Kaip tik pagalvojau apie ta atnaujinima ir norejau taves klaust, parasyk kai iki galo padarysi.
Vakar ir as jau norejau tempa matuotis kazko keistai jauciaus...lyg saltis krete, lyg gerkle skaudejo...Siandien vel nieko, viskas gerai.
Limcamca, ar gavot testa? Tiesa, kaip didysis tavo, ar mokslus jau pradejo? Koledzas patinka?
Obetaciau, ar augintiniu kokiu turite mes cia visos auginam tai kates, tai sunis...pas Giega gyvena gyvate, jei neklystu
MB svajone gyvent mazam miesteli
labuka,
šiltnmiuką nedidelį turiu, prišlietas prie garažo kampo, bet buvau užsimanius prasiplėst Niekam daugiau iš namiškių neįdomu nagų kišt į žemę, o man vat norisi, relaksas savotiškas, kaip ir mezgimas, tik, kad to laiko relaksam ne tiek kiek norėčiau
Augintinių neturiu, norinčių yra, galimybių irgi atsirastų, bet va ar atsakomybės nepritrūktų tiems norintiems, kitas klausimas. Gaunam paglobot kiaulyčių, triušiukų, ir kačiukų tai tam kartui ir užtenka, bet vėliau vėl norų atsiranda Vyriausiajai atžalai esam pažadėję išsikraustymo proga padovanot baltą katuką, bet kuo toliau tuo mažiau jau nori tos dovanos
Mažas senovinis miestelis, netoli jūros būtų ir mano svajonė, o dabar toli nuo visko
Laba,
Negavom testo.
Dickis tai gerai, kol kas patinka jam viskas. Per daug zino, tai perkel i aukstesni lygi mokytis.
Obetaciau, ai, tai nesi visai be siltnamio vistiek sodams/darzams prijaucianti, reiskias. Kokio amziaus tavo atzalos?
Gyvunai visada lieka mamos prieziurai, pas mane 3 gulesi kryzium, kad patys viska darys, viskuo rupinsis, o dabar beveik visas rupestis man likes, pasidziaugia, pazaidzia, ismaudo kartais, bet visa kita tik ant mano galvos. Gaila rastisko pasizadejimo nepaemiau 😂 Nors kartais kai MB uzburzda, ko suns pas kirpeja neuzrasau, garsiai perklausiu, as ko nepadariau???!!!! Prisimina zaraza, kad suo ne mano 😂😂
labuka,
... vistiek sodams/darzams prijaucianti, reiskias. Kokio amziaus tavo atzalos?
aha, prijaučianti truputį
sixformerė ir aštuntokas
dėl testo
savaitgalis ant nosies ir orai vėsta, kaip taisyklė
kažkokia sunkia galva atsikėliau šiandiena, tai išsiblaškius mažumėlę
dabar pardėsė kaip tik pilna slyvų labai patrauklia kaina, tai gal kuri mėgėja kept ir neišgyvena dėl figūros tobulumų, tai siūlau pyragą, vienas mano mėgstamiausių
O, slyvu pyrago nesu kepusi, bet skamba skaniai, reikes isbandyti. Aciu, Obetaciau!
Tai visada faktas, kad gyvunus priziures tevai. O, jeigu perka paauglys, ir neuzilgo isvaziuos is namu, tai dar ir liks jiems tas gyvunas. Uztai, jau as dabar ribotai kalbu leisti ar neleisti saviskiams koki gyvuna. Nes, visai nenoriu salia peliu, kaciu ir dar ka nors i senatve isitaisyti. Mano drauge nemegsta gyvunu, bet leido vyrui su vaikais isitaisyti suni. Bet irgi grieztai pasake, kad nepajudinsiu ne pirsto del jo. Ir, sventai to pasakymo laikosi, kad ir kas nutiktu. Yra buve, kad ji namie, vyras nespeja grizt is darbo, skambina, praso pavedziot. O ji, ne ir viskas. As turbut neatlaikyciau nepadejusi.
Pyraga reiks bandyt, labai megstu slyvas, aciu Obetaciau. Tai ne kudykiai jau tavo chebra, mano viena antram kurse universitete, o mazoji devintoke.
Myliu as ta musu suni, lepunelis jis pas mus, nubuciuotas, numyluotas. Profilaktiskai tik primenu kad ne mano vienos jis.
Oj darbinga diena siandien buvo, kaip kiaule papjovus, tiesiogine prasme 😆 uzsakem puse parso, tai kol mes ji sudorojom su MB,porcijom isdalinom, farso dar malem, saltienos puoda isviriau.
Tai miegat, ane 😏 as tai dirbu, noriu namo 😔
labuka,
nemiegam nemiegam jau po darbų
aš tai nesugebėčiau nagų nekišt prie gyvūnų. Draugų augintinių kai gaunam paglobot, tai lyg ir vaikai su vaikais tariasi, bet kažkaip ir aš tos atsakomybės prisiimu, negaliu kitaip, juk į mano namus gyvas sutvėrimas atkeliauja.
Heida, o ką studijuoja tavo vyresnėlė?
Varysim į miestą, bernužėliui netinka sesės knygų lentyna, tai prasieisim pro sekonhandus, gal ką atras. Nelabai mėgsta skaityti, bet jei nori sėdėt prie PC turi skaityt
Gražaus savaitgalio
O dabar jauciu Heida, miegi, ane?
Rimtas darbas parsa sutvarkyti. Nezinociau nuo ko pradeti. Bet, mes kiaulienos ypac mazai valgom. Paprastai kalakuta, jautiena, vistiena.