Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

siaubas koks, kokia neatsakomybė, o paskui gaunam paketą su logika prasilenkiančių draudimų ir nurodymų.

Pas MB darbe irgi sirgo ir buvo mirčių, bet kažkaip ten visus norinčius ištestavo, nenorinčius izoliavo 2 savaitėm ir vistiek turėjo pasidaryt testą, jei norėjo grįžt į darbą. Kažkaip griežtai, nors ir artimo kontakto nebuvo.

Aš dalyvauju visuose rinkimuose, MB tai stabdis, bet šįkart dėl Tapino iniciatyvos prikalbinau, užregistravau ir jį  :rolleyes: 

Atsakyti

Mus testuoja irgi kiekviena savaite, buvo tarpas vasara kai netestavo, dabar vel pradejo. Labai noriu antikuniu testa pasidaryt, bet darbe pas mus nedaro, reik registruotis i ligonine kazkur, tyngiu vazinet. Bet labai turiu itarima kad ziema su MB prasirgom. 

Atsakyti

Laba, 

Nova, galima iseiti, nebutina kambaryje sedeti, bet aisku turi buti savo kieme, sode arba laukuose kur nors, kur zmoniu nera. 

Nu, mes tai sedejom saziningai, nes as sakau, pagalvoju, o jeigu nesiojam, tai kam ta atsakomybe man? 

O, situacija tai isvis nei juokinga, nei graudi. Labai daug neapgalvotu sprendimu. Is tiesu, irgi sakau, kad visu pirma turi sutvarkyti testavimo sistema. O, tai grasina zmonems, baudas didina, bet niekuo tuo nelaimesi. Jeigu zmogus darbo neturi, tai is ko jis ta bauda mokes. Absurdas kazkoks. 

Nova, jus turbut griztat atgal i namus dirbti? Nes, Borisas vakar liepe.  :rolleyes: 

Rinkimuose balsuosim. Bet, turbut tiesiog gadinsim lapeli, nes uz ka balsuoti, kas naudingas butu, tai nezinau. 

Atsakyti

Mes senu ipratimu uz konservatorius, Simonyte man protinga moteris atrodo, lansbergiukas toks nelabai, bet kad jis kaip priedas eina, tai ka dabar 😏 Is tikro tai labai nenoriu kad Karbauskis liktu valdzioj, labai jis man netinka 🤮

Atsakyti

Simonyte ir man labai patinka, bet tas Landzbergiu klanas kaip priedas, tai visiskai ne. 

As turbut visais konservatoriais nusivylusi, iskaitant ir musiskius UK. 

Paskambinau i testu linija, anie ten visi bizi. Sako, jeigu lauki testu rezultatu, tai mes dabar labai uzsieme esam, ir turi gauti rezultatus per 48 valandas, kartais ir 72. Jeigu negavai, tai neskambink, nes mes labai uzsieme, tiesiog buk namie 10 dienu nuo tada, kada simptomai prasidejo. Ir padejo rageli.

Atsakyti
Sedim gardene, geriam kava ir koliojam consula. Augo uz kaimynu tvoros medis, mes jau ta medi radom atsikrauste, nei jis trukde kam, nei senas buvo. O ir pacioj virsunej sharkos lizda turejo. Kiekvienais metais sharkiuku isperedavo, paskui juos mokindavo skraidziot.... Grazu buvo stebet visa tai. Tai va, atvaziavo ir nupjove nachiort butent ta medi, su lizdu... Nu bl... Truksta zodziu...

Aha, dirbsim is namu, kad tik to darbo butu unsure.gif ... Si karta ofisas bus atidarytas, bet kolkas. Per pirma lockdown visas musu pastatas buvo uzrakintas.
Atsakyti

Oho. Gal kaimynai paprase ta medi nupjauti? Ten ju teritorijoje ar bendroje?

Atsakyti
Augo medis uz kaimynu tvoros, tarp dvieju tvoru, tarp kaimyno tvoros ir mokyklos tvoros. Zinau tuos kaimynus - nemanau kad butu prase ta medi nupjaut. Pilna aplinkui isdziuvusiu, pasvirusiu medziu... Alia ne, atejo ir sita, su lizdu nuvare...
Atsakyti
As vel ne kaip visos biggrin.gif biggrin.gif BAlsuot neisiu biggrin.gif Net nezinau,nei uz ka te,nei kur balsuot reiktu biggrin.gif Visiskai nesidomiu LT politika..

Dabar darbu apmazeje pas mus,bet jei vel viskas uzsidarys,vel visi intiku pirkt prades,vel biziakai bus.O man visai patinka,kaip dabar biggrin.gif Ir uzdirbu 100£ i diena,ir namie apie 14h jau bunu mirksiukas.gif Kad jau anksti grizau,galvoju eit i gyma ar toliau tinget biggrin.gif Pinigus tai nuskaiciuoja jau,bet klasiu dar nera,o i sale as nemegstu eit..

Gaila medzio,bet jei jis prie mokyklos tvoros buvo,greiciausiai mokykla ir nusprende nupjaut...KAzkiek metru nuo tvoros medziai turi but..
PAs kaimynus medis irgi auga labai arti tvoros..Na siaip jis nemaiso ,tik rudeni daug lapu prikrenta i mano kiema biggrin.gif Vis zadam apipjaustyt ji is savo puses,bet vis kazkokiu kitu reikalu atsiranda biggrin.gif Beje,jame irgi sarka lizda turi mirksiukas.gif
Atsakyti

Limcamca, bet geruliai, neskambinek ir neklausinek nieko, sedek namie tyliai, atrodo zmonems nereikia nei i darbus, nei i mokslus, isvis nieks neegzistuoja, tik corona.

Giega, niekur eit nereikia, jei nori balsuot, ambasada atsiuncia biuletenius namo, bet kad tau nerupi, tai galvos ir nesuk.

Atsakyti
Giega, ne tu viena tokia - ir as nebalsuoju it nesidomiu LT politika mirksiukas.gif sitos per akis uztenka biggrin.gif

O del medzio, nu tikrai gaila. Salia lygiai toks pats auga, tik be lizdo. Gi galejo ta nuvaryt.
Atsakyti
O gal specialiai ta su lizdu nureze,kad nebeperetu..
Vienoj vietoj,kur as vaziuoju,labai daug varnu.Pieva juoduoja nuo ju,nors visur zenklai,kad nemaitint pauksciu..Isivaizduoju,koks malonumas gyvent ten salia tu varnu-viska isdrasko..

Oi,kaip sunku po tokio ilgo laiko ir dar po edimo atostogu grizt i sportus biggrin.gif
Atsakyti