normaliai lyt biggrin.gif

Draugai gyvena name su garazu.Pirmam aukste tas garazas ir virtuve.Antram per visa plota salonas ir treciam du miegamieji..Garazas tokio dydzio,kad tik smartas telpa biggrin.gif KAzkada bande ivairuot audine,tai veidrodeliais sienas beveik liete ir visas galas lauke liko biggrin.gif Ir isplanavimas toks,kad to garazo prie virtuves prijung neiseina..TAi paverte sandeliu.
As kartais nesuprantu tu architektu,ir tu,kurie patvirtina tokius projektus..Didziausia nesamone man daugiaauksciai namai,kur i buta patenki tokiu bendru balkonu.Ilforde dabar pristate tokiu nauju,is lauko graziu,didzininiu..O i buta turi ieit atviru balkonu kokiam 14a blink.gif Man tai kojos drebejo,kol pas zmones nuejau biggrin.gif

Mano kiemeas nei didelis,nei mazas biggrin.gif KAi nieko neauginu,taiman uztenka biggrin.gif Kitu metu planuose biski pora roziu panaikint,smelio deze pernest mirksiukas.gif

Obettaciau,o kur tu dirbi?Kiek metu?Gal ir rasei,bet per atostogas neuzfiksavau biggrin.gif Kokiu gyvunu turit?

Atsakyti

Tokia išpažintį surašiau ir dingo viskas  :hmm:  tai dabar jau trumpai, nes taksu reik pabūt laikas spaudžia, taigi giega, nieko nepraleidai. Įslinkau, pasiprašiau į būrelį ir viskas. Gyvūnų nėr, bet norinčių yr su kaupu, man 44 ir kaip pradėjau taip ir dirbu valytoja.

Tai dabar ir man  klausimas čia tarp bendraamžių pataikiau? kokia jūsų veikla? 

dabar jau lekiu, geros dienos  :mirksiukas: 

Atsakyti

Laba, 

Bendraamzes. 35+ nebelabai ir skiriames  :D  :D 

Garaza tureti labai faina. Kiek turto gali susikrauti. Pasidares lentynas. Ir, saldikli yra kur padeti. Super, noreciau tureti garaziuka. O, tai pas mane kamurkiu daug, bet realiai is ko galetum padaryti toki kaip normalu sandeliuka, nera kur. Kazkada drauge sake, ji garaze isirengusi lentynas, saldikli ir kt rakandus laiko. Sako, jeigu pas mus kas uzsitrenktu garaze puse metu laisvai galetu pragyventi. Dujine virykle (turistine) yra, mesos saldiklyje yra, wc popieriaus yra  :D  :D​ 

Atsakyti

Laba ryta.

Obetaciau, man ir 44  :sutinku: o dirbu slaugos namuose.

Limcamca, kokia diplomatiska +35  :hihihi:  kad nera nei vienos jaunesnes nei 40.

Atsakyti

Svarbu kaip jauciames sirdyje  :wub:  :wub:  :wub:  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Aga,as ir norejau klaust- kuri cia 35m biggrin.gif
Sirdy tai as 18 bigsmile.gif

Obetaciau,pataikei tarp bendraamziu mirksiukas.gif As su Nova vyriausios esam biggrin.gif As jau ir anuke turiu biggrin.gif
Turejom katina,bet susirgo,dare op ir mebeatsigavo po narkozes.. Dabar tik gyvate yra,bet ji amziais pasislepus po kokiu akmeniu.. Be to nieks jos is terariumo neisleidzia. Tai neskaitau uz zvereli biggrin.gif Dabar pasidairom vel kokio katinuko.. Bet as noriu grazaus ir uz dyka biggrin.gif Kol kas dar neradau biggrin.gif

As dirbu DPD,isvezioju siuntinius mirksiukas.gif Darba kaip ir anksti siandien baigiau,bet kazko anksti ir trafikai prasidejo.. Tai tik grizau,persirengiau ir i gyma nulekiau,kol dar zmoniu ne minios..
Draugai ant vyno uzkviete biggrin.gif Ot sveikai gyvenu-is pradziu sportuoju,paskui geriu bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas, kaip staiga atsalo, eina sau 🥶🥶 vakar vakare net sildyma isijungem. 

Atsakyti
Labas rytas

Ir mes jau sildyma vakar jungem. .

Gryztu is Romfordo. Kirpykloj buvau, dar I kelias pardas uzlekiau. Dovanos ieskojau 4 metu mergytei. Tkmax lietuve mama su panasaus amziaus dukryte padejo isrinkt biggrin.gif Lele tokia ziurinejau, tai maziuke priejus sako: grazi lele ir as tokios noriu biggrin.gif tai vat ta lele ir paemiau. Dar naujas kaukes nusipirkau - toks vaizdas kad teks dar ilgai jas nesiot unsure.gif

Atsakyti